Var kan jag streama Max?

Max finns för närvarande på följande platser:

Europa

Max finns för närvarande i dessa länder och regioner:

• Åland, Andorra, Bosnien och Hercegovina, Bulgarien, Kanarieöarna, Kroatien, Tjeckien, Danmark, Färöarna, Finland, Frankrike, Grönland, Ungern, Madeira, Moldavien, Montenegro, Nordmakedonien, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Svalbard och Jan Mayen, Sverige

HBO Max finns för närvarande i dessa länder och regioner:

• Belgien och Nederländerna
Latinamerika och Karibien
  • Latinamerika: Argentina, Belize, Bolivia, Brasilien, Chile, Colombia, Costa Rica, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Guyana, Honduras, Mexiko, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Surinam, Uruguay, Venezuela
  • Karibien: Anguilla, Antigua och Barbuda, Aruba, Bahamas, Barbados, Brittiska Jungfruöarna, Caymanöarna, Curacao, Dominica, Dominikanska republiken, Grenada, Haiti, Jamaica, Montserrat, Saint Kitts och Nevis, Saint Lucia, St. Vincent och Grenadinerna, Trinidad och Tobago, Turks och Caicosöarna
USA
  • USA (inklusive Amerikanska Samoa, Guam, Nordmarianerna, Puerto Rico och Amerikanska Jungfruöarna)

Välj ett ämne:

Kan jag streama Max när jag reser?

Du kan streama Max när du reser till ett land eller en region där Max finns. Du kan också spela upp serier och filmer som du tidigare har laddat ner. Ditt hemland är det land där du registrerade dig för Max.

När du reser till ett land inom EES (där Max finns):

• Serier och filmer: Du kan välja mellan samma serier och filmer som i ditt hemland.
  • Nedladdningar: Du kan spela upp och förnya serier och filmer som du tidigare har laddat ner till din telefon eller surfplatta.

När du reser till ett land utanför EES (där Max finns):

• Serier och filmer: Titlarna du kan streama på Max varierar beroende på var du befinner dig. Det är därför möjligt att dina titlar under Fortsätt streama och Min lista inte är tillgängliga i länder utanför EES.
  • Klassificeringar: Innehållsklassificeringar bestäms utifrån din geografiska position. Om du reser till ett land med ett annat system för innehållsklassificeringar tillämpas dina föräldrakontroller, men serier och filmer kan klassificeras annorlunda.
  • Nedladdningar: Du kan spela upp serier och filmer som du tidigare har laddat ner till din telefon eller surfplatta.

Det här händer när du reser till ett land eller en region där Max inte finns:

• Ett meddelande med texten ”Detta område är outforskat” visas och du kan inte streama Max. Du kan däremot spela upp redan nedladdade serier och filmer.

Innan du reser

Nu kan du titta på dina nedladdningar när du reser till ett annat land eller en annan region.

Felmeddelande ”Detta område är outforskat”

Ser du detta meddelande och befinner dig i ett land eller en region där Max finns (länderna som listas ovan) kan din IP-adress vara blockerad eller felaktigt identifiera din plats. För att åtgärda detta kan du prova följande steg:

Steg 1: Avblockera din IP-adress

Inaktivera din VPN, proxy eller anonymiseringstjänst så att din IP-adress inte längre blockeras.

Steg 2: Starta om dina nätverksenheter

Starta om ditt modem och din router. Så här gör du:

1. Stäng av eller koppla ur enheten som använder Max.
  2. Stäng av strömmen till dina nätverksenheter (modem, router osv.).
  3. Vänta i 30 sekunder.
  4. Koppla tillbaka strömmen till modemet och vänta tills det har anslutit till internet (ca en minut).
  5. Anslut strömmen till routern igen och vänta tills den har anslutit till internet.
  6. Slå på din enhet, öppna Max och prova att streama något.
Steg 3: Kontakta din internetleverantör

Om du har testat att inaktivera VPN, proxyservrar och anonymiseringstjänster ber vi dig kontakta din internetleverantör för ytterligare hjälp.

Steg 4: Kontakta oss

Får du fortfarande ett meddelande om att Max inte är tillgängligt kan du samla in följande information och kontakta oss:

• Din internetleverantör (ISP)
  • Din IP-adress (öppna en webbläsare och skriv in ”vad har jag för IP-adress” för att få fram den här informationen)
När kommer Max att finnas i fler regioner?
Sydostasien

Vi beräknar att Max kommer att finnas i Sydostasien 2024. Tidsplanen kan komma att ändras – håll utkik efter mer information.