Max-tilaukset: Premium, Standard ja Basic (mainoksilla)

Voit tilata Maxin monen palveluntarjoajan kautta. Joiltakin palveluntarjoajilta voit tehdä tilauksen kuukausi- tai vuosilaskutuksella.

Tilausten hinnat vaihtelevat maittain. Lisätietoja hinnoista saat osoitteesta max.com.

Max-tilaukset:

• Basic (mainoksilla)
  • Standard
  • Premium
  • Premium & Sports (ostettuna Applen kautta)

Sports-lisäosa: Katso tiettyä urheilusisältöä lisäämällä perustilaukseen Sports-lisäosa (saatavilla Applen kautta Premium & Sports -tilaukseen). Hinnat ja saatavuus vaihtelevat tilauksen palveluntarjoajan mukaan. Lisätietoja on kohdassa Sports-lisäosa.

Laskutetaanko tilauksesi Applen kautta? Jos haluat katsoa urheilua, voit hankkia Premium & Sports -tilauksen.

Max-tilauksia koskevia kysymyksiä ja vastauksia

Mitä kuhunkin tilaukseen sisältyy?

Kaikki Max-tilaukset ovat saatavilla kaikilla tuetuilla laitteilla. Tässä on lisätietoja tilausten sisällöstä:

Basic (mainoksilla)

• Katso kahdella laitteella samanaikaisesti
  • Full HD 1080p -resoluutio
  • Kaikki lähetykset vuoden 2024 Pariisin olympialaisista

Standard

• Katso kahdella laitteella samanaikaisesti
  • Full HD 1080p -resoluutio
  • Saat enintään 30 latausta ilman nettiyhteyttä
  • Kaikki lähetykset vuoden 2024 Pariisin olympialaisista

Premium

• Katso neljällä laitteella samanaikaisesti
  • Katso tiettyjä ohjelmia 4K UHD-, Dolby Atmos-, Dolby Vision- ja HDR 10 -laadulla
  • Saat enintään 100 latausta ilman nettiyhteyttä (rajoituksia sovelletaan)
  • Kaikki lähetykset vuoden 2024 Pariisin olympialaisista

Premium & Sports (ostettuna Applen kautta)

• Katso kanavia Eurosport 1 ja Eurosport 2
  • Katso neljällä laitteella samanaikaisesti
  • Katso tiettyjä ohjelmia 4K UHD-, Dolby Atmos-, Dolby Vision- ja HDR 10 -laadulla
  • Saat enintään 100 latausta ilman nettiyhteyttä (rajoituksia sovelletaan)

Kanavilla ja livesisällössä on mainoksia kaikilla tilauksilla. Basic (mainoksilla) -tilauksessa ei ole kaikkea sisältöä. On-demand voi sisältää sponsorointia.

Lisää tilaukseen Sports-lisäosa

Voit lisätä Sports-lisäosan mihin tahansa perustilaukseen. Kohdasta Sports-lisäosa löydät ohjeet siihen, miten Sports-lisäosa lisätään perustilaukseen.

Mitkä palveluntarjoajat tarjoavat tilauksia?

Tilauksen voi hankkia näiltä palveluntarjoajilta:

• Max.com
  • Amazon Appstore (tietyissä maissa)
  • Amazon Prime Video Channels (tietyissä maissa)
  • Apple App Store
  • Google Play
  • Samsung
Mikä perustilaus minulla on?

Voit tarkistaa oman tilauksesi näin:

1. Tee Maxissa näin:
    • Puhelin, tabletti tai tietokone: valitse profiili ja sitten Tilaus.
    • Televisio: Valitse Asetukset-kuvake hammasratas (vasen alakulma) ja sitten Tilaus. (Tilauksia voi hallita vain aikuisten profiililla.)
  2. Täältä löydät nykyisen tilauksen ja laskutuskauden tiedot.

Tarvitsetko apua kirjautumisessa? Siirry kohtaan Sisäänkirjautuminen ei onnistu.

Miten tilausta voi vaihtaa?

Voit mahdollisesti vaihtaa tilausta palveluntarjoajasta riippuen. Vaihda se näin:

1. Tee Maxissa näin:
    • Puhelin, tabletti tai tietokone: valitse profiili ja sitten Tilaus.
    • Televisio: Valitse Asetukset-kuvake hammasratas (vasen alakulma) ja sitten Tilaus. (Tilauksia voi hallita vain aikuisten profiililla.)
  2. Tarkista tilauksen laskuttaja ja etsi se alta:
Miten voin hankkia tai poistaa Sports-lisäosan?

Katso ohjeet Sports-lisäosan lisäämiseen tai poistamiseen kohdasta Sports-lisäosan hallinta.

Laskutetaanko tilaus Applen kautta? Jos tilaus laskutetaan Applen kautta, voit lisätä Sports-lisäosan vaihtamalla Premium & Sports -tilaukseen. Lisätietoja on kohdassa Applen laskuttaman tilauksen muuttaminen.