Max sekretess

Din sekretess är viktig för oss. Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna och svaren som kan vara till hjälp.

Personuppgiftspolicy

I Max personuppgiftspolicy finns information om vilka uppgifter som vi samlar in, hur vi använder dem och var och hur vi delar dem. Vår personuppgiftspolicy hittar du på: max.com/privacy.

Vår policy för barns integritet hittar du på: max.com/privacy/children.

Hantera inställningar för cookies

Du kan hantera dina alternativ för sekretess och datainsamling i Inställningar. Så här gör du:

• Öppna Max, välj din profil, gå in på Sekretess och juridisk information och därefter Hantera inställningar för cookies.

Inställningar för e-postmeddelanden och notiser

Det kan hända att vi ibland skickar e-postmeddelanden med serie- och filmrekommendationer, produktuppdateringar och specialerbjudanden. Om du inte vill få dessa e-postmeddelanden kan du stänga av marknadsföring via e-post från Max och dess dotterbolag i Inställningar. Mer information hittar du under Inställningar för Max.

Du får även i fortsättningen e-postmeddelanden som rör ditt konto (t.ex. när du ändrar ditt lösenord eller loggar in på en ny enhet).

Appnotiser: Du kan få popup-notiser på din telefon eller surfplatta om nya serier och filmer eller andra förslag och notiser. Du kan stänga av appnotiser i appinställningarna på din telefon eller surfplatta.

Notiser inne i appen: I Max mobilapp visas personligt anpassade förslag. För att se förslagen kan du trycka på klockikonen klocka i det övre högra hörnet (endast på telefoner och surfplattor). Appnotiser är endast tillgängliga för vuxenprofiler.

Begäran om personuppgifter

Om du vill lämna in en sekretessbegäran för de personuppgifter som vi har samlat in från dig fyller du i formuläret Begäran om personuppgifter och markerar typen av begäran som Åtkomst eller Borttagning.

Obs! Innan du skickar en begäran om borttagning behöver du avsluta ditt abonnemang.

Mer information om det här hittar du under rubriken Begäran om personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Om du har andra frågor om sekretess kan du kontakta oss via wbdprivacy.com.