Hantera ett Max-abonnemang

Max grundabonnemang finns tillgängliga via många olika leverantörer. Hur du hanterar eller ändrar ditt abonnemang kan variera beroende på vem som fakturerar dig. Om du redan vet vem som fakturerar dig kan du hoppa till Steg 2.

Steg 1: Ta reda på vem som fakturerar dig

Så här tar du reda på vem som fakturerar dig för Max:

1. Gör något av följande:
    • På webben: Gå till max.com/subscription och logga in (om det behövs). Det går inte att logga in
    • Telefon, surfplatta eller dator: Gå till Max, välj din profil och tryck sedan på Abonnemang.
    • Tv-enhet: Gå till Max, välj ikonen för Inställningar kugghjul, (längst ner till höger) och tryck sedan på Abonnemang.
  2. Här ser du vem som fakturerar dig för ditt grundabonnemang (överst på skärmen) och vem som fakturerar dig för tillägget Sport (om tillämpligt). Det är möjligt att grundabonnemanget och tillägget Sport faktureras av olika parter.

Du kan också titta på dina kontoutdrag eller fråga din internet-, mobil- eller tv-leverantör om de fakturerar dig för Max.

Steg 2: Hantera ditt abonnemang

Om du faktureras via oss kan du läsa här om hur du hanterar ditt abonnemang:

1. Gå till max.com/subscription och logga in (om det behövs). Det går inte att logga in
  2. Om du faktureras via oss kommer du att se:

Om du inte ser de här alternativen kollar du vem det är som fakturerar dig för ditt grundabonnemang (högst upp på skärmen) och letar efter dem nedan.

Fakturering via tredje part

Hantera ditt grundabonnemang genom att hitta din faktureringsleverantör nedan:

• Amazon Appstore (i utvalda länder)
  • Apple
  • Google Play
  • Samsung TV
  • Prime Video Channels (i utvalda länder): Logga in på ditt Amazon-konto på amazon.com/myac.
  • Internet-, mobil- eller tv-leverantör: Logga in på leverantörens webbplats och gå till deras hjälpcenter eller kontakta dem.