Se till att skydda ditt konto

Här är några rekommendationer och tips som hjälper dig att skydda ditt Max-konto.

Rekommendationer för lösenord

Ditt lösenord ska vara:

• unikt för Max. Använd inte ett lösenord som du använder för andra webbplatser eller appar.
  • minst 10 tecken med högst 4 upprepade tecken i rad.

Det är en bra idé att byta lösenord med jämna mellanrum för att skydda ditt Max-konto.

Behöver du hjälp med att ändra lösenordet till ditt konto? Gå till Ändra din e-postadress eller ditt lösenord.

Dela inte din kontoinformation med andra

Medlemmar i ditt hushåll kan logga in på ditt konto och streama Max på olika enheter. Du bör inte dela e-postadressen och lösenordet till ditt konto med någon utanför ditt hushåll.

Om du misstänker att ditt konto används utan din tillåtelse går du till Stoppa obehörig användning av ditt konto.

Logga ut från enheter som inte används

Gå regelbundet igenom listan över enheter som använder ditt konto och ta bort enheter som du inte längre använder eller äger. Du hittar mer information på Hantera dina enheter.

Kontrollera e-postadressen till ditt konto

Se till att e-postadressen till ditt konto är korrekt. Då missar du inga viktiga e-postmeddelanden om ditt konto, till exempel ett e-postmeddelande för återställning av ditt lösenord.

Behöver du hjälp med att ändra e-postadressen till ditt konto? Gå till Ändra din e-postadress eller ditt lösenord.

Lämna inte ut personlig information

Vi kommer aldrig att skicka e-postmeddelanden där vi ber dig om personlig information som lösenord till ditt Max-konto eller betalningsinformation. Om du skulle få ett e-postmeddelande där Max ber om dina personliga uppgifter handlar det förmodlingen om nätfiske.