Ändra din betalningsmetod

Max-abonnemang finns tillgängliga via många olika leverantörer. Hur du uppdaterar din betalningsmetod beror på vem som fakturerar dig. Om du vet vem som fakturerar dig kan du hoppa till Steg 2.

Steg 1: Ta reda på vem som fakturerar dig

Så här tar du reda på vem som fakturerar dig för Max:

1. Gör något av följande:
    • På webben: Gå till max.com/subscription och logga in (om det behövs). Det går inte att logga in
    • Telefon, surfplatta eller dator: Gå till Max, välj din profil och tryck sedan på Abonnemang.
    • Tv-enhet: Gå till Max, välj ikonen för Inställningar kugghjul, (längst ner till höger) och tryck sedan på Abonnemang.
  2. Här ser du vem som fakturerar dig för ditt grundabonnemang (överst på skärmen) och vem som fakturerar dig för tillägget Sport (om tillämpligt). Det är möjligt att grundabonnemanget och tillägget Sport faktureras av olika parter.

Du kan också titta på dina kontoutdrag eller fråga din internet-, mobil- eller tv-leverantör om de fakturerar dig för Max.

Steg 2: Ändra din betalningsmetod

Om du faktureras via oss kan du läsa här om hur du uppdaterar din betalningsmetod:

1. Gå till max.com/subscription och logga in (om det behövs). Det går inte att logga in
  2. Välj Uppdatera din betalningsmetod.
    Ser du inga alternativ för att uppdatera betalning? Kolla vem det är som fakturerar dig för ditt grundabonnemang (högst upp på skärmen) och vem som fakturerar dig för tillägget Sport (om tillämpligt) och leta sedan upp dem i avsnittet Fakturering via tredje part nedan.
  3. Lägg till din betalningsinformation och spara dina ändringar. Kan du inte ändra din betalning?

Din uppdaterade betalningsinformation används för ditt nästa grundabonnemang eller för din nästa avgift för tilläggsabonnemang.

Fakturering via tredje part

Ta reda på vem som fakturerar dig för ditt grundabonnemang nedan: