Gledaj Olimpijske igre na platformi Max
Prikaži više
Od 26.7.2024. možeš gledati Olimpijske igre Pariz 2024. na platformi Max uz bilo koju osnovnu tarifu pretplate. Više informacija. Prikaži manje

Navigacija u aplikaciji Max

Želiš gledati nešto na platformi Max, ali ne znaš gdje to pronaći? Aplikacija Max omogućuje jednostavno pronalaženje željenog sadržaja, kao i personalizirane preporuke te mjesto na koje možeš spremiti ono što želiš pogledati.

Pristupačnost

Aplikacijom Max možeš se kretati uz pomoć čitača zaslona, tipkovnih prečaca i glasovnih naredbi za Alexu (u nekim državama). Za više informacija idi na Pristupačnost na platformi Max.

Početni zaslon

Kada tek otvoriš Max, prikazat će ti se početni zaslon. Tamo ćeš pronaći popularne filmove i TV serije, kao i svoj popis Nastavi gledati, Moj popis, istaknute zbirke i preporuke (Preporučeno za tebe).

Pri vrhu početnog zaslona pronaći ćeš mogućnosti za pregledavanje po serijama, filmovima, sadržaju HBO-a i drugo.

Pristupanje početnom zaslonu:

 • TV uređaj: odaberi ikonu početnog zaslona kuća.
 • Računalo: pri vrhu zaslona odaberi Početna.
 • Telefon ili tablet: odaberi ikonu početnog zaslona kuća.

Pregledavanje po brendu: pronađi redak s istaknutim brendovima, a zatim brend koji želiš (npr. HBO, DC, ID).

Pregledavanje po žanru: pronađi redak za pregledavanje po žanru pa odaberi željeni žanr (npr. akciju, komediju, reality).

Pregledavanje 10 najpopularnijih: ako želiš pregledati najpopularnija nova izdanja, pronađi retke 10 najpopularnijih serija i 10 najpopularnijih filmova.

Na početnom zaslonu pronaći ćeš preporuke serija i filmova na temelju prethodno gledanih sadržaja. S početnog zaslona možeš početi nešto gledati ili dodati seriju, odnosno film na Moj popis pa ih pogledati poslije.

Obavijesti u aplikaciji

Radi lakšeg pronalaženja željenog programa, odaberi ikonu zvona zvono u gornjem desnom kutu (samo na telefonima i tabletima).

Tu ćeš pronaći personalizirane prijedloge. Ako te nešto od toga zanima, odaberi ikonu izbornika tri okomite točke, a zatim Dodaj na Moj popis ili Više informacija (ili možeš odabrati Ukloni).

Napomena Obavijesti u aplikaciji dostupne su samo uz značajku Profili za odrasle.

Moje stvari

U odjeljku Moje stvari pronaći ćeš Moj popis i popis Nastavi gledati. Kada odabereš ikonu Moje stvari značka, možeš pronaći što je dodano na Moj popis i što možeš nastaviti gledati.

Profil

Odaberi ikonu profila ako želiš upravljati profilom ili promijeniti profil.

Na telefonu, tabletu ili računalu odabirom profila pronaći ćeš značajke Postavke, Račun i Pretplata (naplata). Na TV uređajima značajke Pretplata (naplata) i Račun pronaći ćeš u postavkama.

Dječji profili

Za informacije o roditeljskoj zaštiti i sučelju za djecu idi na Sve o dječjim profilima.

Pretraživanje

Tražiš određenu seriju ili film? Ako znaš što želiš gledati, možeš se poslužiti pretraživanjem. Odaberi ikonu za pretraživanje povećalo pa na bilo kojem podržanom europskom jeziku unesi nešto od sljedećeg:

 • naziv serije
 • naslov filma
 • brend (npr. „HBO”)
 • žanr (npr. „komedija”, „europski”)
 • ključnu riječ (npr. „renovacija”)
 • glumca ili glumicu
 • autora, redatelja ili scenarista
 • naslov epizode

Dok upisuješ, prikazivat će ti se najrelevantniji ili najpopularniji rezultati.

U rezultatima pretraživanja prikazuju se samo serije i filmovi koji se mogu gledati na aktivnom profilu.

Postavke

Tu možeš upravljati postavkama kao što su preferencije reprodukcije i automatska reprodukcija. Za više informacija idi na Postavke platforme Max.