Max-abonnementer og fakturering

Få mere at vide om, hvordan du administrerer dit abonnement og dine betalinger samt problemer med fakturering.

Spørgsmål og svar om fakturering

Hvilket abonnement har jeg?

Sådan finder du ud af, hvilket abonnement du har:

1. Du skal gøre et af følgende i Max:
    • Telefon, tablet eller computer: Vælg din profil og derefter Abonnement.
    • TV-enhed: Vælg ikonet Indstillinger tandhjul (nederst til højre) og derefter Abonnement.
      (Det er kun voksenprofiler, der kan administrere abonnementer).
  2. Her finder du dit aktuelle basisabonnement og faktureringsperiode.
Hvem fakturerer mig?

Sådan finder du ud af, hvem der fakturerer dig:

1. Gør et af følgende:
    • Web: Gå til max.com/subscription, og log ind på din konto. Kan du ikke logge ind?
    • Telefon, tablet eller computer: Vælg din profil i Max og derefter Abonnement.
    • TV-enhed: Vælg ikonet Indstillinger tandhjul (nederst til højre) i Max og derefter Abonnement.
  2. Her finder du dit aktuelle basisabonnement og eventuelle udvidelser.

Du kan også tjekke dine kontoudtog eller spørge din internet-, mobil- eller TV-udbyder, om de fakturerer dig for Max.

Hvornår er min næste faktureringsdato?

Sådan finder du din næste faktureringsdato:

1. Gør et af følgende:
    • Web: Gå til max.com/subscription, og log ind på din konto. Kan du ikke logge ind?
    • Telefon, tablet eller computer: Vælg din profil i Max og derefter Abonnement.
    • TV-enhed: Vælg ikonet Indstillinger (tandhjul, nederst til højre) i Max og derefter Abonnement.
  2. Hvis dit basisabonnement eller din udvidelse faktureres gennem os, kan du finde din kommende betalingsdato.
    Hvis du faktureres gennem en anden udbyder, finder du dem nedenfor:

Hvis du har tilføjet sportsudvidelsen til et basisabonnement, kan dit basisabonnement og sportsudvidelsen have forskellige faktureringsdatoer. Gå til Administrer sportsudvidelse for at få mere at vide.

Abonnementer og betalinger

Max-abonnementer og priser

Foretag ændringer i dine betalingsoplysninger

Administrer sportsudvidelse

Spørgsmål og svar om gratis prøveperiode

Dit Max-abonnement

Skift abonnement

Opsig Max

Tilmeld dig Max igen

Løs et problem med dit Max-abonnement

Problemer med fakturering

Hvad hvis opkrævningen ikke er, som jeg forventede?

Kan jeg få mine penge refunderet?