Hvordan tilmelder jeg mig Max?

Værd at vide

Tilmeld dig på din enhed

Vælg, hvordan du vil tilmelde dig:

Max.com

Er du ny eller tilbagevendende abonnent på Max (eller HBO Max)?

Ny abonnent
  1. Gå til auth.max.com/product.
  2. Vælg et abonnement og en faktureringsperiode, og fortsæt.
  3. Udfyld kontoformularen, og vælg Opret konto. Du skal bruge disse oplysninger til at logge ind.
    Har du tjekket din e-mail og adgangskodebesked?
  4. Tilføj din betalingsmåde, og påbegynd dit abonnement.
    Din bank kan kræve, at du verificerer din identitet via 3D-Secure, inden de godkender transaktionen. Kontakt din bank, hvis du har problemer med 3D-Secure.
  5. Vælg Begynd at streame, så er du klar til at se Max.

Når du har oprettet dit abonnement, kan du logge ind og streame Max på alle understøttede enheder. Dit abonnement bliver automatisk fornyet løbende, indtil du opsiger det.

Har du brug for hjælp? Gå til Fejlsøgning.

Tilbagevendende abonnent
  1. Gå til max.com, og log ind med din Max-konto (eller din HBO Max-konto). Kan du ikke logge ind?
  2. Vælg Begynd at streame (hvis tilgængelig).
  3. Vælg Tilmeld dig nu på skærmen "Velkommen tilbage".
  4. Vælg et abonnement og en faktureringsperiode, og fortsæt.
  5. Tilføj din betalingsmåde, og påbegynd dit abonnement.
    Din bank kan kræve, at du verificerer din identitet via 3D-Secure, inden de godkender transaktionen. Kontakt din bank, hvis du har problemer med 3D-Secure.
  6. Vælg Begynd at streame, så er du klar til at se Max.

Når du har oprettet dit abonnement, kan du logge ind og streame Max på alle understøttede enheder. Dit abonnement bliver automatisk fornyet løbende, indtil du opsiger det.

Har du brug for hjælp? Gå til Fejlsøgning.

Android-, Apple- eller Amazon-enhed

Er du ny eller tilbagevendende abonnent på Max (eller HBO Max)?

Bemærk Abonnementer via Amazon er ikke tilgængelige i alle lande. Hvis du ikke kan tilmelde dig via Amazon Appstore, kan du tilmelde dig på max.com.

Ny abonnent
  1. Åbn Max, og vælg Tilmeld dig nu.
  2. Vælg et abonnement og en faktureringsperiode, og fortsæt.
  3. Udfyld kontoformularen, og vælg Opret konto. Du skal bruge disse oplysninger til at logge ind.
    Har du tjekket din e-mail og adgangskodebesked?
  4. Følg vejledningen på skærmen for at tilmelde dig.
  5. Vælg Begynd at streame, så er du klar til at se Max.

Bemærk Tjek med din appbutik for at finde ud af, hvilke betalingsmåder der accepteres. Ikke alle betalingsmåder accepteres for løbende abonnementer.

Når du har oprettet dit abonnement, kan du logge ind og streame Max på alle understøttede enheder. Dit abonnement bliver automatisk fornyet løbende, indtil du opsiger det.

Har du brug for hjælp? Gå til Fejlsøgning.

Tilbagevendende abonnent
  1. Åbn Max, og log ind på din Max-konto (eller din HBO Max-konto). Kan du ikke logge ind?
  2. Vælg Forny abonnement.
  3. Vælg et abonnement og en faktureringsperiode, og fortsæt.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at tilmelde dig.
  5. Vælg Begynd at streame, så er du klar til at se Max.

Bemærk Tjek med din appbutik for at finde ud af, hvilke betalingsmåder der accepteres. Ikke alle betalingsmåder accepteres for løbende abonnementer.

Når du har oprettet dit abonnement, kan du logge ind og streame Max på alle understøttede enheder. Dit abonnement bliver automatisk fornyet løbende, indtil du opsiger det.

Har du brug for hjælp? Gå til Fejlsøgning.

Er du ny eller tilbagevendende abonnent på Max (eller HBO Max)?

Ny abonnent
  1. Gå til auth.max.com/product.
  2. Vælg et abonnement og en faktureringsperiode, og fortsæt.
  3. Udfyld kontoformularen, og vælg Opret konto. Du skal bruge disse oplysninger til at logge ind.
    Har du tjekket din e-mail og adgangskodebesked?
  4. Tilføj din betalingsmåde, og påbegynd dit abonnement.
    Din bank kan kræve, at du verificerer din identitet via 3D-Secure, inden de godkender transaktionen. Kontakt din bank, hvis du har problemer med 3D-Secure.
  5. Vælg Begynd at streame, så er du klar til at se Max.

Når du har oprettet dit abonnement, kan du logge ind og streame Max på alle understøttede enheder. Dit abonnement bliver automatisk fornyet løbende, indtil du opsiger det.

Har du brug for hjælp? Gå til Fejlsøgning.

Tilbagevendende abonnent
  1. Gå til max.com, og log ind med din Max-konto (eller din HBO Max-konto). Kan du ikke logge ind?
  2. Vælg Begynd at streame (hvis tilgængelig).
  3. Vælg Tilmeld dig nu på skærmen "Velkommen tilbage".
  4. Vælg et abonnement og en faktureringsperiode, og fortsæt.
  5. Tilføj din betalingsmåde, og påbegynd dit abonnement.
    Din bank kan kræve, at du verificerer din identitet via 3D-Secure, inden de godkender transaktionen. Kontakt din bank, hvis du har problemer med 3D-Secure.
  6. Vælg Begynd at streame, så er du klar til at se Max.

Når du har oprettet dit abonnement, kan du logge ind og streame Max på alle understøttede enheder. Dit abonnement bliver automatisk fornyet løbende, indtil du opsiger det.

Har du brug for hjælp? Gå til Fejlsøgning.

Vælg, hvordan du vil tilmelde dig:

Amazon Fire TV, Android TV, Apple TV eller Samsung TV

Er du ny eller tilbagevendende abonnent på Max (eller HBO Max)?

Bemærk Abonnementer via Amazon er ikke tilgængelige i alle lande. Hvis du ikke kan tilmelde dig via Amazon Appstore, kan du tilmelde dig på max.com.

Ny abonnent
  1. Åbn Max, og vælg Tilmeld dig nu.
  2. Vælg et abonnement og en faktureringsperiode, og fortsæt.
  3. Færdiggør din tilmelding på dit tv eller din mobilenhed:
    Færdiggør på dit tv
    1. Vælg Brug din fjernbetjening.
    2. Indtast din e-mailadresse, opret en adgangskode, og fortsæt. Du skal bruge disse oplysninger til at logge ind.
    3. Indtast dit fornavn og dit efternavn, og vælg Opret konto.
      Har du tjekket din e-mail og adgangskodebesked?
    Færdiggør på din telefon eller tablet
    1. Gør et af følgende:
      • Åbn kameraet på din telefon, og scan QR-koden på dit tv.
        -eller-
      • Gå til max.com/signin på din telefon eller computer. Indtast derefter den 6-cifrede kode fra dit tv. Virker koden ikke?
    2. Udfyld kontoformularen, og vælg Opret konto. Du skal bruge disse oplysninger til at logge ind.
      Har du tjekket din e-mail og adgangskodebesked?
  4. Følg vejledningen på skærmen for at tilmelde dig.
  5. Vælg Begynd at streame, så er du klar til at se Max.

Når du har oprettet dit abonnement, kan du logge ind og streame Max på alle understøttede enheder. Dit abonnement bliver automatisk fornyet løbende, indtil du opsiger det.

Har du brug for hjælp? Gå til Fejlsøgning.

Tilbagevendende abonnent
  1. Åbn Max, og log ind på din Max-konto (eller din HBO Max-konto). Kan du ikke logge ind?
  2. Vælg Forny abonnement.
  3. Vælg et abonnement og en faktureringsperiode, og fortsæt.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at tilmelde dig.
  5. Vælg Begynd at streame, så er du klar til at se Max.

Når du har oprettet dit abonnement, kan du logge ind og streame Max på alle understøttede enheder. Dit abonnement bliver automatisk fornyet løbende, indtil du opsiger det.

Har du brug for hjælp? Gå til Fejlsøgning.

LG Smart TV (i udvalgte lande)

Er du ny eller tilbagevendende abonnent på Max (eller HBO Max)?

Ny abonnent
  1. Åbn Max, og vælg Tilmeld dig nu.
  2. Nu skal du gøre følgende på din telefon eller computer:

3. Gør et af følgende:
    • Åbn kameraet på din telefon, og scan QR-koden på dit tv.
      -eller-
    • Gå til max.com/lge på din telefon eller computer. Indtast derefter den 6-cifrede kode fra dit tv. Virker koden ikke?
  4. Vælg et abonnement og en faktureringsperiode, og fortsæt.
  5. Udfyld formularen, og vælg Opret konto. Du skal bruge disse oplysninger til at logge ind.
    Har du tjekket din e-mail og adgangskodebesked?
  6. Tilføj din betalingsmåde, og påbegynd dit abonnement.
    Din bank kan kræve, at du verificerer din identitet via 3D-Secure, inden de godkender transaktionen. Kontakt din bank, hvis du har problemer med 3D-Secure.
  7. Vælg Begynd at streame, så er du klar til at se Max.

Når du tilmelder dig, kan du logge ind og streame Max på enhver understøttet enhed. Dit abonnement fornys automatisk på tilbagevendende basis, indtil du afmelder det.

Har du brug for hjælp? Gå til Fejlsøgning.

Tilbagevendende abonnent
  1. Åbn Max, og log ind på din Max-konto (eller din HBO Max-konto). Kan du ikke logge ind?
  2. Vælg Forny abonnement.
  3. Nu skal du gøre følgende på din telefon eller computer:

4. Gør et af følgende:
    • Åbn kameraet på din telefon, og scan QR-koden på dit tv.
      -eller-
    • Gå til max.com/signin på din telefon eller computer. Indtast derefter den 6-cifrede kode fra dit tv. Virker koden ikke?
  5. Vælg et abonnement og en faktureringsperiode, og fortsæt.
  6. Udfyld formularen, og vælg Opret konto. Du skal bruge disse oplysninger til at logge ind.
  7. Tilføj din betalingsmåde, og påbegynd dit abonnement.
    Din bank kan kræve, at du verificerer din identitet via 3D-Secure, inden de godkender transaktionen. Kontakt din bank, hvis du har problemer med 3D-Secure.
  8. Vælg Begynd at streame, så er du klar til at se Max.

Når du tilmelder dig, kan du logge ind og streame Max på enhver understøttet enhed. Dit abonnement fornys automatisk på tilbagevendende basis, indtil du afmelder det.

Har du brug for hjælp? Gå til Fejlsøgning.

PlayStation (i udvalgte lande)

Er du ny eller tilbagevendende abonnent på Max (eller HBO Max)?

Ny abonnent
  1. Vælg Tilmeld dig nu i Max.
  2. Nu skal du gøre følgende på din telefon eller computer:

3. Gør et af følgende:
    • Åbn kameraet på din telefon, og scan QR-koden på dit tv.
      -eller-
    • Gå til max.com/sony på din telefon eller computer. Indtast derefter den 6-cifrede kode fra dit tv. Virker koden ikke?
  4. Vælg et abonnement og en faktureringsperiode, og fortsæt.
  5. Udfyld formularen, og vælg Opret konto. Du skal bruge disse oplysninger til at logge ind.
    Har du tjekket din e-mail og adgangskodebesked?
  6. Tilføj din betalingsmåde, og påbegynd dit abonnement.
    Din bank kan kræve, at du verificerer din identitet via 3D-Secure, inden de godkender transaktionen. Kontakt din bank, hvis du har problemer med 3D-Secure.
  7. Vælg Begynd at streame, så er du klar til at se Max.

Når du tilmelder dig, kan du logge ind og streame Max på enhver understøttet enhed. Dit abonnement fornys automatisk på tilbagevendende basis, indtil du afmelder det.

Har du brug for hjælp? Gå til Fejlsøgning.

Tilbagevendende abonnent
  1. Åbn Max, og log ind på din Max-konto (eller din HBO Max-konto). Kan du ikke logge ind?
  2. Vælg Forny abonnement.
  3. Nu skal du gøre følgende på din telefon eller computer:

4. Gør et af følgende:
    • Åbn kameraet på din telefon, og scan QR-koden på dit tv.
      -eller-
    • Gå til max.com/signin på din telefon eller computer. Indtast derefter den 6-cifrede kode fra dit tv. Virker koden ikke?
  5. Vælg et abonnement og en faktureringsperiode, og fortsæt.
  6. Udfyld formularen, og vælg Opret konto. Du skal bruge disse oplysninger til at logge ind.
    Har du tjekket din e-mail og adgangskodebesked?
  7. Tilføj din betalingsmåde, og påbegynd dit abonnement.
    Din bank kan kræve, at du verificerer din identitet via 3D-Secure, inden de godkender transaktionen. Kontakt din bank, hvis du har problemer med 3D-Secure.
  8. Vælg Begynd at streame, så er du klar til at se Max.

Når du tilmelder dig, kan du logge ind og streame Max på enhver understøttet enhed. Dit abonnement fornys automatisk på tilbagevendende basis, indtil du afmelder det.

Har du brug for hjælp? Gå til Fejlsøgning.

Roku (kun i Frankrig)

Er du ny eller tilbagevendende abonnent på Max (eller HBO Max)?

Ny abonnent

Tilmeld dig

1. Åbn Max, og vælg Tilmeld dig nu.
  2. Vælg et abonnement og en faktureringsperiode, og fortsæt.
  3. Herefter vil du have to muligheder:
    • Vælg Fortsæt for at dele dine Roku-kontooplysninger (dit navn og din e-mailadresse).
    • Vælg Annuller, og indtast dine kontooplysninger manuelt.
  4. Tjek din e-mailadresse, opret en adgangskode, og vælg derefter Fortsæt.
  5. Tjek dit navn, og vælg Opret konto.
    Har du tjekket din e-mail og adgangskodebesked?
  6. Følg vejledningen på skærmen for at tilmelde dig.
  7. Vælg Begynd at streame, så er du klar til at se Max.

Når du tilmelder dig, kan du logge ind og streame Max på enhver understøttet enhed. Dit abonnement fornys automatisk på tilbagevendende basis, indtil du afmelder det.

Har du brug for hjælp? Gå til Fejlsøgning.

Øjeblikkelig tilmelding (ny Roku-enhed)

Du kan tilmelde dig Max, når du aktiverer din nye Roku-enhed. Sådan gør du:

1. Tænd for din nye Roku-enhed, og følg opsætningsvejledningen på skærmen. Har du brug for hjælp? Gå til Sådan aktiverer du en Roku-enhed.
  2. Indtast e-mailadressen til din Roku-konto.
  3. Åbn e-mailen fra Roku på din telefon eller computer, og vælg aktiveringslinket. Følg vejledningen for at oprette en ny Roku-konto eller til at logge på din eksisterende konto.
  4. På siden Tilbud skal du vælge Max fra de foreslåede kanaler, og derefter vælge Vis tilbud.
    Bemærk Du kan også downloade Max-appen fra Roku Channel Store og tilmelde dig.
  5. Vælg et abonnement og en faktureringsperiode, og fortsæt.
  6. Bekræft dit abonnement.
  7. Vend tilbage til din Roku-enhed, og åbn Max-appen.
  8. Indtast en adgangskode til din konto, og vælg Opret adgangskode. Du skal logge på med e-mailadressen til din Roku-konto og den adgangskode, du opretter.
  9. Vælg Begynd at streame, så er du klar til at se Max.

Når du tilmelder dig, kan du logge ind og streame Max på enhver understøttet enhed. Dit abonnement fornys automatisk på tilbagevendende basis, indtil du afmelder det.

Har du brug for hjælp? Gå til Fejlsøgning.

Tilbagevendende abonnent
  1. Åbn Max, og log ind på din Max-konto (eller din HBO Max-konto). Kan du ikke logge ind?
  2. Vælg Forny abonnement.
  3. Vælg et abonnement og en faktureringsperiode, og fortsæt.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at tilmelde dig.
  5. Vælg Begynd at streame, så er du klar til at se Max.

Når du tilmelder dig, kan du logge ind og streame Max på enhver understøttet enhed. Dit abonnement fornys automatisk på tilbagevendende basis, indtil du afmelder det.

Har du brug for hjælp? Gå til Fejlsøgning.

Xbox (i udvalgte lande)

Er du ny eller tilbagevendende abonnent på Max (eller HBO Max)?

Ny abonnent
  1. Åbn Max, og vælg Tilmeld dig nu.
  2. Nu skal du gøre følgende på din telefon eller computer:

3. Gør et af følgende:
    • Åbn kameraet på din telefon, og scan QR-koden på dit tv.
      -eller-
    • Gå til max.com/xbox på din telefon eller computer. Indtast derefter den 6-cifrede kode fra dit tv. Virker koden ikke?
  4. Vælg et abonnement og en faktureringsperiode, og fortsæt.
  5. Udfyld formularen, og vælg Opret konto. Du skal bruge disse oplysninger til at logge ind.
    Har du tjekket din e-mail og adgangskodebesked?
  6. Tilføj din betalingsmåde, og påbegynd dit abonnement.
    Din bank kan kræve, at du verificerer din identitet via 3D-Secure, inden de godkender transaktionen. Kontakt din bank, hvis du har problemer med 3D-Secure.
  7. Vælg Begynd at streame, så er du klar til at se Max.

Når du tilmelder dig, kan du logge ind og streame Max på enhver understøttet enhed. Dit abonnement fornys automatisk på tilbagevendende basis, indtil du afmelder det.

Har du brug for hjælp? Gå til Fejlsøgning.

Tilbagevendende abonnent
  1. Åbn Max, og log ind på din Max-konto (eller din HBO Max-konto). Kan du ikke logge ind?
  2. Vælg Forny abonnement.
  3. Nu skal du gøre følgende på din telefon eller computer:

4. Gør et af følgende:
    • Åbn kameraet på din telefon, og scan QR-koden på dit tv.
      -eller-
    • Gå til max.com/signin på din telefon eller computer. Indtast derefter den 6-cifrede kode fra dit tv. Virker koden ikke?
  5. Vælg et abonnement og en faktureringsperiode, og fortsæt.
  6. Udfyld formularen, og vælg Opret konto. Du skal bruge disse oplysninger til at logge ind.
  7. Tilføj din betalingsmåde, og påbegynd dit abonnement.
    Din bank kan kræve, at du verificerer din identitet via 3D-Secure, inden de godkender transaktionen. Kontakt din bank, hvis du har problemer med 3D-Secure.
  8. Vælg Begynd at streame, så er du klar til at se Max.

Når du har tilmeldt dig, kan du logge ind og streame Max på enhver understøttet enhed. Dit abonnement fornys automatisk på tilbagevendende basis, indtil du afmelder det.

Har du brug for hjælp? Gå til Fejlsøgning.

Tilmeld dig via en udbyder

Abonnementer varierer afhængigt af udbyderen. For at se en komplet liste over udbydere skal du gå til Max-udbydere.

Vælg, hvordan du vil tilmelde dig:

Internet-, mobil- eller TV-udbyder

Kontakt din internet-, mobil- eller tv-udbyder for at tilmelde dig Max. Hvis du vil se en komplet liste over udbydere skal du gå til Max-udbydere.

Når du har tilmeldt dig Max, skal du downloade Max-appen og aktivere dit Max-abonnement.

Amazon Prime Video Channels (i udvalgte lande)

Amazon Prime-medlemmer kan føje Max til Prime Video Channels. Gå til amazon.com/channels/max for at tilmelde dig via Amazon Prime.

Når du tilføjer Max, kan du streame alting på Max via Prime Video-appen. For at streame via Max-appen skal du downloade Max-appen og aktivere dit Max-abonnement.

Fejlsøgning

Beskeden 'Tjek din e-mailadresse og adgangskode'

Hvis du modtager denne besked, findes der muligvis allerede en Max-konto (eller en HBO Max-konto) med den e-mailadresse, du indtastede.

I så fald skal du gøre et af følgende:

• Log ind.Log ind ved hjælp af den e-mailadresse, du indtastede på skærmen "Opret din konto". Hvis du har problemer med at logge ind, kan du prøve at nulstille din adgangskode.
  • Indtast en anden e-mailadresse. Indtast en anden e-mailadresse til din Max-konto.

Hvis du stadig har problemer med at tilmelde dig, kan du kontakte os.

Virker koden ikke?

Hvis den 6-cifrede kode ikke virker, kan du prøve nogle af følgende:

• Prøv at bruge en anden browser (Chrome, Firefox, Microsoft Edge eller Safari).
  • Prøv at bruge et privat eller inkognito browservindue.
  • Indtast koden fra dit tv på din computer i stedet for på din telefon (eller omvendt).
  • Prøv at tilmelde dig på en anden enhed.
Kan du ikke streame, efter at du har tilmeldt dig igen?

Prøv at logge ud og derefter logge ind igen. Sådan gør du:

1. Gør et af følgende på Max:
    • Telefon, tablet eller computer: Vælg din profil, og vælg derefter Log ud.
    • TV-enhed: Vælg ikonet Indstillinger tandhjul (nederst til højre) og derefter Log ud.
  2. Log ind på Max, og prøv at se noget.

Hvis dette ikke hjælper, gå til Løs et problem med dit Max-abonnement.

Jeg modtager en betalingsfejl

Hvis du tilmelder dig på max.com, gå til Kan ikke tilføje en betalingsmåde.

Hvis du tilmelder dig via Max-appen, så tjek med din appbutik for at finde ud af, hvilke betalingsmåder der accepteres. Ikke alle betalingsmåder accepteres for løbende abonnementer.

Hvis du tilmelder dig via en anden udbyder, skal du tjekke med dem for at finde ud af, hvilke betalingsmåder de accepterer.

Kan du ikke løse captcha-udfordringen?

Vi beder dig en gang i mellem at løse en gåde for at hjælpe os med at beskytte din konto. Hvis du har problemer med captcha-udfordringen, kan du vælge Genstart for at starte udfordringen forfra.

Du kan også vælge Lydudfordring for at sikre din konto på en anden måde.

Beskeden "Den e-mailadresse kan ikke bruges"

Hvis du modtager denne besked, kan du have tilmeldt dig en Max-konto (eller en HBO Max-konto) i et andet land eller et andet område med den e-mailadresse, som du indtastede. For at løse dette problem, skal du gøre et af følgende:

Indtast en anden e-mailadresse. Indtast en anden e-mailadresse til din Max-konto.

Skift e-mailadressen til din konto. Log ind på max.com/account, og skift din e-mailadresse til en anden e-mailadresse. Gå derefter tilbage til skærmen "Opret din konto", og indtast din oprindelige e-mailadresse.