Ladda ner serier och filmer på Max

Du kan ladda ner serier och filmer på följande mobila enheter för att sedan titta på dem när du är offline:

• Apple iPhone, iPad och iPod Touch
  • Androidtelefon och -surfplatta
  • Amazon Fire-surfplatta

Nedan visas antalet nedladdningar ditt konto kan ha samtidigt (på alla enheter) för respektive grundabonnemang.

Grundabonnemang Antal
nedladdningar
Basic med reklam 0
Standard 30
Premium 100*

En del innehåll kan ha särskilda nedladdningsbegränsningar eller restriktioner.

*Begränsningar gäller

Nedladdningar – Frågor och svar

Hur laddar jag ner serier och filmer?

Vad du behöver:

Så här laddar du ner serier eller filmer:

1. Logga in på Max med din telefon eller surfplatta. Kan du inte logga in?
  2. Hitta något du vill ladda ner och tryck på nedladdningsikonen pil som pekar nedåt.
    Ser du ingen nedladdningsikon? Detta betyder att serien eller filmen inte finns tillgänglig för nedladdning eller att du har grundabonnemanget Basic med reklam. Vilket abonnemang har jag?
  3. Nedladdningsikonen uppdateras för att visa nedladdningsförloppet. Vill du avbryta en nedladdning trycker du på ikonen för nedladdningsförloppet animerad cirkel och sedan på Avbryt.
Lagring
  • Nedladdningar lagras i telefonens eller surfplattans interna lagringsutrymme (nedladdningar kan inte sparas på SD-kort).
  • Så här hittar du ditt tillgängliga lagringsutrymme: Öppna Max, välj din profil och sedan Appinställningar > Nedladdningsinställningar.
Hur gör jag för att titta på mina nedladdningar?
  1. Öppna Max och tryck på ikonen för nedladdningar pil som pekar nedåt, (längst ner).
    Om den aktuella profilen är en vuxenprofil hittar du alla nedladdningar för respektive profil på din enhet. Barnprofiler kan endast titta på serier och filmer som laddats ner med den egna profilen.
  2. Välj nedladdningen du vill titta på.

När du har börjat titta på en nedladdning har du 48 timmar på dig att titta klart innan den går ut. Nedladdningar som du inte har tittat på går ut efter 30 dagar. När nedladdningen har gått ut kan du antingen förnya eller ta bort den.

Behöver du hjälp? Gå till Det går inte att spela upp en nedladdning.

Hur gör jag för att titta på mina nedladdningar när jag befinner mig utomlands?

Reser du till ett annat land kan du titta på serier och filmer som du redan har laddat ner. Så här gör du:

1. Ladda ner serier och filmer till din telefon eller surfplatta innan du reser.
  2. Se till att du är inloggad på Max på den enhet där dina nedladdningar finns.
  3. När du är utomlands öppnar du Max och väljer nedladdningsikonen pil som pekar nedåt, (längst ner).
  4. Välj nedladdningen du vill titta på.

Du kan streama och ladda ner serier och filmer i länder och regioner där Max finns. Gå till Var finns Max tillgängligt? för mer information.

Hur förnyar jag mina nedladdningar?

När en nedladdning går ut måste du förnya den innan du kan titta på den. Så här gör du:

1. Gå till Max och välj ikonen för nedladdningar pil som pekar nedåt, (längst ner).
  2. Tryck på ikonen för utgången nedladdning klocka på den nedladdning som du vill förnya.
  3. Tryck på Förnya (för att förnya en nedladdning måste du vara ansluten till internet).