Hvordan abonnerer jeg på Max?

Ting du bør vite

Registrer deg på enheten din

Velg hvordan du vil registrere deg:

Max.com

Er du en ny eller tilbakevendende Max (eller HBO Max)-abonnent?

Ny abonnent
  1. Gå til auth.max.com/product.
  2. Velg abonnement og faktureringsperiode, og fortsett.
  3. Fyll ut kontoskjemaet og velg Opprett konto. Du logger på med denne informasjonen.
    Sjekke e-post- og passordmeldingen?
  4. Legg til betalingsmåte og start abonnementet.
    Banken din kan kreve at du bekrefter identiteten din med 3D-Secure før transaksjonen godkjennes. Hvis du har problemer med 3D-Secure, kan du kontakte banken din.
  5. Velg Start strømming, så er du klar til å se på Max.

Når du abonnerer, kan du logge inn og strømme Max på en hvilken som helst støttet enhet. Abonnementet ditt fornyes regelmessig frem til du kansellerer.

Trenger du hjelp? Gå til Feilsøking.

Tilbakevendende abonnent
  1. Gå til max.com og logg inn med Max- (eller HBO Max)-kontoen din. Får du ikke logget inn?
  2. Velg Start strømming (hvis tilgjengelig).
  3. På Velkommen tilbake-skjermen velger du Registrer deg nå.
  4. Velg abonnement og faktureringsperiode, og fortsett.
  5. Legg til betalingsmåte og start abonnementet.
    Banken din kan kreve at du bekrefter identiteten din med 3D-Secure før transaksjonen godkjennes. Hvis du har problemer med 3D-Secure, kan du kontakte banken din.
  6. Velg Start strømming, så er du klar til å se på Max.

Når du abonnerer, kan du logge inn og strømme Max på en hvilken som helst støttet enhet. Abonnementet ditt fornyes regelmessig frem til du kansellerer.

Trenger du hjelp? Gå til Feilsøking.

Android-, Apple- eller Amazon-enhet

Er du en ny eller tilbakevendende Max- (eller HBO Max)-abonnent?

Merk Abonnementer via Amazon er ikke tilgjengelige i alle land. Hvis du ikke kan abonnere via Amazon Appstore, kan du registrere deg på max.com.

Ny abonnent
  1. Åpne Max og velg Abonner nå.
  2. Velg abonnement og faktureringsperiode, og fortsett.
  3. Fyll ut kontoskjemaet, og velg Opprett konto. Du logger på med denne informasjonen.
    Sjekke e-post- og passordmeldingen?
  4. Følg instruksjonene på skjermen for å abonnere.
  5. Velg Start strømming, så er du klar til å se på Max.

Merk Ta kontakt med app-butikken din for å finne ut hvilke betalingsmåter som godtas. Ikke alle betalingsmåter godtas for løpende abonnementer.

Når du abonnerer, kan du logge inn og strømme Max på en hvilken som helst støttet enhet. Abonnementet ditt fornyes regelmessig frem til du kansellerer.

Trenger du hjelp? Gå til Feilsøking.

Tilbakevendende abonnent
  1. Åpne Max og logg inn på Max- (eller HBO Max)-kontoen din. Får du ikke logget inn?
  2. Velg Forny abonnement.
  3. Velg abonnement og faktureringsperiode, og fortsett.
  4. Følg instruksjonene på skjermen for å abonnere.
  5. Velg Start strømming, så er du klar til å se på Max.

Merk Ta kontakt med app-butikken din for å finne ut hvilke betalingsmåter som godtas. Ikke alle betalingsmåter godtas for løpende abonnementer.

Når du abonnerer, kan du logge inn og strømme Max på en hvilken som helst støttet enhet. Abonnementet ditt fornyes regelmessig frem til du kansellerer.

Trenger du hjelp? Gå til Feilsøking.

Er du en ny eller tilbakevendende Max- (eller HBO Max)-abonnent?

Ny abonnent
  1. Gå til auth.max.com/product.
  2. Velg abonnement og faktureringsperiode, og fortsett.
  3. Fyll ut kontoskjemaet, og velg Opprett konto. Du logger på med denne informasjonen.
    Sjekke e-post- og passordmeldingen?
  4. Legg til betalingsmåte og start abonnementet.
    Banken din kan kreve at du bekrefter identiteten din med 3D-Secure før transaksjonen godkjennes. Hvis du har problemer med 3D-Secure, kan du kontakte banken din.
  5. Velg Start strømming, så er du klar til å se på Max.

Når du abonnerer, kan du logge inn og strømme Max på en hvilken som helst støttet enhet. Abonnementet ditt fornyes regelmessig frem til du kansellerer.

Trenger du hjelp? Gå til Feilsøking.

Tilbakevendende abonnent
  1. Gå til max.com og logg inn med Max- (eller HBO Max)-kontoen din. Får du ikke logget inn?
  2. Velg Start strømming (hvis tilgjengelig).
  3. På Velkommen tilbake-skjermen velger du Registrer deg nå.
  4. Velg abonnement og faktureringsperiode, og fortsett.
  5. Legg til betalingsmåte og start abonnementet.
    Banken din kan kreve at du bekrefter identiteten din med 3D-Secure før transaksjonen godkjennes. Hvis du har problemer med 3D-Secure, kan du kontakte banken din.
  6. Velg Start strømming, så er du klar til å se på Max.

Når du abonnerer, kan du logge inn og strømme Max på en hvilken som helst støttet enhet. Abonnementet ditt fornyes regelmessig frem til du kansellerer.

Trenger du hjelp? Gå til Feilsøking.

Velg hvordan du vil registrere deg:

Amazon Fire TV, Android TV, Apple TV eller Samsung TV

Er du en ny eller tilbakevendende Max- (eller HBO Max)-abonnent?

Merk Abonnementer via Amazon er ikke tilgjengelige i alle land. Hvis du ikke kan abonnere via Amazon Appstore, kan du registrere deg på max.com.

Ny abonnent
  1. Åpne Max og velg Abonner nå.
  2. Velg abonnement og faktureringsperiode, og fortsett.
  3. Fullfør registreringen på TV-en eller mobilenheten:
    Fullføre på TV-en
    1. Velg Bruk fjernkontrollen.
    2. Skriv inn e-postadressen din og opprett et passord, og fortsett. Du logger på med denne informasjonen.
    3. Skriv inn for- og etternavn, og velg Opprett konto.
      Sjekke e-post- og passordmeldingen?
    Fullføre på telefonen eller nettbrettet
    1. Gjør ett av følgende:
      • Åpne telefonens kamera og skann QR-koden på TV-en.
        -eller-
      • På telefonen eller datamaskinen går du til max.com/signin. Skriv deretter inn koden på 6 tegn fra TV-en. Fungerer ikke koden?
    2. Fyll ut kontoskjemaet, og velg Opprett konto. Du logger på med denne informasjonen.
      Sjekke e-post- og passordmeldingen?
  4. Følg instruksjonene på skjermen for å abonnere.
  5. Velg Start strømming, så er du klar til å se på Max.

Når du abonnerer, kan du logge inn og strømme Max på en hvilken som helst støttet enhet. Abonnementet ditt fornyes regelmessig frem til du kansellerer.

Trenger du hjelp? Gå til Feilsøking.

Tilbakevendende abonnent
  1. Åpne Max og logg inn på Max- (eller HBO Max)-kontoen din. Får du ikke logget inn?
  2. Velg Forny abonnement.
  3. Velg abonnement og faktureringsperiode, og fortsett.
  4. Følg instruksjonene på skjermen for å abonnere.
  5. Velg Start strømming, så er du klar til å se på Max.

Når du abonnerer, kan du logge inn og strømme Max på en hvilken som helst støttet enhet. Abonnementet ditt fornyes regelmessig frem til du kansellerer.

Trenger du hjelp? Gå til Feilsøking.

LG Smart TV (i utvalgte land)

Er du en ny eller tilbakevendende Max- (eller HBO Max)-abonnent?

Ny abonnent
  1. Åpne Max og velg Abonner nå.
  2. Nå, på telefonen eller datamaskinen:

3. Gjør ett av følgende:
    • Åpne telefonens kamera og skann QR-koden på TV-en.
      -eller-
    • På telefonen eller datamaskinen går du til max.com/lge. Skriv deretter inn koden på 6 tegn fra TV-en. Fungerer ikke koden?
  4. Velg abonnement og faktureringsperiode, og fortsett.
  5. Fyll ut skjemaet, og velg Opprett konto. Du logger på med denne informasjonen.
    Sjekke e-post- og passordmeldingen?
  6. Legg til betalingsmåte og start abonnementet.
    Banken din kan kreve at du bekrefter identiteten din med 3D-Secure før transaksjonen godkjennes. Hvis du har problemer med 3D-Secure, kan du kontakte banken din.
  7. Velg Start strømming, så er du klar til å se på Max.

Når du abonnerer, kan du logge inn og strømme Max på en hvilken som helst støttet enhet. Abonnementet ditt fornyes regelmessig frem til du kansellerer.

Trenger du hjelp? Gå til Feilsøking.

Tilbakevendende abonnent
  1. Åpne Max og logg inn på Max- (eller HBO Max)-kontoen din. Får du ikke logget inn?
  2. Velg Forny abonnement.
  3. Nå, på telefonen eller datamaskinen:

4. Gjør ett av følgende:
    • Åpne telefonens kamera og skann QR-koden på TV-en.
      -eller-
    • På telefonen eller datamaskinen går du til max.com/signin. Skriv deretter inn koden på 6 tegn fra TV-en. Fungerer ikke koden?
  5. Velg abonnement og faktureringsperiode, og fortsett.
  6. Fyll ut skjemaet, og velg Opprett konto. Du logger inn med denne informasjonen.
  7. Legg til betalingsmåte og start abonnementet.
    Banken din kan kreve at du bekrefter identiteten din med 3D-Secure før transaksjonen godkjennes. Hvis du har problemer med 3D-Secure, kan du kontakte banken din.
  8. Velg Start strømming, så er du klar til å se på Max.

Når du abonnerer, kan du logge inn og strømme Max på en hvilken som helst støttet enhet. Abonnementet ditt fornyes regelmessig frem til du kansellerer.

Trenger du hjelp? Gå til Feilsøking.

PlayStation (i utvalgte land)

Er du en ny eller tilbakevendende Max- (eller HBO Max)-abonnent?

Ny abonnent
  1. Velg Abonner nå i Max.
  2. Nå, på telefonen eller datamaskinen:

3. Gjør ett av følgende:
    • Åpne telefonens kamera og skann QR-koden på TV-en.
      -eller-
    • På telefonen eller datamaskinen går du til max.com/sony. Skriv deretter inn koden på 6 tegn fra TV-en. Fungerer ikke koden?
  4. Velg abonnement og faktureringsperiode, og fortsett.
  5. Fyll ut skjemaet, og velg Opprett konto. Du logger på med denne informasjonen.
    Sjekke e-post- og passordmeldingen?
  6. Legg til betalingsmåte og start abonnementet.
    Banken din kan kreve at du bekrefter identiteten din med 3D-Secure før transaksjonen godkjennes. Hvis du har problemer med 3D-Secure, kan du kontakte banken din.
  7. Velg Start strømming, så er du klar til å se på Max.

Når du abonnerer, kan du logge inn og strømme Max på en hvilken som helst støttet enhet. Abonnementet ditt fornyes regelmessig frem til du kansellerer.

Trenger du hjelp? Gå til Feilsøking.

Tilbakevendende abonnent
  1. Åpne Max og logg inn på Max- (eller HBO Max)-kontoen din. Får du ikke logget inn?
  2. Velg Forny abonnement.
  3. Nå, på telefonen eller datamaskinen:

4. Gjør ett av følgende:
    • Åpne telefonens kamera og skann QR-koden på TV-en.
      -eller-
    • På telefonen eller datamaskinen går du til max.com/signin. Skriv deretter inn koden på 6 tegn fra TV-en. Fungerer ikke koden?
  5. Velg abonnement og faktureringsperiode, og fortsett.
  6. Fyll ut skjemaet, og velg Opprett konto. Du logger på med denne informasjonen.
    Sjekke e-post- og passordmeldingen?
  7. Legg til betalingsmåte og start abonnementet.
    Banken din kan kreve at du bekrefter identiteten din med 3D-Secure før transaksjonen godkjennes. Hvis du har problemer med 3D-Secure, kan du kontakte banken din.
  8. Velg Start strømming, så er du klar til å se på Max.

Når du abonnerer, kan du logge inn og strømme Max på en hvilken som helst støttet enhet. Abonnementet ditt fornyes regelmessig frem til du kansellerer.