Løs et problem med dit Max-abonnement

Hvis du har et aktivt Max-abonnement og ikke kan se Max, kan du prøve nedenstående løsninger.

Ting, du kan prøve

Tjek status for dit abonnement

Sørg for, at dit Max-abonnement er aktivt. Sådan gør du det:

1. Gør en af følgende ting på Max:
    • Telefon, tablet eller computer: Vælg din profil og derefter Abonnement. Kan du ikke logge ind?
    • TV-enhed: Vælg ikonet Indstillinger tandhjul (nederst til højre) og derefter Abonnement.
      (Det er kun voksenprofiler, der kan administrere abonnementer).
  2. Her kan du se, hvem du betaler dit abonnement igennem (øverst på skærmen).
  3. Hvis dit abonnement er aktivt og faktureres direkte via Max, finder du din kommende betalingsdato. Ellers kan du finde ud af, hvem dit abonnement faktureres igennem nedenfor:
    • Amazon Appstore: Log ind på amazon.com/appstoresubscriptions, og find statussen for dit Max-abonnement.
    • Apple: Åbn Indstillinger-appen på din iOS-enhed, vælg dit navn og derefter Abonnementer, og find statussen for dit Max-abonnement.
    • Google Play: Log ind på g.co/play/subscriptions, og find statussen for dit Max-abonnement.
    • Samsung TV: Log ind på samsungcheckout.com. Gå derefter til din købshistorik, og vælg Abonnementer.
    • Anden udbyder: Log ind på din internet-, mobil- eller tv-udbyderkonto for at tjekke statussen for dit Max-abonnement. Kontakt din udbyder, hvis du har brug for hjælp.

Hvis dit Max-abonnement er aktivt, kan du prøve at logge ud af Max (den næste løsning).

Log ud, og log ind igen

Prøv at logge ud og logge ind på Max igen. Sådan gør du:

1. Gør en af følgende ting på Max:
    • Telefon, tablet eller computer: Vælg din profil, og vælg derefter Log ud.
    • TV-enhed: Vælg ikonet Indstillinger tandhjul (nederst til højre) og derefter Log ud.
  2. Log ind på Max.
Apple: Genopret dit køb fra appbutikken

Hvis du får Max via Apple App Store, kan du prøve at gendanne dit appbutik-abonnement.

1. Åbn Max på den Apple-enhed, hvorpå du startede dit abonnement.
  2. Log ud af din konto:
    • iPhone eller iPad: Vælg din profil og derefter Log ud.
    • Apple TV: Vælg ikonet Indstillinger tandhjul (nederst til højre) og derefter Log ud.
  3. Vælg Log ind.
  4. Vælg Brug din fjernbetjening på dit tv.
  5. Vælg Genopret køb på loginskærmen. Hvis vi finder et aktivt Max-abonnement i appbutikken, gendanner vi den og logger dig ind på din Max-konto.

Beskeden "Kan ikke verificere dit abonnement"

Hvis du får denne besked, kan du prøve følgende:

• Sørg for, at du har et Max-abonnement i Apple App Store. Dette gør du ved at åbne Indstillinger-appen på din iOS-enhed og trykke på dit navn. Derefter skal du trykke på Abonnementer og finde Max i din liste over abonnementer.
  • Sørg for, at du er logget ind på din Apple-enhed med den Apple-id, du har dit Max-abonnement på.
  • Tjek din Apple-købshistorik. Gå til Apples artikel Købshistorik for at få mere at vide.

Relaterede emner