Ändra e-postadress, lösenord eller namn

Har du stavat e-postadressen fel eller har du inte åtkomst till e-postadressen för ditt konto?
Om du stavade fel på e-postadressen när du skapade ditt konto eller om du inte längre har åtkomst till din e-postadress kan du kontakta oss så hjälper vi dig.

Du kan ändra informationen för ditt Max-konto (e-postadress, lösenord och namn) på din telefon, surfplatta eller dator.

Vad vill du ändra?

Ändra e-postadress
  1. Logga in på Max på din telefon, surfplatta eller dator. Det går inte att logga in
  2. Välj din profil och tryck sedan på Konto.
  3. Välj ikonen för Redigera penna bredvid E-postadress.
  4. Ange en ny e-postadress och välj Spara. Vi skickar ett e-postmeddelande till din nuvarande e-postadress.
    Har du inte åtkomst till din nuvarande e-postadress? Om du inte har åtkomst till din nuvarande e-postadress kan du kontakta oss så hjälper vi dig.
  5. Titta i din inkorg efter ett e-postmeddelande från Max (ämne: Bekräfta ändring av e-postadress). Detta e-postmeddelande bör komma inom några minuter. Har du inte fått något e-postmeddelande?
  6. Öppna e-postmeddelandet och tryck på Bekräfta ändring.

Din e-postadress har uppdaterats (logga in på alla enheter med din uppdaterade e-postadress).

Ändra lösenord
  1. Logga in på Max på din telefon, surfplatta eller dator. Det går inte att logga in
  2. Välj din profil och tryck sedan på Konto.
  3. Välj ikonen för Redigera penna bredvid Lösenord.
  4. Ange ditt nuvarande lösenord. Kan du inte uppdatera lösenordet?
    Om du inte vet vad du har för lösenord kan du återställa ditt lösenord.
  5. Ange ett nytt lösenord och välj Spara.

Ditt lösenord uppdateras och ditt konto loggas ut från alla enheter. Logga nu in på Max med ditt nya lösenord.

Ändra namn
  1. Logga in på Max på din telefon, surfplatta eller dator. Det går inte att logga in
  2. Välj din profil och tryck sedan på Konto.
  3. Välj ikonen för Redigera penna bredvid Namn.
  4. Ange ett nytt för- och efternamn och välj Spara.

Felsökning

Meddelande ”Vi kunde inte uppdatera ditt lösenord”

Om du får det här meddelandet stämmer det lösenord som du angav inte överens med det som vi har för ditt konto. Lös problemet genom att testa följande:

Har du inte fått något e-postmeddelande?

Om du inte har fått något bekräftelsemeddelande från max@service.max.com, kan du prova följande:

• Sök i alla mappar i inkorgen (inklusive kampanjer och skräppost) efter ett e-postmeddelande med ämnet: Bekräfta ändring av e-postadress.
  • Gå igenom stegen för Ändra e-postadress med en annan e-postadress. Den nya e-postadressen till ditt konto kan inte vara kopplat till ett annat Max-konto (eller HBO Max-konto).

Om du behöver mer hjälp kan du kontakta oss.