Casta Max till din tv via Chromecast

Du kan använda Chromecast för att casta Max från din telefon, surfplatta eller dator till din tv.

Det här behöver du

• Chromecast, Chromecast Ultra eller en tv med inbyggd Chromecast
    (Om du har en Chromecast med Google TV kan du använda Max-appen).
  • En Android-telefon eller -surfplatta, en iPhone eller iPad från Apple eller en dator med webbläsaren Chrome

Det enklaste sättet att streama Max på din tv är via Max-appen. Leta efter appen i appbutiken på din tv eller gå till Enheter som stöds.

Vilken enhet castar du från?

Så här castar du Max från din telefon eller surfplatta till din tv:

1. Se till att telefonen eller surfplattan är ansluten till samma wifi-nätverk som din Chromecast.
  2. Öppna Max och välj Google Cast-knappen rektangel med wifi-symbol.
    Ser du ingen Cast-knapp? Läs avsnittet Felsökning nedan.
  3. Välj den enhet som du vill casta till.
  4. Börja streama något.

Om du vill sluta casta väljer du Cast-knappen igen och trycker Koppla från.

Du kan ändra undertexter och ljudspår på den enhet som du använder för att casta. Du hittar mer information på Undertexter och ljud.

Så här castar du Max från din dator till din tv:

1. Se till att telefonen eller datorn är ansluten till samma wifi-nätverk som din Chromecast.
  2. Öppna webbläsaren Chrome på din dator och logga in på max.com.
  3. Klicka på Google Cast-knappen rektangel med wifi-symbol.
    Ser du ingen Cast-knapp? Gå till Googleartikeln Visas inte Cast-knappen?.
  4. Välj den enhet som du vill casta till.
  5. Börja streama något.

Om du vill sluta casta väljer du Cast-knappen igen och trycker Koppla från.

Du kan ändra undertexter och ljudspår på den enhet som du använder för att casta. Gå till Undertexter och ljud för mer information.

Gå till Googles artikel Casta från Chrome till tv:n om du behöver mer hjälp.

Felsökning

iOS: Ingen Casta-knapp

Om Google Cast-knappen rektangel med wifi-symbol saknas kan du behöva justera dina iOS-inställningar. Gör så här:

1. Gå till Inställningar på din iPhone eller iPad, bläddra nedåt och välj sedan Max.
  2. Kontrollera att både Bluetooth och lokalt nätverk är aktiverat.
  3. Stäng Max och öppna appen igen.

Det kan ta någon minut innan Cast-knappen visas.

Kan du inte casta från din telefon eller surfplatta?

Prova att casta från Google Home-appen istället. Gör så här:

1. Öppna Google Home-appen på din telefon eller surfplatta.
  2. Välj den enhet som du vill casta till.
  3. Tryck på Casta > Casta skärm.
  4. När din skärm visas på tv:n öppnar du Max och börjar streama.

Gå till Chromecast Hjälp för mer information: