Miten voin tilata Maxin?

Hyvä tietää

Rekisteröidy laitteellasi

Valitse rekisteröitymistapa:

Max.com

Oletko uusi tai palaava Maxin (tai HBO Maxin) tilaaja?

Uusi tilaaja
  1. Siirry osoitteeseen auth.max.com/product.
  2. Valitse tilaus ja laskutusjakso ja jatka sitten.
  3. Täytä tililomake ja valitse Luo tili. Kirjaudu sisään näillä tiedoilla.
    Haluatko tarkistaa sähköpostiosoitteen ja salasanan viestin?
  4. Lisää maksutapa ja aloita tilaus.
    Pankkisi saattaa vaatia vahvistamaan henkilöllisyytesi 3D-Secure-todennuksella ennen maksutapahtuman hyväksymistä. Jos sinulla on ongelmia 3D-Secure-todennuksessa, ota yhteyttä pankkiisi.
  5. Valitse Aloita suoratoisto, niin olet valmis aloittamaan sisällön katsomisen Maxissa.

Tilaamisen jälkeen voit kirjautua sisään ja suoratoistaa sisältöä Maxissa millä tahansa tuetulla laitteella. Tilauksesi uusitaan automaattisesti toistuvasti, kunnes peruutat sen.

Tarvitsetko apua? Siirry kohtaan Vianmääritys.

Palaava tilaaja
  1. Siirry osoitteeseen max.com ja kirjaudu sisään Max- (tai HBO Max-) tililläsi. Eikö sisäänkirjautuminen onnistu?
  2. Valitse Aloita suoratoisto (jos käytettävissä).
  3. Valitse Tervetuloa takaisin -ruudussa Rekisteröidy nyt.
  4. Valitse tilaus ja laskutusjakso ja jatka sitten.
  5. Lisää maksutapa ja aloita tilaus.
    Pankkisi saattaa vaatia vahvistamaan henkilöllisyytesi 3D-Secure-todennuksella ennen maksutapahtuman hyväksymistä. Jos sinulla on ongelmia 3D-Secure-todennuksessa, ota yhteyttä pankkiisi.
  6. Valitse Aloita suoratoisto, niin olet valmis aloittamaan sisällön katsomisen Maxissa.

Tilaamisen jälkeen voit kirjautua sisään ja suoratoistaa sisältöä Maxissa millä tahansa tuetulla laitteella. Tilauksesi uusitaan automaattisesti toistuvasti, kunnes peruutat sen.

Tarvitsetko apua? Siirry kohtaan Vianmääritys.

Android-, Apple- tai Amazon-laite

Oletko uusi tai palaava Maxin (tai HBO Maxin) tilaaja?

Huomautus Tilaaminen Amazonin kautta ei ole mahdollista kaikissa maissa. Jos tilaaminen Amazon Appstoren kautta ei onnistu, voit tehdä tilauksen osoitteessa max.com.

Uusi tilaaja
  1. Avaa Max ja valitse Tilaa nyt.
  2. Valitse tilaus ja laskutusjakso ja jatka sitten.
  3. Täytä tililomake ja valitse Luo tili. Kirjaudu sisään näillä tiedoilla.
    Haluatko tarkistaa sähköpostiosoitteen ja salasanan viestin?
  4. Tee tilaus noudattamalla näytöllä näkyviä ohjeita.
  5. Valitse Aloita suoratoisto, niin olet valmis aloittamaan sisällön katsomisen Maxissa.

Huomautus Tarkista sovelluskaupasta hyväksytyt maksutavat. Toistuvien tilausten maksamiseen ei hyväksytä kaikkia maksutapoja.

Tilaamisen jälkeen voit kirjautua sisään ja suoratoistaa sisältöä Maxissa millä tahansa tuetulla laitteella. Tilauksesi uusitaan automaattisesti toistuvasti, kunnes peruutat sen.

Tarvitsetko apua? Siirry kohtaan Vianmääritys.

Palaava tilaaja
  1. Avaa Max ja kirjaudu sisään Max- (tai HBO Max-) tilillesi. Eikö sisäänkirjautuminen onnistu?
  2. Valitse Uusi tilaus.
  3. Valitse tilaus ja laskutusjakso ja jatka sitten.
  4. Tee tilaus noudattamalla näytöllä näkyviä ohjeita.
  5. Valitse Aloita suoratoisto, niin olet valmis aloittamaan sisällön katsomisen Maxissa.

Huomautus Tarkista sovelluskaupasta hyväksytyt maksutavat. Toistuvien tilausten maksamiseen ei hyväksytä kaikkia maksutapoja.

Tilaamisen jälkeen voit kirjautua sisään ja suoratoistaa sisältöä Maxissa millä tahansa tuetulla laitteella. Tilauksesi uusitaan automaattisesti toistuvasti, kunnes peruutat sen.

Tarvitsetko apua? Siirry kohtaan Vianmääritys.

Oletko uusi tai palaava Maxin (tai HBO Maxin) tilaaja?

Uusi tilaaja
  1. Siirry osoitteeseen auth.max.com/product.
  2. Valitse tilaus ja laskutusjakso ja jatka sitten.
  3. Täytä tililomake ja valitse Luo tili. Kirjaudu sisään näillä tiedoilla.
    Haluatko tarkistaa sähköpostiosoitteen ja salasanan viestin?
  4. Lisää maksutapa ja aloita tilaus.
    Pankkisi saattaa vaatia vahvistamaan henkilöllisyytesi 3D-Secure-todennuksella ennen maksutapahtuman hyväksymistä. Jos sinulla on ongelmia 3D-Secure-todennuksessa, ota yhteyttä pankkiisi.
  5. Valitse Aloita suoratoisto, niin olet valmis aloittamaan sisällön katsomisen Maxissa.

Tilaamisen jälkeen voit kirjautua sisään ja suoratoistaa sisältöä Maxissa millä tahansa tuetulla laitteella. Tilauksesi uusitaan automaattisesti toistuvasti, kunnes peruutat sen.

Tarvitsetko apua? Siirry kohtaan Vianmääritys.

Palaava tilaaja
  1. Siirry osoitteeseen max.com ja kirjaudu sisään Max- (tai HBO Max-) tililläsi. Eikö sisäänkirjautuminen onnistu?
  2. Valitse Aloita suoratoisto (jos käytettävissä).
  3. Valitse Tervetuloa takaisin -ruudussa Rekisteröidy nyt.
  4. Valitse tilaus ja laskutusjakso ja jatka sitten.
  5. Lisää maksutapa ja aloita tilaus.
    Pankkisi saattaa vaatia vahvistamaan henkilöllisyytesi 3D-Secure-todennuksella ennen maksutapahtuman hyväksymistä. Jos sinulla on ongelmia 3D-Secure-todennuksessa, ota yhteyttä pankkiisi.
  6. Valitse Aloita suoratoisto, niin olet valmis aloittamaan sisällön katsomisen Maxissa.

Tilaamisen jälkeen voit kirjautua sisään ja suoratoistaa sisältöä Maxissa millä tahansa tuetulla laitteella. Tilauksesi uusitaan automaattisesti toistuvasti, kunnes peruutat sen.

Tarvitsetko apua? Siirry kohtaan Vianmääritys.

Valitse rekisteröitymistapa:

Amazon Fire TV, Android TV, Apple TV tai Samsung TV

Oletko uusi tai palaava Maxin (tai HBO Maxin) tilaaja?

Huomautus Tilaaminen Amazonin kautta ei ole mahdollista kaikissa maissa. Jos tilaaminen Amazon Appstoren kautta ei onnistu, voit tehdä tilauksen osoitteessa max.com.

Uusi tilaaja
  1. Avaa Max ja valitse Tilaa nyt.
  2. Valitse tilaus ja laskutusjakso ja jatka sitten.
  3. Viimeistele rekisteröityminen televisiossa tai mobiililaitteessa:
    Viimeistely televisiossa
    1. Valitse Käytä kaukosäädintä.
    2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja luo salasana ja jatka sitten. Käytät sisäänkirjautumiseen näitä tietoja.
    3. Kirjoita etu- ja sukunimesi ja valitse Luo tili.
      Haluatko tarkistaa sähköpostiosoitteen ja salasanan viestin?
    Viimeistely puhelimella tai tabletilla
    1. Toimi seuraavasti:
      • Avaa puhelimesi kamera ja skannaa televisiossa näkyvä QR-koodi.
        -tai-
      • Siirry puhelimellasi tai tietokoneellasi osoitteeseen max.com/signin. Syötä sitten televisiossa näkyvä 6-merkkinen koodi. Eikö koodi toimi?
    2. Täytä tililomake ja valitse Luo tili. Kirjaudu sisään näillä tiedoilla.
      Haluatko tarkistaa sähköpostiosoitteen ja salasanan viestin?
  4. Tee tilaus noudattamalla näytöllä näkyviä ohjeita.
  5. Valitse Aloita suoratoisto, niin olet valmis aloittamaan sisällön katsomisen Maxissa.

Tilaamisen jälkeen voit kirjautua sisään ja suoratoistaa sisältöä Maxissa millä tahansa tuetulla laitteella. Tilauksesi uusitaan automaattisesti toistuvasti, kunnes peruutat sen.

Tarvitsetko apua? Siirry kohtaan Vianmääritys.

Palaava tilaaja
  1. Avaa Max ja kirjaudu sisään Max- (tai HBO Max-) tilillesi. Eikö sisäänkirjautuminen onnistu?
  2. Valitse Uusi tilaus.
  3. Valitse tilaus ja laskutusjakso ja jatka sitten.
  4. Tee tilaus noudattamalla näytöllä näkyviä ohjeita.
  5. Valitse Aloita suoratoisto, niin olet valmis aloittamaan sisällön katsomisen Maxissa.

Tilaamisen jälkeen voit kirjautua sisään ja suoratoistaa sisältöä Maxissa millä tahansa tuetulla laitteella. Tilauksesi uusitaan automaattisesti toistuvasti, kunnes peruutat sen.

Tarvitsetko apua? Siirry kohtaan Vianmääritys.

LG Smart TV (tietyissä maissa)

Oletko uusi tai palaava Maxin (tai HBO Maxin) tilaaja?

Uusi tilaaja
  1. Avaa Max ja valitse Tilaa nyt.
  2. Tee seuraavat puhelimella tai tietokoneella:

3. Toimi seuraavasti:
    • Avaa puhelimesi kamera ja skannaa televisiossa näkyvä QR-koodi.
      -tai-
    • Siirry puhelimellasi tai tietokoneellasi osoitteeseen max.com/lge. Syötä sitten televisiossa näkyvä 6-merkkinen koodi. Eikö koodi toimi?
  4. Valitse tilaus ja laskutusjakso ja jatka sitten.
  5. Täytä lomake ja valitse Luo tili. Kirjaudu sisään näillä tiedoilla.
    Haluatko tarkistaa sähköpostiosoitteen ja salasanan viestin?
  6. Lisää maksutapa ja aloita tilaus.
    Pankkisi saattaa vaatia vahvistamaan henkilöllisyytesi 3D-Secure-todennuksella ennen maksutapahtuman hyväksymistä. Jos sinulla on ongelmia 3D-Secure-todennuksessa, ota yhteyttä pankkiisi.
  7. Valitse Aloita suoratoisto, niin olet valmis aloittamaan sisällön katsomisen Maxissa.

Tilaamisen jälkeen voit kirjautua sisään ja suoratoistaa sisältöä Maxissa millä tahansa tuetulla laitteella. Tilauksesi uusitaan automaattisesti toistuvasti, kunnes peruutat sen.

Tarvitsetko apua? Siirry kohtaan Vianmääritys.

Palaava tilaaja
  1. Avaa Max ja kirjaudu sisään Max- (tai HBO Max-) tilillesi. Eikö sisäänkirjautuminen onnistu?
  2. Valitse Uusi tilaus.
  3. Tee seuraavat puhelimella tai tietokoneella:

4. Toimi seuraavasti:
    • Avaa puhelimesi kamera ja skannaa televisiossa näkyvä QR-koodi.
      -tai-
    • Siirry puhelimellasi tai tietokoneellasi osoitteeseen max.com/signin. Syötä sitten televisiossa näkyvä 6-merkkinen koodi. Eikö koodi toimi?
  5. Valitse tilaus ja laskutusjakso ja jatka sitten.
  6. Täytä tililomake ja valitse Luo tili. Kirjaudu sisään näillä tiedoilla.
  7. Lisää maksutapa ja aloita tilaus.
    Pankkisi saattaa vaatia vahvistamaan henkilöllisyytesi 3D-Secure-todennuksella ennen maksutapahtuman hyväksymistä. Jos sinulla on ongelmia 3D-Secure-todennuksessa, ota yhteyttä pankkiisi.
  8. Valitse Aloita suoratoisto, niin olet valmis aloittamaan sisällön katsomisen Maxissa.

Tilaamisen jälkeen voit kirjautua sisään ja suoratoistaa sisältöä Maxissa millä tahansa tuetulla laitteella. Tilauksesi uusitaan automaattisesti toistuvasti, kunnes peruutat sen.

Tarvitsetko apua? Siirry kohtaan Vianmääritys.

PlayStation (tietyissä maissa)

Oletko uusi tai palaava Maxin (tai HBO Maxin) tilaaja?

Uusi tilaaja
  1. Valitse Maxissa Tilaa nyt.
  2. Tee seuraavat puhelimella tai tietokoneella:

3. Toimi seuraavasti:
    • Avaa puhelimesi kamera ja skannaa televisiossa näkyvä QR-koodi.
      -tai-
    • Siirry puhelimellasi tai tietokoneellasi osoitteeseen max.com/sony. Syötä sitten televisiossa näkyvä 6-merkkinen koodi. Eikö koodi toimi?
  4. Valitse tilaus ja laskutusjakso ja jatka sitten.
  5. Täytä lomake ja valitse Luo tili. Kirjaudu sisään näillä tiedoilla.
    Haluatko tarkistaa sähköpostiosoitteen ja salasanan viestin?
  6. Lisää maksutapa ja aloita tilaus.
    Pankkisi saattaa vaatia vahvistamaan henkilöllisyytesi 3D-Secure-todennuksella ennen maksutapahtuman hyväksymistä. Jos sinulla on ongelmia 3D-Secure-todennuksessa, ota yhteyttä pankkiisi.
  7. Valitse Aloita suoratoisto, niin olet valmis aloittamaan sisällön katsomisen Maxissa.

Tilaamisen jälkeen voit kirjautua sisään ja suoratoistaa sisältöä Maxissa millä tahansa tuetulla laitteella. Tilauksesi uusitaan automaattisesti toistuvasti, kunnes peruutat sen.

Tarvitsetko apua? Siirry kohtaan Vianmääritys.

Palaava tilaaja
  1. Avaa Max ja kirjaudu sisään Max- (tai HBO Max-) tilillesi. Eikö sisäänkirjautuminen onnistu?
  2. Valitse Uusi tilaus.
  3. Tee seuraavat puhelimella tai tietokoneella:

4. Toimi seuraavasti:
    • Avaa puhelimesi kamera ja skannaa televisiossa näkyvä QR-koodi.
      -tai-
    • Siirry puhelimellasi tai tietokoneellasi osoitteeseen max.com/signin. Syötä sitten televisiossa näkyvä 6-merkkinen koodi. Eikö koodi toimi?
  5. Valitse tilaus ja laskutusjakso ja jatka sitten.
  6. Täytä lomake ja valitse Luo tili. Kirjaudu sisään näillä tiedoilla.
    Haluatko tarkistaa sähköpostiosoitteen ja salasanan viestin?
  7. Lisää maksutapa ja aloita tilaus.
    Pankkisi saattaa vaatia vahvistamaan henkilöllisyytesi 3D-Secure-todennuksella ennen maksutapahtuman hyväksymistä. Jos sinulla on ongelmia 3D-Secure-todennuksessa, ota yhteyttä pankkiisi.
  8. Valitse Aloita suoratoisto, niin olet valmis aloittamaan sisällön katsomisen Maxissa.

Tilaamisen jälkeen voit kirjautua sisään ja suoratoistaa sisältöä Maxissa millä tahansa tuetulla laitteella. Tilauksesi uusitaan automaattisesti toistuvasti, kunnes peruutat sen.

Tarvitsetko apua? Siirry kohtaan Vianmääritys.

Roku (vain Ranska)

Oletko uusi tai palaava Maxin (tai HBO Maxin) tilaaja?

Uusi tilaaja

Tee tilaus

1. Avaa Max ja valitse Tilaa nyt.
  2. Valitse tilaus ja laskutusjakso ja jatka sitten.
  3. Seuraavaksi sinulla on kaksi vaihtoehtoa:
    • Valitse Jatka jakaaksesi Roku-tilisi tiedot (nimesi ja sähköpostiosoitteesi).
    • Valitse Peruuta ja syötä tilitietosi manuaalisesti.
  4. Tarkista sähköpostiosoitteesi ja luo salasana ja valitse sitten Jatka.
  5. Tarkista nimesi ja valitse Luo tili.
    Haluatko tarkistaa sähköpostiosoitteen ja salasanan viestin?
  6. Tee tilaus noudattamalla näytöllä näkyviä ohjeita.
  7. Valitse Aloita suoratoisto, niin olet valmis aloittamaan sisällön katsomisen Maxissa.

Tilaamisen jälkeen voit kirjautua sisään ja suoratoistaa sisältöä Maxissa millä tahansa tuetulla laitteella. Tilauksesi uusitaan automaattisesti toistuvasti, kunnes peruutat sen.

Tarvitsetko apua? Siirry kohtaan Vianmääritys.

Välitön rekisteröityminen (uusi Roku-laite)

Voit tilata Maxin aktivoidessasi uuden Roku-laitteesi seuraavasti:

1. Käynnistä uusi Roku-laitteesi ja noudata näytössä näkyviä määritysohjeita. Tarvitsetko apua? Siirry kohtaan Roku-laitteen aktivointi.
  2. Anna Roku-tilisi sähköpostiosoite.
  3. Avaa puhelimellasi tai tietokoneellasi Rokun lähettämä sähköposti ja valitse aktivointilinkki. Luo uusi Roku-tili tai kirjaudu sisään olemassa olevaan tiliisi noudattamalla ohjeita.
  4. Valitse Tarjoukset-sivulla ehdotetuista kanavista Max ja valitse sitten Näytä tarjoukset.
    Huomautus Voit myös ladata Max-sovelluksen Roku Channel Storesta ja rekisteröityä.
  5. Valitse tilaus ja laskutusjakso ja jatka sitten.
  6. Vahvista tilauksesi.
  7. Palaa Roku-laitteellesi ja avaa Max-sovellus.
  8. Kirjoita tilisi salasana ja valitse Luo salasana. Käytät sisäänkirjautumiseen Roku-tilisi sähköpostiosoitetta ja luomaasi salasanaa.
  9. Valitse Aloita suoratoisto, niin olet valmis aloittamaan sisällön katsomisen Maxissa.

Tilaamisen jälkeen voit kirjautua sisään ja suoratoistaa sisältöä Maxissa millä tahansa tuetulla laitteella. Tilauksesi uusitaan automaattisesti toistuvasti, kunnes peruutat sen.

Tarvitsetko apua? Siirry kohtaan Vianmääritys.

Palaava tilaaja
  1. Avaa Max ja kirjaudu sisään Max- (tai HBO Max-) tilillesi. Eikö sisäänkirjautuminen onnistu?
  2. Valitse Uusi tilaus.
  3. Valitse tilaus ja laskutusjakso ja jatka sitten.
  4. Tee tilaus noudattamalla näytöllä näkyviä ohjeita.
  5. Valitse Aloita suoratoisto, niin olet valmis aloittamaan sisällön katsomisen Maxissa.

Tilaamisen jälkeen voit kirjautua sisään ja suoratoistaa sisältöä Maxissa millä tahansa tuetulla laitteella. Tilauksesi uusitaan automaattisesti toistuvasti, kunnes peruutat sen.

Tarvitsetko apua? Siirry kohtaan Vianmääritys.

Xbox (tietyissä maissa)

Oletko uusi tai palaava Maxin (tai HBO Maxin) tilaaja?

Uusi tilaaja
  1. Avaa Max ja valitse Tilaa nyt.
  2. Tee seuraavat puhelimella tai tietokoneella:

3. Toimi seuraavasti:
    • Avaa puhelimesi kamera ja skannaa televisiossa näkyvä QR-koodi.
      -tai-
    • Siirry puhelimellasi tai tietokoneellasi osoitteeseen max.com/xbox. Syötä sitten televisiossa näkyvä 6-merkkinen koodi. Eikö koodi toimi?
  4. Valitse tilaus ja laskutusjakso ja jatka sitten.
  5. Täytä lomake ja valitse Luo tili. Kirjaudu sisään näillä tiedoilla.
    Haluatko tarkistaa sähköpostiosoitteen ja salasanan viestin?
  6. Lisää maksutapa ja aloita tilaus.
    Pankkisi saattaa vaatia vahvistamaan henkilöllisyytesi 3D-Secure-todennuksella ennen maksutapahtuman hyväksymistä. Jos sinulla on ongelmia 3D-Secure-todennuksessa, ota yhteyttä pankkiisi.
  7. Valitse Aloita suoratoisto, niin olet valmis aloittamaan sisällön katsomisen Maxissa.

Tilaamisen jälkeen voit kirjautua sisään ja suoratoistaa sisältöä Maxissa millä tahansa tuetulla laitteella. Tilauksesi uusitaan automaattisesti toistuvasti, kunnes peruutat sen.

Tarvitsetko apua? Siirry kohtaan Vianmääritys.

Palaava tilaaja
  1. Avaa Max ja kirjaudu sisään Max- (tai HBO Max-) tilillesi. Eikö sisäänkirjautuminen onnistu?
  2. Valitse Uusi tilaus.
  3. Tee seuraavat puhelimella tai tietokoneella:

4. Toimi seuraavasti:
    • Avaa puhelimesi kamera ja skannaa televisiossa näkyvä QR-koodi.
      -tai-
    • Siirry puhelimellasi tai tietokoneellasi osoitteeseen max.com/signin. Syötä sitten televisiossa näkyvä 6-merkkinen koodi. Eikö koodi toimi?
  5. Valitse tilaus ja laskutusjakso ja jatka sitten.
  6. Täytä tililomake ja valitse Luo tili. Kirjaudu sisään näillä tiedoilla.
  7. Lisää maksutapa ja aloita tilaus.
    Pankkisi saattaa vaatia vahvistamaan henkilöllisyytesi 3D-Secure-todennuksella ennen maksutapahtuman hyväksymistä. Jos sinulla on ongelmia 3D-Secure-todennuksessa, ota yhteyttä pankkiisi.
  8. Valitse Aloita suoratoisto, niin olet valmis aloittamaan sisällön katsomisen Maxissa.

Rekisteröitymisen jälkeen voit kirjautua sisään ja suoratoistaa sisältöä Maxissa millä tahansa tuetulla laitteella. Tilauksesi uusitaan automaattisesti toistuvasti, kunnes peruutat sen.

Tarvitsetko apua? Siirry kohtaan Vianmääritys.

Rekisteröityminen palveluntarjoajan kautta

Tilauksissa on eroja palveluntarjoajien välillä. Kattava luettelo palveluntarjoajista on kohdassa Max-palveluntarjoajat.

Valitse rekisteröitymistapa:

Internet-, matkapuhelin- tai TV-palveluntarjoaja

Tilaa Max ottamalla yhteyttä Internet-, matkapuhelin- tai TV-palveluntarjoajaan. Luettelo palveluntarjoajista on kohdassa Max-palveluntarjoajat.

Rekisteröitymisen jälkeen lataa Max-sovellus ja aktivoi Max-tilauksesi.

Amazon Prime Video Channels (tietyissä maissa)

Amazon Prime -jäsenet voivat lisätä Maxin Prime Video Channels -palveluun. Voit tehdä tilauksen Amazon Primen kautta osoitteessa amazon.com/channels/max.

Maxin lisäämisen jälkeen voit suoratoistaa Maxin sisältöä Prime Video -sovelluksella. Jos haluat käyttää suoratoistoon Max-sovellusta, lataa Max-sovellus ja aktivoi Max-tilauksesi.

Vianmääritys

Tarkista sähköpostiosoite ja salasana -viesti

Jos saat tämän viestin, Max- (tai HBO Max-) tili saattaa olla jo olemassa syöttämälläsi salasanalla.

Toimi tässä tapauksessa seuraavasti:

• Kirjaudu sisään. Kirjaudu sisään käyttämällä Luo tili -ruudussa antamaasi sähköpostiosoitetta. Jos sisäänkirjautuminen ei onnistu, yritä palauttaa salasanasi.
  • Anna toinen sähköpostiosoite. Anna Max-tilillesi toinen sähköpostiosoite.

Jos tilausongelma jatkuu, ota meihin yhteyttä.

Eikö koodi toimi?

Jos 6-merkkinen koodi ei toimi, voit kokeilla seuraavia:

• Kokeile käyttää toista selainta (Chrome, Firefox, Microsoft Edge tai Safari).
  • Kokeile käyttää yksityistä tai incognito-selainikkunaa.
  • Syötä televisiossa näkyvä koodi tietokoneella puhelimen sijasta (tai päinvastoin).
  • Yritä rekisteröityä toisella laitteella.
Eikö suoratoisto onnistu tilauksen jatkamisen jälkeen?

Kokeile kirjautua ulos ja sitten kirjautua takaisin sisään seuraavasti:

1. Toimi seuraavasti Maxissa:
    • Puhelin, tabletti tai tietokone: Valitse profiilisi ja sitten Kirjaudu ulos.
    • Televisio: Valitse Asetukset-kuvake hammasratas (vasen alakulma) ja sitten Kirjaudu ulos.
  2. Kirjaudu sisään Maxiin ja yritä katsoa mitä tahansa sisältöä.

Jos tämä ei auta, katso lisätietoja kohdasta Max-tilausongelman korjaaminen.

Saan maksuvirheen

Jos rekisteröidyt osoitteessa max.com, katso lisätietoja kohdasta Maksutavan lisääminen ei onnistu.

Jos rekisteröidyt Max-sovelluksen kautta, tarkista sovelluskaupasta hyväksytyt maksutavat. Toistuvien tilausten maksamiseen ei hyväksytä kaikkia maksutapoja.

Jos rekisteröidyt toisen palveluntarjoajan kautta, tarkista palveluntarjoajalta hyväksytyt maksutavat.

Etkö pysty ratkaisemaan Captcha-haastetta?

Pyydämme sinua joskus ratkaisemaan haasteen, joka auttaa pitämään tilisi suojattuna. Jos sinulla on ongelmia Captcha-haasteen kanssa, voit aloittaa haasteen alusta valitsemalla Aloita alusta.

Voit suojata tilisi toisella tavalla valitsemalla Äänihaaste.

Tätä sähköpostiosoitetta ei voi käyttää -viesti

Jos saat tämän viestin, olet saattanut rekisteröidä Max- (tai HBO Max-) tilin toisessa maassa tai toisella alueella antamallasi sähköpostiosoitteella. Voit korjata ongelman seuraavasti:

Anna toinen sähköpostiosoite. Anna Max-tilillesi toinen sähköpostiosoite.

Vaihda tilisi sähköpostiosoite. Kirjaudu sisään osoitteessa max.com/account ja vaihda sähköpostiosoitteesi toiseen sähköpostiosoitteeseen. Siirry sitten takaisin tilin luomisnäyttöön ja syötä alkuperäinen sähköpostiosoitteesi.