Max on tällä hetkellä saatavilla seuraavilla alueilla:

Eurooppa

Max on tällä hetkellä saatavilla näissä maissa ja näillä alueilla:

• Ahvenanmaa, Andorra, Bosnia ja Hertsegovina, Bulgaria, Espanja, Färsaaret, Ranska, Grönlanti, Kanariansaaret, Kroatia, Madeira, Moldova, Montenegro, Norja, Pohjois-Makedonia, Puola, Portugali, Romania, Ruotsi, Serbia, Slovakia, Slovenia, Suomi, Svalbard ja Jan Mayen, Tanska, Tšekki, Unkari

HBO Max on tällä hetkellä saatavilla näissä maissa ja näillä alueilla:

• Belgia ja Alankomaat
Latinalainen Amerikka ja Karibia
  • Latinalainen Amerikka: Argentiina, Belize, Bolivia, Brasilia, Chile, Costa Rica, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Guyana, Honduras, Kolumbia, Meksiko, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Suriname, Uruguay, Venezuela
  • Karibia: Anguilla, Antigua ja Barbuda, Aruba, Bahama, Barbados, Brittiläiset Neitsytsaaret, Caymansaaret, Curaçao, Dominica, Dominikaaninen tasavalta, Grenada, Haiti, Jamaika, Montserrat, Saint Kitts ja Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent ja Grenadiinit, Trinidad ja Tobago, Turks- ja Caicossaaret
Yhdysvallat
  • Yhdysvallat (mukaan lukien Amerikan Samoa, Guam, Pohjois-Mariaanit, Puerto Rico ja Yhdysvaltain Neitsytsaaret)

Valitse aihe:

Voinko katsella Maxia matkoilla?

Voit katsoa Maxia, kun matkustat maahan tai alueelle, jossa Max on saatavilla. Voit myös toistaa lataamiasi sarjoja ja elokuvia. Kotimaasi on maa, jossa olet tilannut Maxin.

Kun matkustat Euroopan talousalueella olevaan maahan (jossa Max on saatavilla):

• Sarjat ja elokuvat: voit katsoa samoja sarjoja ja elokuvia kuin kotimaassasi.
  • Lataukset: voit toistaa ja uusia puhelimeen tai tablettiin jo ladattuja sarjoja ja elokuvia.

Kun matkustat Euroopan talousalueen ulkopuolella olevaan maahan (jossa Max on saatavilla):

• Sarjat ja elokuvat: Maxin katseluvalikoima muuttuu fyysisen sijainnin mukaan. Et siis välttämättä voi katsoa joitakin Jatka katselua -listalla ja Omalla listalla olevia nimikkeitä, kun olet Euroopan talousalueen ulkopuolisissa maissa.
  • Luokitukset: Sisältöluokitukset perustuvat fyysiseen sijaintiin. Jos matkustat maahan, jossa on erilainen sisällön luokitusjärjestelmä, asettamasi lapsilukko otetaan käyttöön, mutta sarjat ja elokuvat saatetaan kuitenkin luokitella eri tavalla.
  • Lataukset: voit toistaa puhelimeen tai tablettiin jo ladattuja sarjoja ja elokuvia.

Kun matkustat maahan tai alueelle, jossa Max ei ole saatavilla:

• Saat Tämä on tuntematonta aluetta -ilmoituksen etkä voi katsoa Maxin sisältöä. Voit kuitenkin edelleen toistaa jo lataamiasi sarjoja ja elokuvia.

Ennen matkaa

Voit katsella latauksiasi, kun matkustat mihin tahansa maahan tai alueelle.

Tämä on tuntematonta aluetta -ilmoitus

Jos saat tämän ilmoituksen ja olet maassa tai alueella, jossa Max on saatavilla (edellä luetellut maat), IP-osoite saattaa olla estetty tai sijainti on tunnistettu väärin. Voit yrittää ratkaista ongelman näillä vinkeillä:

Vaihe 1: Poista IP-osoitteen esto

Poista VPN, välityspalvelin tai anonymisointipalvelu käytöstä, jotta IP-osoitetta ei estetä.

Vaihe 2: Käynnistä verkkolaitteet uudelleen

Yritä käynnistää modeemi ja reititin uudelleen näin:

1. Sammuta laite, jolla käytät Maxia, tai irrota se pistorasiasta.
  2. Sammuta verkkolaitteet (modeemi, reititin jne.).
  3. Odota 30 sekuntia.
  4. Käynnistä modeemi uudelleen ja odota, että se muodostaa yhteyden internetiin (noin minuutti).
  5. Käynnistä reititin uudelleen ja odota, että se muodostaa yhteyden internetiin.
  6. Käynnistä laite uudelleen, avaa Max ja yritä katsoa ohjelmaa.
Vaihe 3: Ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaan

Jos olet poistanut VPN:n, välityspalvelimet ja anonymisointipalvelut käytöstä, pyydä apua internet-palveluntarjoajalta.

Vaihe 4: Ota meihin yhteyttä

Jos saat edelleen Max ei ole saatavilla -ilmoituksen, ota esille seuraavat tiedot ja ota meihin yhteyttä.

• Internet-palveluntarjoajasi (ISP)
  • IP-osoite (voit selvittää sen avaamalla selaimen ja kirjoittamalla ”Mikä on IP-osoitteeni”).
Milloin Max on saatavilla useammilla alueilla?
Kaakkois-Aasia

Max saapuu Kaakkois-Aasiaan todennäköisesti vuonna 2024. Maxin lanseerausajankohta voi muuttua. Pysy siis kuulolla – kerromme myöhemmin lisää.