Viesti: suoratoisto on käynnissä liian monella laitteella

Voit suoratoistaa Maxin sisältöä useilla laitteilla samanaikaisesti. Jos näet ilmoituksen "Tilisi suoratoistaa liian monella laitteella", suoratoistat sisältöä samanaikaisesti liian monella laitteella.

Niiden laitteiden määrä, joilla voit suoratoistaa kerralla, riippuu tilauksesta:

Tilaus Suoratoistojen määrä
Basic (mainoksilla) 2
Standard 2
Premium* 4

*Urheilua voi katsella suorana 2/4 laitteella.

Mikä tilaus minulla on?

Näin voit selvittää tilauksesi:

1. Toimi seuraavasti Maxissa:
    • Puhelin, tabletti tai tietokone: Valitse profiilisi ja sitten Tilaus.
    • Televisio: Valitse Asetukset-kuvake hammasratas (vasen alakulma) ja sitten Tilaus.
      (Laitteita voi hallita vain aikuisten profiililla.)
  2. Täältä löydät nykyisen tilauksesi. Tutustu Max-tilauksiin.

Jos haluat aloittaa suoratoiston toisella laitteella, pyydä toista kotitaloutesi jäsentä lopettamaan Maxin sisällön suoratoisto. (Suoratoiston lopettamisen jälkeen voit joutua odottamaan muutaman minuutin, ennen kuin voit aloittaa suoratoiston omalla laitteellasi).

Luettelo tilillesi kirjautuneista laitteista:

1. Kirjaudu sisään Max-tilille puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Eikö kirjautuminen onnistu?
  2. Valitse profiilisi ja sitten Tili ja Laitteet.
    (Laitteita voi hallita vain aikuisten profiililla.)
  3. Täältä löydät luettelon tilillesi kirjautuneista laitteista (sekä kirjautumispäivämäärän ja -maan).
  4. Kirjaudu ulos laitteelta valitsemalla X laitteen vierestä.

Lisätietoja tiliäsi käyttävien laitteiden hallinnasta on kohdassa Laitteiden hallinta.

Tuntematon laite?
Jos et tunnista laitetta, siirry kohtaan Tilisi ei-toivotun käytön lopettaminen.