Reklam på Max

Om du tecknar abonnemanget Basic med reklam visas reklam före och under serier och filmer. När ett reklamavbrott inleds visas antalet annonser på skärmen. Det finns även en timer som räknar ner tills reklamen är slut. Reklamavbrott indikeras på förloppsindikatorn när uppspelningen pausas.

Livesport och -kanaler har reklam oavsett vilket abonnemang du har.

Alla abonnemang kan ha innehåll med sponsring och produktplacering. Dessa kommer att visas i enlighet med tillämplig lagstiftning.

Streama utan reklam

Om du vill streama serier och filmer utan reklam kan du ändra ditt abonnemang till Standard eller Premium. Klicka på knappen Hoppa över för att skippa reklamtrailrarna som visas före ett program eller en film. Livesport och -kanaler har reklam oavsett vilket abonnemang du har.

Reklam – frågor och svar

Vilket abonnemang har jag?

Så här hittar du ditt abonnemang:

1. Gå till Max och gör något av följande:
    • Telefon, surfplatta eller dator: Välj din profil och tryck sedan på Abonnemang.
    • Tv-enhet: Välj ikonen för Inställningar kugghjul, (längst ner till höger) och tryck sedan på Abonnemang.
      (Endast vuxenprofiler kan hantera abonnemang.)
  2. Du ser nu ditt nuvarande abonnemang.

Gå till Max-abonnemang för mer information om abonnemang och byte av abonnemang.

Har liveevenemang reklam?

Ja, livesport och -kanaler har reklam.

Livekanalerna spelar upp samma reklam som den som visas på tv-sändningen.

Kan jag snabbspola framåt eller hoppa över reklam?

Nej, funktionerna snabbspola framåt och hoppa över är inte tillgängliga medan reklam spelas upp. Om du vill se serier eller filmer utan reklam kan du byta abonnemang till Standard eller Premium. Livesport och -kanaler har reklam oavsett vilket abonnemang du har.

Reklamtrailrar
Tryck på knappen Hoppa över för att hoppa över reklamtrailrarna som visas före ett program eller en film.
Varför ser jag samma reklam flera gånger?

Du kanske ser vissa varumärken oftare när du tittar på serier, långfilmer eller likartade genrer (t.ex. komedier). När du tittar på sponsrat innehåll visas en sponsornotis. Innehåll med sponsring kan ingå i alla abonnemang.

Hur kan jag lämna feedback om reklamen?

Du kan lämna feedback till oss eller rapportera problem med reklam via vårt feedbackformulär. När du gör det behöver du uppge:

• produkten eller varumärket
  • serien eller filmen du tittade på.