Besked om, at der streames på for mange enheder

Du kan streame Max på flere enheder samtidigt. Hvis du får beskeden "Din konto streamer på for mange enheder", betyder det, at du har nået det maksimale antal enheder, som din konto kan streame samtidigt på dit abonnement.

Antallet af enheder, som du kan streame på samtidigt, afhænger af dit abonnement:

Abonnement Antal streaminger
Grundpakke med reklamer 2
Standard 2
Premium* 4

*Visning af live-sport er begrænset til 2 ud af 4 enheder.

Hvilket abonnement har jeg?

Sådan finder du ud af, hvilket abonnement du har:

1. Du skal gøre et af følgende i Max:
    • Telefon, tablet eller computer: Vælg din profil og derefter Abonnement.
    • TV-enhed: Vælg ikonet Indstillinger tandhjul (nederst til højre) og derefter Abonnement.
      (Kun Voksenprofiler kan administrere enheder.)
  2. Her kan du finde dit nuværende abonnement. Lær mere om Max-abonnementer.

For at streame på en anden enhed skal du bede nogen i din husstand om at holde op med at streame Max. (Det kan eventuelt være nødvendigt at vente nogle minutter, efter at de er holdt op med at streame, før du kan begynde at streame på din enhed.)

For at se en liste over de enheder, der i øjeblikket er logget ind på din konto:

1. Log ind på Max på din telefon, tablet eller computer. Kan du ikke logge ind?
  2. Vælg din profil, derefter Konto og Enheder.
    (Kun Voksenprofiler kan administrere enheder.)
  3. Her kan du finde en liste over enheder, der er logget ind på din konto (sammen med deres login-dato og land).
  4. For at logge ud af din konto på en enhed, skal du vælge X'et ved siden af en enhed.

For at få mere at vide om administration af de enheder, der bruger din konto, skal du gå til Administrer dine enheder.

Er der en enhed, du ikke genkender?
Hvis du ikke kan genkende en enhed, skal du gå til Stop uønsket brug af din konto.