Aktiver Max-abonnementet ditt

Har du allerede aktivert abonnementet?
Hvis du allerede har aktivert Max-abonnementet, kan du logge på med e-postadressen og passordet for Max. Du trenger bare å aktivere Max én gang.

Ny abonnent? Hvis du registrerte deg på Max (eller HBO) via en internett-, mobil- eller TV-leverandør, må du aktivere Max-abonnementet ditt før du kan begynne å strømme Max.

Dette må du gjøre:

Trinn 1: Aktiver Max

Når du registrerer deg via en internett-, mobilabonnement- eller TV-leverandør, får du instruksjoner fra leverandøren din om hvordan du aktiverer Max. Hvis du ikke finner noen slike aktiveringsinstruksjoner, kan du velge leverandøren din nedenfor eller ta kontakt med dem for å få hjelp til å aktivere Max. (Leverandøren din er den du registrerte deg for Max gjennom).

Danmark
Finland
Norge
Portugal

Trinn 2: Opprett Max-kontoen

Gjør ett av følgende alternativer for å opprette Max-kontoen:

Nye abonnenter

Opprett Max-kontoen:

1. Fyll ut kontoregistreringsskjemaet, og velg Opprett konto.
  2. Velg Begynn å strømme, så er du klar til å sette i gang.

Nå kan du logge på via en støttet enhet med e-postadressen og passordet du bruker for Max.

Tilbakevendende abonnenter

Gjør følgende for å knytte det nye abonnementet til den eksisterende Max-kontoen (eller HBO Max-kontoen) din:

1. På siden for å opprette konto skriver du inn kontoinformasjonen for Max (eller HBO Max) og velger Opprett konto.
  2. På siden for gjenkjent konto velger du Bekreft e-postadressen.
  3. Sjekk om du har fått en e-post fra Max i innboksen din med en engangskode (se etter emnelinjen «Din engangskode»). E-posten er sendt til e-postadressen du oppga på siden for å opprette konto.
  4. På siden med engangskoden skriver du inn koden fra e-posten og velger Send.
  5. Bekreft at du vil koble abonnementet som faktureres gjennom leverandøren din, til en eksisterende Max-konto.
  6. Velg Begynn å strømme, så er du klar til å sette i gang.

Nå kan du logge på via en støttet enhet med e-postadressen og passordet du bruker for Max.

Fikk du ikke e-posten med engangskoden?

• Gå gjennom alle e-postmappene dine og se om du har fått en e-post fra Max (inkludert mappene for reklame, søppelpost og uønsket e-post).
  • Velg Få ny kode på siden med feltet for engangskode. Sjekk deretter e-posten din igjen.

Trenger du fortsatt abonnement? Gå til Hvordan abonnerer jeg på Max?

Feilsøking

Meldingen «Kan ikke bekrefte abonnementet»

• Forsikre deg om at Max er inkludert i internett-, mobilabonnement- eller TV-pakken din. Dette gjør du ved å logge på kontoen din på den aktuelle leverandørens nettsted og sjekke om Max er inkludert. Hvis dette ikke hjelper, må du kontakte leverandøren for hjelp.