Max-profiilien lisääminen ja hallinnointi

Profiilikuvat
HBO Maxin mukautetut profiilikuvat näkyvät Maxissa yleisenä profiilikuvakkeena (Max ei tue mukautettuja profiilikuvia). Valittavissa on 350 hahmoavataria.

Voit nauttia personoidusta käyttökokemuksesta luomalla kotitaloutesi jäsenille enintään viisi profiilia. Profiilit pitävät kirjaa siitä, mitä olet katsonut ja mitä haluat katsoa.

Profiileja on kahdenlaisia: Aikuinen ja Lapset. Lisätietoja lapsen profiilin muokkaamisesta ja vanhemman koodin hallitsemisesta on kohdassa Lisätietoja lasten profiileista.

Jokaisella profiililla on oma:

Valitse aihe:

Profiilin lisääminen
  1. Valitse Max-profiilisi ja sitten + Uusi profiili (saatat joutua selaamaan oikealle, jos sinulla on enemmän kuin kolme profiilia).
  2. Valitse avatar tai valitse Ohita.
  3. Kirjoita nimi (1–14 merkkiä).
  4. Jos haluat luoda lasten profiilin, ota käyttöön Lapsitila.
  5. Valitse Tallenna.

Tallentamisen jälkeen voit muuttaa lasten profiilin oletusluokituksia. Lisätietoja on kohdassa Lapsen profiilin muokkaaminen.

Profiilin muokkaaminen

Valitse käyttämäsi laite:

Puhelin tai tabletti
  1. Valitse profiilisi ja sitten Muokkaa profiileja.
  2. Valitse profiili.
  3. Voit muuttaa seuraavia:
  4. Tee muutokset profiiliin ja valitse Valmis.

Huom. Jos poistat lapsitilan käytöstä, lapsen profiili muuttuu aikuisen profiiliksi eikä profiilissa ole enää lapsen profiilin ominaisuuksia, kuten lapsilukkoa. Aikuisen profiilia ei voi muuttaa lapsen profiiliksi.

Jos haluat muuttaa aikuisen profiilin luokituksia, muokkaa profiilia osoitteessa max.com.

Tietokone
  1. Valitse osoitteessa max.com profiilisi ja sitten Muokkaa profiileja.
  2. Valitse profiili.
  3. Voit muuttaa seuraavia:
  4. Tee muutokset profiiliin ja valitse Valmis.

Huom. Jos poistat lapsitilan käytöstä, lapsen profiili muuttuu aikuisen profiiliksi eikä profiilissa ole enää lapsen profiilin ominaisuuksia, kuten lapsilukkoa. Aikuisen profiilia ei voi muuttaa lapsen profiiliksi.

Televisio
  1. Valitse Max-profiilisi.
  2. Valitse profiilin alapuolella oleva Muokkaa-kuvake kynä.
  3. Voit muuttaa seuraavia:
  4. Tee muutokset profiiliin ja valitse Valmis.

Huom. Jos poistat lapsitilan käytöstä, lapsen profiili muuttuu aikuisen profiiliksi eikä profiilissa ole enää lapsen profiilin ominaisuuksia, kuten lapsilukkoa. Aikuisen profiilia ei voi muuttaa lapsen profiiliksi.

Profiilin poistaminen

Valitse käyttämäsi laite:

Puhelin, tabletti tai tietokone
  1. Valitse Max-profiilisi ja sitten Muokkaa profiileja.
  2. Valitse profiili.
  3. Valitse Poista profiili ja vahvista poistaminen.
    Tämä poistaa profiilin ja sen tiedot, kuten Oman listan ja Jatka katselua -listan.
  4. Valitse Valmis.

Eikö profiilin poistaminen onnistu? Aktiivista profiilia ei voi poistaa. Vaihda toiseen profiiliin ja yritä sitten yllä olevia vaiheita uudelleen. Et voi myöskään poistaa ensimmäistä (tililläsi luotua) profiiliasi, mutta voit muokata sitä.

Televisio
  1. Valitse Max-profiilisi.
  2. Valitse profiilin alapuolella oleva Muokkaa-kuvake kynä.
  3. Valitse Poista profiili ja vahvista poistaminen.
    Tämä poistaa profiilin ja sen tiedot, kuten Oman listan ja Jatka katselua -listan.
  4. Valitse Valmis.

Eikö profiilin poistaminen onnistu? Aktiivista profiilia ei voi poistaa. Vaihda toiseen profiiliin ja yritä sitten yllä olevia vaiheita uudelleen. Et voi myöskään poistaa ensimmäistä (tililläsi luotua) profiiliasi, mutta voit muokata sitä.

Profiilin vaihtaminen

Voit vaihtaa toiseen profiiliin seuraavasti:

1. Valitse Max-profiilisi.
  2. Valitse toinen profiili.
  3. Jos haluat poistua lapsen profiilista, valitse pyydettäessä Poistu lapsen profiilista ja anna nelinumeroinen vanhemman koodi.

Jos siirryt profiiliin, joka on suojattu profiilin PIN-koodilla, sinun on annettava nelinumeroinen PIN-koodi.

Sovelluksen kielen vaihtaminen

Voit valita, millä kielellä haluat käyttää Max-sovellusta.

Valitse käyttämäsi laite:

Puhelin, tabletti tai tietokone
  1. Valitse profiilisi ja sitten Muokkaa profiileja.
  2. Valitse profiili.
  3. Valitse Näyttökieli, valitse kieli ja valitse sitten Valmis.

Näyttökieli tallennetaan profiiliisi ja sitä käytetään kaikissa laitteissa.

Televisio
  1. Valitse profiilisi.
  2. Valitse profiilin alapuolella oleva Muokkaa-kuvake kynä.
  3. Valitse Näyttökieli, valitse kieli ja valitse sitten Valmis.

Näyttökieli tallennetaan profiiliisi ja sitä käytetään kaikissa laitteissa.

Kuka katselee -näyttö

Kun avaat Maxin:

• Televisio: Jos viimeisimpänä on käytetty lapsen profiilia, kyseinen profiili avautuu. Jos viimeisimpänä on käytetty aikuisen profiilia, Kuka katselee -näyttö avautuu.
  • Puhelin, tabletti tai tietokone: Max avaa aina viimeksi käytetyn profiilin (Kuka katselee -näyttöä ei näytetä).

Voit rajoittaa profiilin käyttämistä lisäämällä profiilin PIN-koodin, jotta muut eivät voi katsella Maxia kyseisellä profiililla.