Max-sarjojen ja -elokuvien lataaminen

Max-sarjoja ja -elokuvia voi ladata seuraaville mobiililaitteille ja katsella sisältöä myös offline-tilassa:

• Apple iPhone, iPad ja iPod Touch
  • Android-puhelin ja -tabletti
  • Amazon Fire -tabletti

Tässä on lisätietoja siitä, kuinka monta latausta tilillä voi olla kerrallaan (kaikilla laitteilla) kullakin perustilauksella.

Perustilaus
Latausten määrä
Basic (mainoksilla) 0
Standard 30
Premium 100*

Tiettyyn sisältöön saatetaan soveltaa erityisiä latausrajoituksia.

*Rajoituksia sovelletaan

Latauksia koskevia kysymyksiä ja vastauksia

Miten voin ladata ohjelmia?

Tarvitset

Voit ladata sarjan tai elokuvan näin:

1. Kirjaudu sisään Max-tilille puhelimella tai tabletilla. Eikö sisäänkirjautuminen onnistu?
  2. Etsi ohjelma, jonka haluat ladata, ja valitse latauskuvake alaspäin osoittava nuoli.
    Etkö näe latauskuvaketta? Se tarkoittaa, että sarjaa tai elokuvaa ei voi ladata, tai sinulla on Basic (mainoksilla) -perustilaus. Mikä tilaus minulla on?
  3. Latauskuvake päivittyy ja näyttää latauksen edistymisen. Voit peruuttaa latauksen valitsemalla edistymiskuvakkeen animoitu ympyrä ja sitten Peruuta.
Tallennus
  • Lataukset tallennetaan puhelimen tai tabletin sisäiseen muistiin (latauksia ei voi tallentaa SD-kortille).
  • Voit tarkistaa käytettävissä olevan tallennustilan näin: avaa Max, valitse profiilisi ja valitse sitten Sovellusasetukset > Latausasetukset.
Miten voin katsella ladattuja ohjelmia?
  1. Valitse Maxissa latauskuvake alaspäin osoittava nuoli (alareuna).
    Jos senhetkinen profiili on aikuisten profiili, näet laitteella kaikkien profiileilla ladatut sarjat ja elokuvat. Lasten profiileilla voi katsoa vain omalla profiililla ladattuja sarjoja ja elokuvia.
  2. Valitse lataus, jonka haluat katsoa.

Kun aloitat latauksen katselun, sinulla on 48 tuntia aikaa katsoa se loppuun ennen sen vanhentumista. Katsomattomat lataukset vanhentuvat 30 päivän kuluttua. Voit uusia tai poistaa vanhentuneen latauksen.

Tarvitsetko apua? Katso lisätietoja kohdasta Latauksen toisto ei onnistu.

Miten voin katsella latauksia matkoilla?

Kun matkustat toiseen maahan, voit katsella jo lataamiasi sarjoja ja elokuvia. Tee näin:

1. Lataa sarjoja ja elokuvia puhelimelle tai tabletille ennen matkaa.
  2. Varmista, että olet kirjautunut sisään Maxiin laitteella, jolla lataukset ovat.
  3. Avaa matkan aikana Max ja valitse latauskuvake alaspäin osoittava nuoli (alareuna).
  4. Valitse lataus, jonka haluat katsoa.

Voit katsella ja ladata sarjoja ja elokuvia maissa ja alueilla, joissa Max on saatavilla. Lisätietoja on kohdassa Missä Max on saatavilla?

Miten lataukset uusitaan?

Kun lataus vanhenee, se on uusittava, ennen kuin voit katsoa sen. Uusi se näin:

1. Valitse Maxissa latauskuvake alaspäin osoittava nuoli (alareuna).
  2. Valitse Vanhentunut lataus -kuvake kello uusittavan latauksen kohdalta.
  3. Valitse Uudista lataus (latauksen uusimiseen tarvitaan internet-yhteys).

Tarvitsetko apua? Katso lisätietoja kohdasta Latauksen uusiminen ei onnistu.

Hyvä tietää

• Katsomattomat lataukset vanhentuvat 30 päivää lataamisen jälkeen (tai kun sarja tai elokuva poistuu Maxista).
  • Kun aloitat latauksen katselun, sinulla on 48 tuntia aikaa katsoa se loppuun ennen sen vanhentumista.
  • Voit uusia latauksen useita kertoja.
Miten latauksia voi poistaa?
  1. Valitse Maxissa latauskuvake alaspäin osoittava nuoli (alareuna).
  2. Tee sitten näin:
    • Valitse latauksen vierestä Lataus valmis -kuvake valintamerkki ja valitse sitten Poista lataus.
    • Napsauta sarjan nimeä ja Muokkaa-painiketta. Valitse sitten poistettavan jakson vierestä X ja lopuksi Valmis.
Basic (mainoksilla) -tilaus
Jos vaihdat Basic (mainoksilla) -tilaukseen, lataukset poistetaan siitä päivästä alkaen, jolloin tilaus tulee voimaan.
Latauslaadun muuttaminen

Voit muuttaa latausten videon laatua seuraavasti:

1. Valitse Max-profiilisi.
  2. Valitse Sovellusasetukset > Latausasetukset > Videon laatu.
  3. Valitse latauksen laatu: Hyvä, Parempi tai Paras (oletusasetus on Hyvä).

Asetus koskee kaikkia puhelimen tai tabletin profiileja.

Lataaminen mobiiliverkossa

Koska latauksiin käytetään paljon dataa, lataamiseen käytetään oletuksena wifi-yhteyttä. Voit sallia lataukset mobiiliverkossa näin:

1. Valitse Max-profiilisi.
  2. Valitse Sovellusasetukset > Latausasetukset.
  3. Poista käytöstä Lataa vain wifi-verkossa.

Asetus koskee kaikkia puhelimen tai tabletin profiileja.

Vianmääritys

Latauksen toisto ei onnistu

Varmista ensin, että lataus ei ole vanhentunut (jos se on vanhentunut, muodosta yhteys internetiin ja uudista lataus).

Kokeile sitten näitä ohjeita puhelimella tai tabletilla:

1. Varmista, että olet kirjautunut sisään.
  2. Sulje Max-sovellus.
  3. Ota lentokonetila käyttöön.
  4. Poista wifi käytöstä.
  5. Avaa Max ja yritä toistaa lataus.

Jos tämä ei auta ja käytät Android-puhelinta tai -tablettia, kokeile tyhjentää Max-välimuisti näin:

1. Avaa asetukset Android-puhelimella tai -tabletilla.
  2. Valitse haku ja kirjoita Max.
  3. Valitse Max hakutuloksista.
  4. Valitse Tallennus ja välimuisti tai Tallennus.
  5. Valitse Tyhjennä välimuisti.
  6. Avaa Max, kirjaudu sisään ja yritä toistaa lataus.
Latauksen uusiminen ei onnistu

Jos haluat uusia latauksen, sinun pitää

• olla maassa, jossa Max on saatavilla
  • olla maassa, jossa sisältö on saatavilla
  • kirjautua sisään Maxiin
  • muodostaa internetyhteys.

Jos ohjelma ei ole enää saatavilla Maxissa, et voi uusia latausta. Haun avulla voit selvittää, onko nimike saatavilla Maxissa.