Logga in på Max

Har du redan ett Max-konto (eller HBO Max-konto)? Toppen! Så här loggar du in.

Nytt abonnemang?
Om du får Max (eller HBO) via en internet-, mobil- eller tv-leverantör måste du aktivera ditt abonnemang innan du kan börja streama.

Välj enheten du använder:

Så här loggar du in på Max-appen:

1. Öppna Max och välj Logga in.
    Är du redan inloggad? Välj din profil (högst upp till höger) och sedan Logga ut.
  2. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt Max-konto (eller HBO Max-konto) och välj sedan Logga in.
    Glömt lösenordet? Gå till Återställ ditt lösenord.
    Nytt abonnemang?
    Om du får Max (eller HBO) via en internet-, mobil- eller tv-leverantör behöver du aktivera ditt Max-abonnemang innan du loggar in för första gången.
  3. Välj vem som tittar och börja streama.

Obs! Dina HBO Max-profiler, din tittarhistorik och dina inställningar finns tillgängliga i Max.

Behöver du byta konto? För att logga in på ett annat Max-konto väljer du din profil (högst upp till höger) och sedan Logga ut. När du är utloggad väljer du Logga in.

Felsökning

Felmeddelande ”E-postadressen eller lösenordet ser inte rätt ut”

Ser du det här meddelandet kan du prova att återställa ditt lösenord. Så här gör du:

1. På inloggningssidan väljer du Glömt lösenordet?
  2. Ange e-postadressen för ditt Max-konto (eller HBO Max-konto) och välj Skicka. Har du glömt e-postadressen för ditt konto?
  3. Leta efter ett e-postmeddelande från Max för återställning av lösenord i din inkorg. E-postmeddelandet bör komma inom ett par minuter.
  4. Öppna ditt senast mottagna e-postmeddelande för återställning av lösenord och välj Återställ ditt lösenord.
  5. Ange ett nytt lösenord och välj sedan Skapa lösenord.
    Ditt nya lösenord måste bestå av minst 10 tecken med högst 4 upprepade tecken i rad.

Nu kan du logga in med e-postadressen för ditt konto och ditt nya lösenord.

Fick du inget e-postmeddelande för återställning av lösenord?
Om du inte får något e-postmeddelande för återställning av lösenord från Max kan du gå till Det går inte att återställa lösenordet.
Felmeddelande: ”Kan inte verifiera ditt abonnemang”

Kontrollera statusen för ditt Max-abonnemang om du ser det här meddelandet. Gå till Åtgärda abonnemangsproblem om du vill ha hjälp med detta.

Vad ska jag göra om jag får ett välkommen-tillbaka-meddelande?

Kontrollera att ditt Max-konto har ett aktivt Max-abonnemang. Gå till Åtgärda Max-abonnemangsproblem om du vill ha hjälp med detta.

Felmeddelande ”Tiden i din enhet är inte synkroniserad”

Om du ser felmeddelandet ”Tiden i din enhet är inte synkroniserad” på din telefon eller surfplatta kan du kontrollera att enhetens datum och tid är korrekt. Om du behöver hjälp kan du gå till Googles artikel Ange tid, datum och tidszon eller Apples artikel Ändra datum och tid på iPhone eller Ändra datum och tid på iPad.

Kan du inte lösa Captcha-pusslet?

I vissa fall ber vi dig lösa ett pussel för att skydda ditt konto. Om du har problem med Captcha-pusslet kan du välja Starta om för att börja om från början.

Du kan också välja Ljudutmaning för att komma åt ditt konto på ett annat sätt.

Så här loggar du in via din dator:

1. Gå till max.com/login på din dator.
    Är du redan inloggad? Gå till din profil (högst upp till höger) och välj sedan Logga ut.
  2. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt Max-konto (eller HBO Max-konto) och välj sedan Logga in.
    Glömt lösenordet? Gå till Återställ ditt lösenord.
  3. Välj vem som tittar och börja streama.

Obs! Dina HBO Max-profiler, din tittarhistorik och dina inställningar finns tillgängliga i Max.

Behöver du byta konto? För att logga in på ett annat Max-konto väljer du din profil (högst upp till höger) och sedan Logga ut. När du är utloggad väljer du Logga in.

Felsökning

Felmeddelande ”E-postadressen eller lösenordet ser inte rätt ut”

Ser du det här meddelandet kan du prova att återställa ditt lösenord. Så här gör du:

1. På inloggningssidan väljer du Glömt lösenordet?
  2. Ange e-postadressen för ditt Max-konto (eller HBO Max-konto) och tryck på Skicka. Har du glömt e-postadressen till ditt konto?
  3. Leta efter ett e-postmeddelande från Max för återställning av lösenord i din inkorg. E-postmeddelandet bör komma inom ett par minuter.
  4. Öppna ditt senast mottagna e-postmeddelande för återställning av lösenord och välj Återställ ditt lösenord.
  5. Ange ett nytt lösenord och tryck sedan på Skapa lösenord.
    Ditt nya lösenord måste bestå av minst 10 tecken med högst 4 upprepade tecken i rad.

Nu kan du logga in med e-postadressen för ditt konto och ditt nya lösenord.

Fick du inget e-postmeddelande för återställning av lösenord?
Om du inte får något e-postmeddelande för återställning av lösenord från Max kan du gå till Det går inte att återställa lösenordet.
Felmeddelande: ”Kan inte verifiera ditt abonnemang”

Kontrollera statusen för ditt Max-abonnemang om du får det här meddelandet. Gå till Åtgärda Max-abonnemangsproblem om du behöver hjälp med detta.

Vad ska jag göra om jag får ett välkommen-tillbaka-meddelande?

Kontrollera att ditt Max-konto har ett aktivt Max-abonnemang. Gå till Åtgärda Max-abonnemangsproblem om du behöver hjälp med detta.

Felmeddelande ”Tiden i din enhet är inte synkroniserad”

Om du får felmeddelandet ”Tiden i din enhet är inte synkroniserad” kan du kontrollera att datorns datum och tid är korrekt. Hjälp hittar du i Microsofts artikel Ange tid och tidszon eller Apples artikel Ändra datum och tid.

Kan du inte lösa Captcha-pusslet?

I vissa fall ber vi dig lösa ett pussel för att skydda ditt konto. Om du har problem med Captcha-pusslet kan du välja Starta om för att börja om från början.

Du kan också välja Ljudutmaning för att komma åt ditt konto på ett annat sätt.

Så här loggar du in via din tv-enhet:

1. Installera Max-appen.
  2. Öppna Max och välj Logga in.
    Är du redan inloggad? Gå till ikonen för Inställningar kugghjul, (längst ner till höger) (längst ner till vänster) och välj sedan Logga ut.

Därefter väljer du ett inloggningsalternativ för tv:n:

Skanna QR-kod

Skanna QR-koden på din tv för att logga in. Så här gör du:

1. Stanna kvar på tv-skärmen med QR-koden medan du tar fram din telefon eller dator.
  2. Gör något av följande:
  3. På din telefon eller dator:

4. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt Max-konto (eller HBO Max-konto) och välj sedan Logga in.
    Glömt lösenordet? Gå till Återställ ditt lösenord.
  5. Välj vem som tittar på din tv och börja streama.