Navigera i Max-appen

Vill du streama något särskilt på Max, men du vet inte hur du hittar det? I Max-appen kan du enkelt hitta det som du letar efter, få personliga rekommendationer och spara allt som du vill streama.

Tillgänglighet

Du kan navigera i Max-appen med hjälp av skärmläsare, kortkommandon och Alexa röstkommandon (i utvalda länder). Gå till Tillgänglighet för Max om du vill veta mer.

Hemskärmen

När du öppnar Max för första gången visas hemskärmen. Här hittar du populära filmer och tv-serier samt listorna Fortsätt streama och Min lista, utvalda samlingar och rekommendationer (Rekommenderas för dig).

Överst på hemskärmen hittar du alternativ för att bläddra bland serier, filmer, HBO-underhållning och mycket mer.

Så här kommer du till hemskärmen:

• TV-enhet: Klicka på hemikonen hus.
  • Dator: Tryck på Hem överst på skärmen.
  • Telefon eller surfplatta: Tryck på hemikonen hus.

Utforska efter varumärke: Hitta raden Varumärken i fokus och välj sedan ett varumärke som du vill utforska (t.ex. HBO, DC eller ID).

Utforska efter genre: Hitta raden Utforska efter genre och välj sedan den genre som du gillar (t.ex. action, komedi eller reality).

Utforska Topp 10: Du kan hitta populäraste nyheterna på raderna Topp 10 bland serier och Topp 10 bland filmer.

På hemskärmen hittar du rekommenderade serier och filmer baserat på vad du har streamat tidigare. Du kan börja streama något från hemskärmen eller lägga till en serie eller film i Min lista för att streama senare.

Notiser inne i appen

Om du vill ha hjälp med att hitta program som du kanske gillar kan du trycka på klockikonen klocka i det övre högra hörnet (endast på telefoner och surfplattor).

Här hittar du personliga förslag bara för dig. Om du hittar något som intresserar dig väljer du menyikonen tre vertikala punkter och sedan Lägg till på min lista eller Mer info (du kan också välja Ta bort).

Obs! Notiser inne i appen är endast tillgängliga för vuxenprofiler.

Mina saker

I Mina saker hittar du Min lista och Fortsätt streama. Tryck på ikonen för Mina saker märke för att se vad du har lagt till i Min lista och vad du kan fortsätta streama.

Profil

Tryck på din profilikon för att hantera eller byta profiler.

På din telefon, surfplatta eller dator väljer du din profil för att hitta Inställningar, Konto och Abonnemang (fakturering). På tv-enheter hittar du Abonnemang (fakturering) och Konto under Inställningar.

Barnprofiler

Om du vill veta mer om föräldrakontroll och barnprofiler kan du gå till Allt om barnprofiler.

Sök

Letar du efter en särskild serie eller film? Om du vet vad du vill streama kan du använda sökfunktionen. Tryck på sökikonen förstoringsglas och skriv sedan något av följande på valfritt tillgängligt europeiskt språk:

• serienamn
  • filmtitel
  • varumärke (t.ex. ”HBO”)
  • genre (t.ex. ”komedi” eller ”europeiskt”)
  • nyckelord (t.ex. ”renovering”)
  • skådespelare eller skådespelerska
  • skapare, regissör eller författare
  • titel på ett avsnitt

Medan du skriver visas de relevantaste eller populäraste sökresultaten.

Bland sökresultaten visas bara serier och filmer som kan streamas av den aktiva profilen.

Inställningar

Här kan du hantera inställningar som uppspelningsinställningar och automatisk uppspelning. Gå till Inställningar för Max om du vill veta mer.