Max abonnemang och fakturering

Hitta information om hanteringen av ditt abonnemang, betalningar och problem med fakturering.

Frågor och svar om fakturering

Vilket abonnemang har jag?

Så här hittar du ditt abonnemang:

1. Gå till Max och välj ett av följande alternativ:
    • Telefon, surfplatta eller dator: Välj din profil och sedan Abonnemang.
    • Tv-enhet: Välj ikonen för Inställningar kugghjul, (längst ner till höger) och tryck sedan på Abonnemang.
      (Endast vuxenprofiler kan hantera abonnemang.)
  2. Du ser du ditt nuvarande grundabonnemang och din faktureringsperiod.
Vem fakturerar mig?

Så här tar du reda på vem som fakturerar dig:

1. Gör något av följande:
    • På webben: Gå till max.com/subscription och logga in på ditt konto. Det går inte att logga in
    • Telefon, surfplatta eller dator: Gå till Max, välj din profil och tryck sedan på Abonnemang.
    • Tv-enhet: Gå till Max, välj ikonen för Inställningar kugghjul, (längst ner till höger) och tryck sedan på Abonnemang.
  2. Här ser du ditt nuvarande grundabonnemang och dina tilläggsabonnemang (om tillämpligt).

Du kan också titta på dina kontoutdrag eller fråga din internet-, mobil- eller tv-leverantör om de fakturerar dig för Max.

När är nästa faktureringsdatum?

Så här hittar du ditt nästa faktureringsdatum:

1. Gör något av följande:
    • På webben: Gå till max.com/subscription och logga in på ditt konto. Det går inte att logga in
    • Telefon, surfplatta eller dator: Gå till Max, välj din profil och tryck sedan på Abonnemang.
    • Tv-enhet: Gå till Max, välj ikonen för Inställningar (kugghjul, längst ner till höger) och tryck sedan på Abonnemang.
  2. Om ditt grundabonnemang eller tilläggsabonnemang faktureras via oss hittar du ditt kommande betalningsdatum.
    Om du faktureras via en annan leverantör hittar du dem nedan:

Om du har lagt till tillägget Sport till ett grundabonnemang kan grundabonnemanget och tillägget Sport ha olika faktureringsdatum. Mer information finns på Hantera tillägget Sport.

Abonnemang och betalningar

Max abonnemang och priser

Ändra din betalningsinformation

Hantera till tillägget Sport

Frågor och svar om kostnadsfritt provabonnemang

Ditt Max-abonnemang

Ändra ditt abonnemang

Avsluta Max-abonnemang

Förnya Max-abonnemang

Åtgärda ett problem med Max-abonnemang

Problem med fakturering

Vad händer om jag debiteras något annat än det som jag förväntade mig?

Kan jag få en återbetalning?