Allt om Max

Med Max får du allt du älskar från HBO Max i kombination med livesport du inte vill missa och andra favoriter. Du kan även streama allt från OS i Paris 2024 med alla Max-abonnemang!

Vad kan jag streama på Max?

Max ger dig ett utökat bibliotek med true crime, dokumentärer, reality, mat, familj och hem och livesport:

• Det bästa från HBO Max: Streama ikoniska serier, succéfilmer och mycket mer från HBO, Warner Bros., Cartoon Network och DC:s universum.
  • Något för alla: De bästa realityserierna och mycket mer.

Läs mer på max.com.

Var finns Max?

Max finns för närvarande i Europa (utvalda länder), Latinamerika, Karibien och USA. Du kan streama Max när du reser till ett land eller en region där Max finns. Gå till Var finns Max tillgängligt? för mer information.

Vilka enheter har Max stöd för?

Du kan streama Max på telefoner, surfplattor, datorer, tv-apparater, streamingspelare, digitalboxar och spelkonsoler. Gå till Enheter som stöds för mer information.

Vilka abonnemang finns tillgängliga och hur mycket kostar de?

Här är Max-abonnemangen:

• Basic med reklam
    Streama i full HD på två enheter samtidigt
  • Standard
    Streama i full HD på två enheter samtidigt, upp till 30 offlinenedladdningar
  • Premium
    Streama i 4K UHD* på fyra enheter samtidigt, upp till 100 offlinenedladdningar**

*Om tillgängligt.
**Kan omfattas av begränsningar i vissa innehållskategorier.

Mer information finns på Max-abonnemang.

Priser varierar beroende på leverantör och abonnemang. Gå till max.com för mer information om priser.

Hur betalar jag för Max?
Godkända betalningsmetoder

Betalningsmetoderna varierar beroende på vem du registrerar dig via:

• Max.com: Registrerar du dig genom oss kan du använda American Express, Cartes Bancaires (endast Frankrike), Visa, Mastercard eller PayPal.
    Obs! American Express är inte tillgängligt i Andorra och Moldavien.
  • Internet-, mobil- eller tv-leverantör: Kontakta din leverantör för att ta reda på vilka betalningsmetoder som accepteras.
  • Appbutik: Kontrollera vilka betalningsmetoder som accepteras med din appbutik.
Hur registrerar jag mig?