Aktivera ditt Max-abonnemang

Har du redan aktiverat ditt abonnemang?
Om du redan har aktiverat ditt Max-abonnemang kan du logga in med din e-postadress och ditt lösenord för Max. Du behöver bara aktivera Max en gång.

Nya kunder: Om du har registrerat dig för Max (eller HBO) via en internet-, mobil- eller tv-leverantör behöver du aktivera ditt abonnemang innan du kan börja streama. Instruktioner för hur du gör det får du från din leverantör.

Så här gör du:

Länk för aktivering

Om du fick aktiveringsinstruktioner när du registrerade dig för Max följer du dessa för att aktivera ditt Max-abonnemang. I samband med aktiveringen skapar du ett Max-konto.

Gör något av följande för att skapa ditt Max-konto:

Nya kunder

Skapa ditt Max-konto:

1. Fyll i kontouppgifterna och välj Skapa konto.
  2. Välj Börja streama för att komma igång.

Nu kan du logga in på alla kompatibla enheter med din e-postadress och ditt lösenord för Max.

Återkommande kunder

Gör så här för att koppla ditt nya abonnemang till ditt befintliga Max-konto (eller HBO Max-konto):

1. På sidan Skapa ditt konto anger du din kontoinformation för Max (eller HBO Max) och väljer Skapa konto.
  2. På sidan Kontot hittades väljer du Verifiera e-postadress.
  3. Kontrollera om du har fått ett e-postmeddelande med en engångskod från Max (med ämnesraden ”Här är din engångskod”). E-postmeddelandet skickas till den e-postadress du angav på sidan Skapa ditt konto.
  4. Ange koden från e-postmeddelandet och välj Skicka.
  5. Bekräfta att du vill koppla abonnemanget som faktureras via din leverantör till ditt befintliga Max-konto.
  6. Välj Börja streama för att komma igång.

Nu kan du logga in på alla kompatibla enheter med din e-postadress och ditt lösenord för Max.

Fick du inte e-postmeddelandet med engångskoden?

• Leta efter ett e-postmeddelande från Max i alla mappar i din inkorg (även i Kampanjer och Skräppost).
  • Välj Skicka engångskod en gång till och kontrollera din e-post.

Koppla till leverantör

Om du inte fick några aktiveringsinstruktioner när du registrerade dig för Max kan du följa dessa steg:

1. Gör något av följande:
    • Öppna Max-appen på din telefon eller surfplatta och välj Logga in.
    • På din dator går du till max.com/login
  2. Välj Skapa ett Max-konto genom att koppla din tv-, mobil eller internetleverantör.
  3. Välj det företag som du får Max (eller HBO) genom, eller skriv deras namn i sökrutan.
    Min leverantör finns inte med på listan
  4. Fyll i formuläret Koppla ditt konto och välj Skicka.
    Behöver du hjälp? Gå till Felsökning

Gör något av följande för att skapa ditt Max-konto:

Nya kunder

Skapa ditt Max-konto:

1. Fyll i kontouppgifterna och välj Skapa konto.
  2. Välj Börja streama för att komma igång.

Nu kan du logga in på alla kompatibla enheter med din e-postadress och ditt lösenord för Max.

Återkommande kunder

Gör så här för att koppla ditt nya abonnemang till ditt befintliga Max-konto (eller HBO Max-konto):

1. På sidan Skapa ditt konto anger du din kontoinformation för Max (eller HBO Max) och väljer Skapa konto.
  2. På sidan Kontot hittades väljer du Verifiera e-postadress.
  3. Kontrollera om du har fått ett e-postmeddelande med en engångskod från Max (med ämnesraden ”Här är din engångskod”). E-postmeddelandet skickas till den e-postadress du angav på sidan Skapa ditt konto.
  4. Ange koden från e-postmeddelandet och välj Skicka.
  5. Bekräfta att du vill koppla abonnemanget som faktureras via din leverantör till ditt befintliga Max-konto.
  6. Välj Börja streama för att komma igång.

Nu kan du logga in på alla kompatibla enheter med din e-postadress och ditt lösenord för Max.

Fick du inte e-postmeddelandet med engångskoden?

• Leta efter ett e-postmeddelande från Max i alla mappar i din inkorg (även i Kampanjer och Skräppost).
  • Välj Skicka engångskod en gång till och kontrollera din e-post.

Felsökning

Felmeddelande: ”Kunde inte verifiera ditt abonnemang”
  • Kontrollera att Max ingår i ditt internet-, mobil- eller tv-paket. För att göra detta kan du logga in på din tv-, internet- eller mobilleverantörs webbplats och kontrollera att Max ingår. Om detta inte löser problemet kan du kontakta din internet-, mobil- eller tv-leverantör för hjälp.
Felmeddelande: ”Kontrollera dina kontouppgifter”

Om du får det här meddelandet kan du prova följande:

• Dubbelkolla din leverantörsinformation på sidan Koppla ditt konto.
  • Se till att ditt konto hos din internet-, mobil- eller tv-leverantör ger tillgång till Max.

Om detta inte hjälper kan du kontakta din leverantör för att bekräfta din kontoinformation och din tillgång till Max.

Felmeddelande: ”Leverantörskonto används redan”

Om du ser det här meddelandet när du försöker koppla din leverantör till ditt konto betyder det att ditt leverantörskonto redan är kopplat. Logga in med din e-postadress och ditt lösenord för Max och börja streama.

Om du inte är säker på vilken e-postadress som är kopplad till ditt Max-konto kan du gå till Hitta e-postadressen till ditt konto.