Max – lapsilukko ja vanhemman koodi

Lapsilukko on valinnainen asetus, joka estää lasta poistumasta lapsen profiilista. Kun tämä asetus on käytössä, lapsen profiilista poistumiseen ja toiseen profiiliin siirtymiseen tarvitaan nelinumeroinen vanhemman koodi. Tilillä on vain yksi vanhemman koodi.

Profiilin PIN-koodi on valinnainen asetus, jolla estetään muita kotitalouden jäseniä käyttämästä profiilia. Lisätietoja on kohdassa Profiilin PIN-koodin lisääminen tai muuttaminen.

Valitse aihe:

Vanhemman koodin lisääminen tai palauttaminen

Kun lapsilukko on käytössä, lapsen profiilista poistumiseen tarvitaan nelinumeroinen vanhemman koodi.

Voit lisätä tai nollata tilisi vanhemman koodin seuraavasti.

Valitse käyttämäsi laite:

Puhelin, tabletti tai tietokone
  1. Siirry osoitteeseen max.com/ParentCode ja kirjaudu sisään (tarvittaessa).
    Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?
  2. Kirjoita nelinumeroinen vanhemman koodi ja valitse Tallenna.

Vanhemman koodi on käytössä kaikissa lasten profiileissa, joissa lapsilukko on käytössä.

Televisio
  1. Valitse Max-profiilisi.
  2. Valitse lapsen profiilin alapuolella oleva Muokkaa-kuvake kynä.
  3. Ota lapsilukko käyttöön.
  4. Luo vanhemman koodi (tarvittaessa) ja syötä 4-numeroinen koodi ja valitse sitten Tallenna.
  5. Valitse Nollaa vanhemman koodi (tarvittaessa), syötä nelinumeroinen koodi ja valitse sitten Tallenna.
  6. Valitse Valmis.

Apple TV: Voit luoda tai nollata vanhemman koodin puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Vanhemman koodi on käytössä kaikissa lasten profiileissa, joissa lapsilukko on käytössä.

Ota lapsilukko käyttöön

Valitse käyttämäsi laite:

Puhelin, tabletti tai tietokone
  1. Jos tililläsi ei ole vanhemman koodia, katso lisätietoja kohdasta Vanhemman koodin lisääminen tai nollaaminen.
  2. Siirry osoitteeseen max.com/editprofiles ja kirjaudu sisään (tarvittaessa).
    Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?
  3. Valitse lapsen profiili.
  4. Ota lapsilukko käyttöön ja valitse sitten Valmis.

Nyt lapsesi ei voi poistua lapsen profiilistaan ilman vanhemman koodia.

Televisio
  1. Valitse Max-profiilisi.
  2. Valitse lapsen profiilin alapuolella oleva Muokkaa-kuvake kynä.
  3. Ota lapsilukko käyttöön.
  4. Valitse Nollaa vanhemman koodi (tarvittaessa), syötä nelinumeroinen koodi ja valitse sitten Tallenna.
  5. Valitse Valmis.

Nyt lapsesi ei voi poistua lapsen profiilistaan ilman vanhemman koodia.

Apple TV: Voit ottaa lapsilukon käyttöön puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Vianmääritys

Lapsen profiilista ei voi poistua

Jos olet unohtanut vanhemman koodin etkä voi poistua lapsen profiilista, nollaa vanhemman koodi seuraavasti:

1. Siirry osoitteeseen max.com/ParentCode ja kirjaudu sisään (tarvittaessa).
    Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?
  2. Kirjoita nelinumeroinen vanhemman koodi ja valitse Tallenna.
Oletko unohtanut vanhemman koodin?

Jos olet unohtanut vanhemman koodin, voit nollata sen seuraavasti:

1. Siirry osoitteeseen max.com/ParentCode ja kirjaudu sisään (tarvittaessa).
    Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?
  2. Kirjoita nelinumeroinen vanhemman koodi ja valitse Tallenna.
Unohditko Max-salasanasi?

Jos olet unohtanut Max-salasanasi tai et tiedä sitä, kokeile salasanan nollaamista. Jos tämä ei auta, katso lisätietoja kohdasta Salasanan nollaaminen ei onnistu.