Løs et problem med et Max-abonnement

Hvis du har et aktivt Max-abonnement og ikke kan se på Max, kan du prøve løsningene nedenfor.

Dette kan du prøve

Sjekk status på abonnementet

Sørg for at Max-abonnementet ditt er aktivt. Slik går du frem:

1. Gjør ett av følgende alternativer på Max:
    • Telefon, nettbrett eller datamaskin: Velg profilen din og deretter Abonnement. Får du ikke logget inn?
    • TV: Velg Innstillinger-ikonet tannhjul (nederst til venstre) og deretter Abonnement.
      (Kun voksenprofiler kan administrere abonnementer.)
  2. Her ser du hvem abonnementet ditt faktureres gjennom (øverst på siden).
  3. Hvis abonnementet ditt er aktivt og faktureres direkte via Max, vises neste betalingsdato. Hvis ikke, ser du hvem abonnementet ditt faktureres gjennom nedenfor:
    • Amazon Appstore: Logg på via amazon.com/appstoresubscriptions for å sjekke statusen på Max-abonnementet ditt.
    • Apple: Åpne Innstillinger-appen på iOS-enheten din, velg navnet ditt og deretter Abonnementer. Her finner du status på Max-abonnementet ditt.
    • Google Play: Logg inn via g.co/play/subscriptions og sjekk status på Max-abonnementet ditt.
    • Samsung TV: Logg inn via samsungcheckout.com og gå deretter til kjøpshistorikk og velg Abonnementer.
    • Annen leverandør: Logg inn på kontoen din for internett-, mobilabonnement- eller TV-leverandøren din og sjekk status på Max-abonnementet ditt. Hvis du trenger hjelp, kan du kontakte leverandøren din.

Hvis Max-abonnementet ditt er aktivt, kan du prøve å logge ut av Max (neste løsning).

Logg ut og inn igjen

Prøv å logge ut og deretter inn igjen. Slik går du frem:

1. Gjør ett av følgende alternativer på Max:
    • Telefon, nettbrett eller datamaskin: Velg profilen din og deretter Logg ut.
    • TV-enhet: Velg Innstillinger-ikonet tannhjul (nederst til venstre) og deretter Logg ut.
  2. Logg inn på Max.
Apple: Gjenopprett kjøpet i appbutikken

Hvis du får Max gjennom Apple App Store, kan du prøve å gjenopprette abonnementet ditt i appbutikken.

1. Åpne Max på Apple-enheten der du startet abonnementet.
  2. Logg ut av kontoen din:
    • iPhone eller iPad: Velg profilen din og deretter Logg ut.
    • Apple TV: Velg Innstillinger-ikonet tannhjul (nederst til venstre) og deretter Logg ut.
  3. Velg Logg inn.
  4. På TV-en velger du Bruk fjernkontrollen.
  5. På påloggingsskjermen velger du Gjenopprett kjøpet. Hvis vi finner et aktivt Max-abonnement i appbutikken, gjenoppretter vi det og logger deg inn på Max-kontoen din.

Meldingen «Kan ikke bekrefte abonnementet»

Hvis du ser denne meldingen, kan du prøve følgende:

• Forsikre deg om at du har et Max-abonnement i Apple App Store. For å gjøre dette må du åpne Innstillinger-appen på iOS-enheten og trykke på navnet ditt. Trykk deretter på Abonnementer og finn Max i listen over abonnementer.
  • Sjekk at du er logget inn på Apple-enheten din med Apple-ID-en som er registrert med Max-abonnementet.
  • Sjekk kjøpshistorikken din på Apple. For å finne ut mer kan du gå til Apples artikkel Kjøpshistorikk.

Beslektede emner