Hur ändrar jag Max-leverantör?

Du kan få tillgång till Max via många olika abonnemangsleverantörer. Din leverantör är det företag som du abonnerar via och som fakturerar dig för Max. Om du vill abonnera via en annan leverantör följer du dessa steg:

Ta först reda på vem som fakturerar dig för ditt abonnemang.

Steg 1: Ta reda på vem som fakturerar dig

Så här tar du reda på vem som fakturerar dig för Max:

1. Gör något av följande:
    • På webben: Gå till max.com/subscription och logga in på ditt konto. Går det inte att logga in?
    • Telefon, surfplatta eller dator: Gå till Max, välj din profil och tryck sedan på Abonnemang.
    • Tv-enhet: Gå till Max, välj ikonen för Inställningar kugghjul, (längst ner till höger) och tryck sedan på Abonnemang.
  2. Här ser du vem som fakturerar dig för ditt abonnemang (överst på skärmen).

Du kan också titta på dina kontoutdrag eller fråga din internet-, mobil- eller tv-leverantör om de fakturerar dig för Max.

Steg 2: Avsluta ditt abonnemang

Om ditt Max-abonnemang är aktivt behöver du avsluta ditt abonnemang. Notera hur länge ditt abonnemang ännu är giltigt när du avslutar det.

Ditt abonnemang är giltigt och du kan fortsätta streama tills slutet av din faktureringsperiod.

Steg 3: Förnya abonnemang

När ditt Max-abonnemang har löpt ut kan du förnya det via en annan leverantör.

Gå till Förnya abonnemang för att ta reda på hur du gör.