Пакети за претплата на Max: Премиум и Стандарден

Може да се претплатиш на Max преку многу оператори. Некои оператори нудат пакети со месечна и годишна наплата.

Цените на пакетите се разликуваат во зависност од земјата. Оди на max.com за информации за цените.

Ова се пакетите на Max:

 • Стандарден
 • Премиум
 • Премиум и спорт (кога ќе купиш преку Apple)

Додаток Спорт: гледај избрани спортови со додавање на додатокот Спорт на основниот пакет за претплата (достапен со пакетот Премиум и спорт преку Apple). Цените и достапноста се разликуваат во зависност од операторот за претплата. За повеќе информации, оди на Додаток Спорт.

Имаш претплата преку Apple? За да додадеш спорт, промени го пакетот во Премиум и спорт.

Прашања и одговори за пакетите на Max

Што е вклучено со секој пакет?

Сите пакети на Max се достапни на сите поддржани уреди. Еве што е вклучено:

Стандарден

 • Гледај на 2 уреди истовремено
 • Резолуција Full HD 1080
 • До 30 преземања офлајн
 • Целосна покриеност на Олимписките игри Париз 2024

Премиум

 • Гледај на 4 уреди истовремено
 • Гледај во 4K UHD, Dolby Atmos, Dolby Vision и HDR 10 за избрани наслови
 • До 100 преземања офлајн (важат ограничувања)
 • Целосна покриеност на Олимписките игри Париз 2024

Премиум и спорт (кога ќе купиш преку Apple)

 • Гледај Eurosport 1 и Eurosport 2
 • Гледај на 4 уреди истовремено
 • Гледај во 4K UHD, Dolby Atmos, Dolby Vision и HDR 10 за избрани наслови
 • До 100 преземања офлајн (важат ограничувања)

Каналите и содржините во живо вклучени во сите пакети содржат реклами. Содржините по барање може да вклучуваат спонзорство.

Додај спорт во пакетот

Може да го додадеш додатокот Спорт на секој основен пакет за претплата. За да дознаеш како да додадеш спорт на основниот пакет, оди на Додаток Спорт.

Кои оператори нудат пакети?

Овие оператори нудат пакети:

 • Max.com
 • Amazon Appstore (во одредени земји)
 • Канали Amazon Prime Video (во одредени земји)
 • Продавница за апликации на Apple
 • Google Play
 • Samsung
Кој основен пакет го имам?

Еве како да го најдеш пакетот за претплата:

 1. Во Max, направи едно од следниве:
  • Телефон, таблет или компјутер: избери го својот профил, па Претплата.
  • ТВ-уред: избери ја иконата за „Поставки“ запченик (долу десно), па Претплата.
   (Само профилите за возрасни можат да управуваат со претплати.)
 2. Тука ќе ги најдеш тековниот пакет и периодот на наплата.

Ти треба помош да се најавиш? Оди на Не можам да се најавам.

Како да ги променам пакетите?

Во зависност од операторот, можеби ќе можеш да го промениш пакетот за претплата. Еве како:

 1. Во Max, направи едно од следниве:
  • Телефон, таблет или компјутер: избери го својот профил, па Претплата.
  • ТВ-уред: избери ја иконата за „Поставки“ запченик (долу десно), па Претплата.
   (Само профилите за возрасни можат да управуваат со претплати.)
 2. Дознај преку кого ти се наплаќа претплатата и најди го подолу:
Како да го земам или да го отстранам додатокот Спорт?

За да дознаеш како да го додадеш или да го отстраниш додатокот Спорт, оди на Управувај со додатокот Спорт.

Претплатник со наплата од Apple? Ако претплатата ти се наплаќа преку Apple, може да додадеш спорт со менување на пакетот во Премиум и спорт. За повеќе информации, оди на Промени претплата што се наплаќа преку Apple.