Förnya Max-abonnemang

Om du sedan innan registrerat dig för Max eller HBO Max kan du använda ditt befintliga konto för att registrera dig för Max (på så sätt behåller du dina profiler, Min lista och din tittarhistorik).

Så här gör du för att förnya ditt abonnemang

Så här gör du för att förnya ditt Max-abonnemang:

Max.com

Så här gör du för att förnya ditt abonnemang på webben:

1. Gå till max.com och logga in med ditt Max-konto (eller HBO Max-konto). Kan du inte logga in?
  2. Välj Börja streama (om tillgängligt).
  3. Välj Registrera dig nu på välkomstsidan.
  4. Välj ett abonnemang och en faktureringsperiod och gå vidare.
  5. Lägg till din betalningsmetod och starta ditt abonnemang.
  6. Välj Börja streama och sätt igång.

Nu kan du logga in och streama Max på alla kompatibla enheter.

Max-appen

Så här gör du för att förnya ditt abonnemang via en appbutik (t.ex. Apple eller Google):

1. Öppna Max och logga in på ditt Max-konto (eller HBO Max-konto). Kan du inte logga in?
  2. Tryck på Förnya abonnemang.
  3. Välj ett abonnemang och en faktureringsperiod.
  4. Följ instruktionerna på skärmen för att registrera dig via appbutiken.
  5. Välj Börja streama och sätt igång.

Nu kan du logga in och streama Max på alla kompatibla enheter.

Internet-, mobil- eller tv-leverantör

Så här gör du för att förnya ditt abonnemang via en leverantör:

Steg 1: Registrera dig

Kontakta en leverantör och registrera dig för Max eller HBO.

Gå till Max-leverantörer för att se en lista över internet-, mobil- och tv-leverantörer.

Steg 2: Aktivera ditt Max-abonnemang

När du har registrerat dig hos Max måste du aktivera ditt abonnemang för att kunna börja streama Max.

Observera
Abonnemangen kan se olika ut beroende på leverantör. Gå till Vilka leverantörer erbjuder abonnemang? för mer information.

Felsökning

Går det inte att streama efter att du har förnyat ditt abonnemang?

Prova att logga ut och logga sedan in igen. Så här gör du:

1. Öppna Max och gör något av följande:
    • Telefon, surfplatta eller dator: Välj din profil följt av Logga ut.
    • Tv-enhet: Gå till ikonen för inställningar kugghjul, (längst ner till höger) och välj sedan Logga ut.
  2. Logga in på Max och prova att streama något.

Om detta inte hjälper kan du gå till Åtgärda Max-abonnemangsproblem.