Har jag redan tillgång till Max?

Kontrollera om du redan har tillgång till Max innan du registrerar dig.

Har du något av följande?

HBO med ditt tv-paket

Om du får HBO tillsammans med ditt paket för kabel- eller satellit-tv är det möjligt att du redan har tillgång till Max. Kontakta din leverantör för att ta reda på om ditt HBO-abonnemang även ger dig tillgång till Max.

Om ditt HBO-abonnemang ger dig tillgång till Max behöver du aktivera ditt Max-abonnemang innan du loggar in på Max för första gången.

HBO Max-abonnemang

HBO Max-kunder med ett aktivt abonnemang har tillgång till Max.

För att komma igång med streamingen behöver du installera Max-appen och logga in med din e-postadress och ditt lösenord för HBO Max. Gå till HBO Max är nu Max om du vill veta mer.

Om du tidigare har haft ett abonnemang på HBO Max kan du använda ditt befintliga HBO Max-konto även för Max (då behåller du dina profiler, Min lista och din streaminghistorik). Gå till Förnya Max-abonnemang om du vill veta mer.