Hur registrerar jag mig för Max?

Bra att veta

Registrera dig via din enhet

Välj hur du vill registrera dig:

Max.com

Är du en ny eller återkommande Max-kund (eller HBO Max-kund)?

Ny kund
  1. Gå till auth.max.com/product.
  2. Välj ett abonnemang och en faktureringsperiod och gå sedan vidare.
  3. Fyll i dina kontouppgifter och välj Skapa konto. Dessa uppgifter använder du senare för att logga in.
    Får du meddelandet Kontrollera din e-postadress och ditt lösenord?
  4. Ange önskad betalningsmetod och starta ditt abonnemang.
    Din bank kan begära att du bekräftar din identitet med 3D-Secure innan transaktionen godkänns. Kontakta din bank om du har problem med 3D-Secure.
  5. Tryck på Börja streama och du är redo att börja använda Max.

När du har registrerat dig kan du logga in och streama Max på alla enheter som stöds. Ditt abonnemang förnyas automatiskt och på återkommande basis tills du väljer att avsluta det.

Behöver du hjälp? Gå till Felsökning.

Återkommande kund
  1. Gå till max.com och logga in med ditt Max-konto (eller HBO Max-konto). Det går inte att logga in
  2. Tryck på Börja streama (om tillgängligt).
  3. På välkomstsidan väljer du Registrera dig nu.
  4. Välj ett abonnemang och en faktureringsperiod och gå sedan vidare.
  5. Ange önskad betalningsmetod och starta ditt abonnemang.
    Din bank kan begära att du bekräftar din identitet med 3D-Secure innan transaktionen godkänns. Kontakta din bank om du har problem med 3D-Secure.
  6. Tryck på Börja streama och du är redo att börja använda Max.

När du har registrerat dig kan du logga in och streama Max på alla enheter som stöds. Ditt abonnemang förnyas automatiskt och på återkommande basis tills du väljer att avsluta det.

Behöver du hjälp? Gå till Felsökning.

Android-, Apple- eller Amazon-enheter

Är du en ny eller återkommande Max-kund (eller HBO Max-kund)?

Obs! Alla länder tillåter inte registrering via Amazon. Om du inte kan registrera dig via Amazon Appstore går det bra att göra det på max.com.

Ny kund
  1. Öppna Max och välj Registrera dig nu.
  2. Välj ett abonnemang och en faktureringsperiod och gå sedan vidare.
  3. Fyll i dina kontouppgifter och välj Skapa konto. Dessa uppgifter använder du senare för att logga in.
    Får du meddelandet Kontrollera din e-postadress och ditt lösenord?
  4. Följ instruktionerna på skärmen för att registrera dig.
  5. Tryck på Börja streama och du är redo att börja använda Max.

Obs! Gå till din appbutik för att se vilka betalningsmetoder som accepteras. Vissa betalningsmetoder godtas inte för återkommande kunder.

När du har registrerat dig kan du logga in och streama Max på alla enheter som stöds. Ditt abonnemang förnyas automatiskt och på återkommande basis tills du väljer att avsluta det.

Behöver du hjälp? Gå till Felsökning.

Återkommande kund
  1. Öppna Max och logga in på ditt Max-konto (eller HBO Max-konto). Det går inte att logga in
  2. Välj Förnya abonnemang.
  3. Välj ett abonnemang och en faktureringsperiod och gå sedan vidare.
  4. Följ instruktionerna på skärmen för att registrera dig.
  5. Tryck på Börja streama och du är redo att börja använda Max.

Obs! Gå till din appbutik för att se vilka betalningsmetoder som accepteras. Vissa betalningsmetoder godtas inte för återkommande kunder.

När du har registrerat dig kan du logga in och streama Max på alla enheter som stöds. Ditt abonnemang förnyas automatiskt och på återkommande basis tills du väljer att avsluta det.

Behöver du hjälp? Gå till Felsökning.

Är du en ny eller återkommande Max-kund (eller HBO Max-kund)?

Ny kund
  1. Gå till auth.max.com/product.
  2. Välj ett abonnemang och en faktureringsperiod och gå sedan vidare.
  3. Fyll i dina kontouppgifter och välj Skapa konto. Dessa uppgifter använder du senare för att logga in.
    Får du meddelandet Kontrollera din e-postadress och ditt lösenord?
  4. Ange önskad betalningsmetod och starta ditt abonnemang.
    Din bank kan begära att du bekräftar din identitet med 3D-Secure innan transaktionen godkänns. Kontakta din bank om du har problem med 3D-Secure.
  5. Tryck på Börja streama och du är redo att börja använda Max.

När du har registrerat dig kan du logga in och streama Max på alla enheter som stöds. Ditt abonnemang förnyas automatiskt och på återkommande basis tills du väljer att avsluta det.

Behöver du hjälp? Gå till Felsökning.

Återkommande kund
  1. Gå till max.com och logga in med ditt Max-konto (eller HBO Max-konto). Det går inte att logga in
  2. Tryck på Börja streama (om tillgängligt).
  3. På välkomstsidan väljer du Registrera dig.
  4. Välj ett abonnemang och en faktureringsperiod och gå sedan vidare.
  5. Ange önskad betalningsmetod och starta ditt abonnemang.
    Din bank kan begära att du bekräftar din identitet med 3D-Secure innan transaktionen godkänns. Kontakta din bank om du har problem med 3D-Secure.
  6. Tryck på Börja streama och du är redo att börja använda Max.

När du har registrerat dig kan du logga in och streama Max på alla enheter som stöds. Ditt abonnemang förnyas automatiskt och på återkommande basis tills du väljer att avsluta det.

Behöver du hjälp? Gå till Felsökning.

Välj hur du vill registrera dig:

Amazon Fire TV, Android TV, Apple TV eller Samsung TV

Är du en ny eller återkommande Max-kund (eller HBO Max-kund)?

Obs! Alla länder tillåter inte registrering via Amazon. Om du inte kan registrera dig via Amazon Appstore går det bra att göra det på max.com.

Ny kund
  1. Öppna Max och välj Registrera dig nu.
  2. Välj ett abonnemang och en faktureringsperiod och gå sedan vidare.
  3. Slutför registreringen på din TV eller mobila enhet:
    Slutför på din TV
    1. Välj Använd fjärrkontrollen.
    2. Ange din e-postadress, skapa ett lösenord och gå sedan vidare. Dessa uppgifter använder du senare för att logga in.
    3. Fyll i för- och efternamn och välj Skapa konto.
      Får du meddelandet Kontrollera din e-postadress och ditt lösenord?
    Slutför registreringen på din telefon eller surfplatta
    1. Gör något av följande:
      • Öppna telefonens kamera och skanna QR-koden på din tv.
        -eller-
      • Gå till max.com/signin på din telefon eller dator och ange den sexsiffriga koden från din tv. Fungerar inte koden?
    2. Fyll i dina kontouppgifter och välj Skapa konto. Dessa uppgifter använder du senare för att logga in.
      Får du meddelandet Kontrollera din e-postadress och ditt lösenord?
  4. Följ instruktionerna på skärmen för att registrera dig.
  5. Tryck på Börja streama och du är redo att börja använda Max.

När du har registrerat dig kan du logga in och streama Max på alla enheter som stöds. Ditt abonnemang förnyas automatiskt och på återkommande basis tills du väljer att avsluta det.

Behöver du hjälp? Gå till Felsökning.

Återkommande kund
  1. Öppna Max och logga in på ditt Max-konto (eller HBO Max-konto). Det går inte att logga in
  2. Välj Förnya abonnemang.
  3. Välj ett abonnemang och en faktureringsperiod och gå sedan vidare.
  4. Följ instruktionerna på skärmen för att registrera dig.
  5. Tryck på Börja streama och du är redo att börja använda Max.

När du har registrerat dig kan du logga in och streama Max på alla enheter som stöds. Ditt abonnemang förnyas automatiskt och på återkommande basis tills du väljer att avsluta det.

Behöver du hjälp? Gå till Felsökning.

LG Smart TV (i utvalda länder)

Är du en ny eller återkommande Max-kund (eller HBO Max-kund)?

Ny kund
  1. Öppna Max och välj Registrera dig nu.
  2. På din telefon eller dator:

3. Gör något av följande:
    • Öppna telefonens kamera och skanna QR-koden på din tv.
      -eller-
    • Gå till max.com/lge på din telefon eller dator och ange den sexsiffriga koden från din tv. Fungerar inte koden?
  4. Välj ett abonnemang och en faktureringsperiod och gå sedan vidare.
  5. Fyll i dina kontouppgifter och välj Skapa konto. Dessa uppgifter använder du senare för att logga in.
    Får du meddelandet Kontrollera din e-postadress och ditt lösenord?
  6. Ange önskad betalningsmetod och starta ditt abonnemang.
    Din bank kan begära att du bekräftar din identitet med 3D-Secure innan transaktionen godkänns. Kontakta din bank om du har problem med 3D-Secure.
  7. Tryck på Börja streama och du är redo att börja använda Max.

När du har registrerat dig kan du logga in och streama Max på alla enheter som stöds. Ditt abonnemang förnyas automatiskt och på återkommande basis tills du väljer att avsluta det.

Behöver du hjälp? Gå till Felsökning.

Återkommande kund
  1. Öppna Max och logga in på ditt Max-konto (eller HBO Max-konto). Det går inte att logga in
  2. Välj Förnya abonnemang.
  3. På din telefon eller dator:

4. Gör något av följande:
    • Öppna telefonens kamera och skanna QR-koden på din tv.
      -eller-
    • Gå till max.com/signin på din telefon eller dator och ange den sexsiffriga koden från din tv. Fungerar inte koden?
  5. Välj ett abonnemang och en faktureringsperiod och gå sedan vidare.
  6. Fyll i dina uppgifter och välj Skapa konto. Dessa uppgifter använder du sedan för att logga in.
  7. Ange önskad betalningsmetod och starta ditt abonnemang.
    Din bank kan begära att du bekräftar din identitet med 3D-Secure innan transaktionen godkänns. Kontakta din bank om du har problem med 3D-Secure.
  8. Tryck på Börja streama och du är redo att börja använda Max.

När du har registrerat dig kan du logga in och streama Max på alla enheter som stöds. Ditt abonnemang förnyas automatiskt och på återkommande basis tills du väljer att avsluta det.

Behöver du hjälp? Gå till Felsökning.

PlayStation (i utvalda länder)

Är du en ny eller återkommande Max-kund (eller HBO Max-kund)?

Ny kund
  1. Öppna Max och välj Registrera dig nu.
  2. På din telefon eller dator:

3. Gör något av följande:
    • Öppna telefonens kamera och skanna QR-koden på din tv.
      -eller-
    • Gå till max.com/sony på din telefon eller dator och ange den sexsiffriga koden från din tv. Fungerar inte koden?
  4. Välj ett abonnemang och en faktureringsperiod och gå sedan vidare.
  5. Fyll i dina kontouppgifter och välj Skapa konto. Dessa uppgifter använder du senare för att logga in.
    Får du meddelandet Kontrollera din e-postadress och ditt lösenord?
  6. Ange önskad betalningsmetod och starta ditt abonnemang.
    Din bank kan begära att du bekräftar din identitet med 3D-Secure innan transaktionen godkänns. Kontakta din bank om du har problem med 3D-Secure.
  7. Tryck på Börja streama och du är redo att börja använda Max.

När du har registrerat dig kan du logga in och streama Max på alla enheter som stöds. Ditt abonnemang förnyas automatiskt och på återkommande basis tills du väljer att avsluta det.