Môj poskytovateľ nie je uvedený v zozname

Ak ste sa zaregistrovali v službe Max (alebo HBO) prostredníctvom poskytovateľa internetových, mobilných, alebo televíznych služieb, najprv si musíte aktivovať predplatné a až potom môžete začať pozerať Max.

Aktivovať predplatné Max si môžete dvomi spôsobmi:

  • Odkaz na aktiváciu
  • Pripojiť poskytovateľa

Ak spoločnosť, ktorá vám poskytuje službu Max, nie je uvedená na obrazovke pre pripojenie poskytovateľa, pokyny na aktiváciu vám mala poskytnúť spoločnosť, prostredníctvom ktorej ste sa v službe Max zaregistrovali. Predplatné Max si aktivujte podľa týchto pokynov.

Vyberte svoju krajinu, aby ste zistili, ktorí poskytovatelia ponúkajú odkaz na aktiváciu.

Bosna a Hercegovina
Bulharsko
Chorvátsko
Česko
Francúzsko
Poľsko
Srbsko
Slovensko
Slovinsko
Švédsko

Poskytovatelia – otázky a odpovede

Kto je poskytovateľ?

Váš poskytovateľ je ten, cez koho máte predplatné a kto vám fakturuje služby Max (alebo HBO). Zoznam poskytovateľov nájdete na stránke Poskytovatelia Max.

Musím si aktivovať predplatné Max?

Závisí to od toho, kto vám Max (alebo HBO) poskytuje:

  • Nie: Ak ste získali predplatné na stránke Max.com alebo prostredníctvom aplikácie Max, vráťte sa späť a namiesto toho vyberte Prihlásiť sa.
  • Áno: Ak sa prihlasujete po prvýkrát a službu Max máte v rámci svojho internetového, mobilného alebo televízneho balíka, musíte si pred prvým prihlásením do aplikácie Max aktivovať predplatné Max.

Aktivovať predplatné treba len raz. Ak ste si už predplatné Max aktivovali, môžete sa prihlásiť so svojím e-mailom a heslom k službe Max.