Lägg till eller ändra profilpinkod

Du kan skapa en fyrsiffrig pinkod för att hindra medlemmar i ditt hushåll från att använda en viss profil.

Efter att du har lagt till en profilpinkod måste du ange den för att komma åt profilen. Profiler med pinkod visas med en låsikon stängt hänglås.

Välj ett ämne:

Lägga till en profilpinkod

Välj den enhet som du använder:

Telefon eller surfplatta
  1. Gå till Max, välj din profil och därefter Redigera profiler.
  2. Välj en profil.
  3. Tryck på Profilpinkod.
  4. Ange ditt lösenord och tryck på Skicka.
    Om du vill återställa lösenordet väljer du Glömt lösenord.
  5. Ange en fyrsiffrig pinkod och tryck på Spara.
  6. Tryck på Klart.

Du behöver nu ange din fyrsiffriga pinkod för att kunna växla till din profil.

Dator
  1. Gå till max.com, tryck på din profil och därefter Redigera profiler.
  2. Välj en profil.
  3. Tryck på Profilpinkod.
  4. Fyll i ditt lösenord och tryck på Nästa.
    Om du vill återställa lösenordet väljer du Glömt lösenordet?
  5. Ange en fyrsiffrig pinkod och tryck på Spara.
  6. Tryck på Klart.

Du behöver nu ange din fyrsiffriga pinkod för att kunna växla till din profil.

Tv-enhet
  1. Gå till Max och välj din profil.
  2. Tryck på redigeringsikonen penna under en profil.
  3. Tryck på Profilpinkod.
  4. Tryck på Välj- eller OK-knappen på fjärrkontrollen för att öppna tangentbordet på skärmen.
  5. Ange ditt lösenord och tryck på Nästa.
    Om du vill återställa lösenordet väljer du Glömt lösenord.
  6. Ange en fyrsiffrig pinkod och tryck på Spara.
  7. Tryck på Klart.

Du behöver nu ange din fyrsiffriga pinkod för att kunna växla till din profil.

Apple TV: Du kan lägga till en profilpinkod på din telefon, surfplatta eller dator.

Ändra eller ta bort en profilpinkod

Välj den enhet som du använder:

Telefon eller surfplatta
  1. Gå till Max, tryck på din profil och därefter Redigera profiler.
  2. Välj en profil.
  3. Tryck på Profilpinkod.
  4. Ange ditt lösenord och tryck på Skicka.
    Om du vill återställa lösenordet väljer du Glömt lösenord.
  5. På sidan Hantera profilpinkod:
    • Ändra pinkod: Fyll i en fyrsiffrig pinkod och tryck på Spara.
    • Ta bort pinkod: Tryck på Ta bort pinkod.
  6. Tryck på Klart.
Dator
  1. Gå till max.com, välj din profil och därefter Redigera profiler.
  2. Välj en profil.
  3. Tryck på Profilpinkod.
  4. Fyll i ditt lösenord och tryck på Nästa.
    Om du vill återställa lösenordet väljer du Glömt lösenordet?
  5. På sidan Hantera profilpinkod:
    • Ändra pinkod: Ta bort den existerande pinkoden, fyll i en ny pinkod och tryck på Spara.
    • Ta bort pinkod: Tryck på Ta bort.
  6. Tryck på Klart.
Tv-enhet
  1. Gå till Max och välj din profil.
  2. Tryck på redigeringsikonen penna under en profil.
  3. Välj Profilpinkod.
  4. Tryck på Välj- eller OK-knappen på fjärrkontrollen för att öppna tangentbordet på skärmen.
  5. Ange lösenordet till ditt konto och välj Nästa.
    Om du vill återställa lösenordet går du till Glömt lösenord.
  6. På sidan Hantera profilpinkod:
    • Ändra pinkod: Fyll i en fyrsiffrig pinkod och tryck på Spara.
    • Ta bort pinkod: Tryck på Ta bort.
  7. Tryck på Klart.

Apple TV: Du kan ändra din profilpinkod på max.com/editprofiles.

Har du glömt din profilpinkod?

Välj den enhet som du använder:

Telefon eller surfplatta
  1. När du uppmanas att ange din profilpinkod trycker du på Glömt pinkoden? för att öppna ett webbläsarfönster.
  2. Om du uppmanas till det anger du din e-postadress och ditt lösenord och väljer Logga in. Det går inte att logga in
  3. Tryck på Profilpinkod.
  4. Fyll i lösenordet till ditt konto och tryck på Nästa.
  5. Ta bort den befintliga pinkoden, ange en ny pinkod och tryck på Spara.
  6. Tryck på Klart.
  7. Stäng webbläsarfönstret och gå tillbaka till Max.
Dator
  1. När du uppmanas att ange din profilpinkod väljer du Glömt pinkoden?
  2. Fyll i ditt lösenord och tryck på Nästa.
    Om du vill återställa lösenordet väljer du Glömt lösenordet?
  3. Ta bort den befintliga pinkoden, ange en ny pinkod och tryck på Spara.
  4. Tryck på Klart.

När du lägger till, uppdaterar eller tar bort en profilpinkod skickar vi ett meddelande till den e-postadress som är kopplad till ditt konto.

Föräldrakod
Du kan aktivera barnsäker profilutloggning för att förhindra att ditt barn lämnar barnprofilen. Mer information finns på Barnsäker profilutloggning och Föräldrakod