Hantera abonnemangstillägget Sport

När du lägger till abonnemangstillägget Sport (eller Premium med Sport för Apple-enheter) får du exklusiv tillgång till livesport och prestigefyllda ligor och turneringar som Roland-Garros 2024 och Tour de France. Gå till Abonnemangstillägget Sport för mer information.

Du kan lägga till tillägget Sport till ditt nuvarande grundabonnemang. Faktureras ditt nuvarande grundabonnemang via Apple kan du byta till abonnemanget Premium med Sport.

Abonnemangstillägget Sport är tillgängligt från följande leverantörer:

• Max.com
  • Amazon Appstore
  • Apple App Store (välj grundabonnemanget Premium med Sport)
  • Google Play
  • Samsung TV
  • vissa internet-, mobil- och tv-leverantörer

Tillägget Sport faktureras månadsvis och priserna varierar beroende på land. Gå till max.com/sports för information om sporter och priser.

Hur lägger jag till abonnemangstillägget Sport?

Du kan lägga till tillägget Sport till ditt nuvarande grundabonnemang. Så här gör du:

1. Gå till Max och gör något av följande:
    • Telefon, surfplatta eller dator: Välj din profil och sedan Abonnemang.
    • Tv-enhet: Välj ikonen för Inställningarkugghjul, (längst ner till höger) och sedan Abonnemang.
      (Endast vuxenprofiler kan hantera abonnemang).
  2. Välj Skaffa tillägg (eller Ändra abonnemang om ditt abonnemang faktureras via Apple). Gå till Ändra abonnemang som faktureras av Apple för mer information.
  3. Följ anvisningarna på skärmen för att lägga till abonnemangstillägget Sport.
    Gå till Felsökning om du ser ett felmeddelande.
  4. Bekräfta ändringen och lägg till din betalningsinformation.

Hur tar jag bort abonnemangstillägget Sport?

Steg 1: Ta reda på vem som fakturerar dig

Ta reda på vem som fakturerar dig för tillägget Sport (eller månadsabonnemanget Premium med Sport på Apple-enheter):

1. Gå till Max och gör något av följande:
    • Telefon, surfplatta eller dator: Välj din profil och sedan Abonnemang.
    • Tv-enhet: Välj ikonen för Inställningar kugghjul, (längst ner till höger) och sedan Abonnemang.
  2. Notera vem som fakturerar dig för ditt grundabonnemang och abonnemangstillägget Sport. Ditt grundabonnemang och tillägget kan faktureras av olika parter.

Om du lade till tillägget Sport på max.com visas kostnaden för detta på ditt kontoutdrag som WBDSports.

Steg 2: Ta bort abonnemangstillägget Sport

Så här tar du bort tillägget Sport:

1. Gå till Max och gör något av följande:
    • Telefon, surfplatta eller dator: Välj din profil och sedan Abonnemang.
    • Tv-enhet: Välj ikonen för Inställningar kugghjul, (längst ner till höger) och sedan Abonnemang.
      (Endast vuxenprofiler kan hantera abonnemang).
  2. Välj Ta bort abonnemangstillägget Sport.
    Ser du inget alternativ för att ta bort tillägget Sport? Notera vem som fakturerar dig för tillägget och välj dem i sektionen Fakturering via tredje part nedan.
  3. Följ anvisningarna på skärmen för att ta bort abonnemangstillägget.

När du tar bort tillägget Sport kan du fortsätta att streama sport fram till slutet av tilläggets faktureringsperiod (ditt grundabonnemang påverkas inte).

När ditt abonnemang har uppdaterats bör du få ett e-postmeddelande som bekräftar ändringen.

Fakturering via tredje part

Amazon Appstore

Så här tar du bort abonnemangstillägget Sport om det faktureras via Amazon:

1. Gå till Amazon.com/appstoresubscriptions och logga in på ditt Amazon-konto.
  2. I avsnittet Dina abonnemang letar du upp tillägget Sport och stänger av automatisk förnyelse.

När du har gjort dessa ändringar bör du få ett e-postmeddelande från Amazon som bekräftar uppsägningen. Du kan fortsätta att streama sport fram till slutet av tilläggets faktureringsperiod (ditt grundabonnemang påverkas inte).

Gå till Amazons artikel Hantera dina prenumerationer för mer hjälp.

Apple

Abonnemangstillägget Sport ingår i grundabonnemanget Premium med Sport. Vill du ta bort tillägget Sport måste du välja ett annat grundabonnemang. Så här gör du:

1. Öppna Max på din iPhone eller iPad och välj din profil.
    Gå till Ändra ett abonnemang som faktureras av Apple för Apple TV.
  2. Välj Abonnemang och sedan Ändra abonnemang.
  3. Välj ett abonnemang (ett annat abonnemang än Premium med Sport).
  4. Följ anvisningarna på skärmen för att ändra ditt abonnemang via Apple.

När ditt abonnemang har uppdaterats bör du få ett e-postmeddelande från Apple som bekräftar ändringen.

Google Play

Så här tar du bort abonnemangstillägget Sport om det faktureras via Google Play:

1. Öppna appen Play Butik på en Android-telefon eller -surfplatta.
    Om du vill avsluta på din dator går du till Googles artikel Säga upp en Google Play-prenumeration.
  2. Välj din profilikon längst upp till höger.
  3. Välj Betalningar och prenumerationer och sedan Prenumerationer.
  4. Välj tillägget Sport i din lista över abonnemang och tryck sedan på Säg upp prenumerationen.

När du har gjort dessa ändringar bör du få ett e-postmeddelande från Google som bekräftar uppsägningen. Du kan fortsätta att streama sport fram till slutet av tilläggets faktureringsperiod (ditt grundabonnemang påverkas inte).

Samsung TV

Så här tar du bort abonnemangstillägget Sport om det faktureras via Samsung:

1. Gå till samsungcheckout.com och logga in på ditt Samsung-konto.
    Gå till Samsungs artikel Avsluta en prenumeration för att ta bort tillägget på din Samsung TV.
  2. I menyn Köphistorik väljer du Prenumerationer.
  3. Hitta tillägget Sport och välj sedan Säg upp prenumerationen.

När du har gjort dessa ändringar bör du få ett e-postmeddelande från Samsung som bekräftar uppsägningen. Du kan fortsätta att streama sport fram till slutet av tilläggets faktureringsperiod (ditt grundabonnemang påverkas inte).

Internet-, mobil- eller tv-leverantör

Vill du ta bort tillägget Sport loggar du in på leverantörens webbplats, går till deras hjälpcenter eller kontaktar dem för att få hjälp.

Felsökning

Välj meddelandet du får nedan:

Du kan inte ändra ditt abonnemang på den här enheten

Om du får det här meddelandet måste du lägga till abonnemangstillägget Sport på den enhet där du startade ditt Max-grundabonnemang.

Ta först reda på vem som fakturerar dig för ditt grundabonnemang.

1. Gå till Max och gör något av följande:
    • Telefon, surfplatta eller dator: Välj din profil och sedan Abonnemang.
    • Tv-enhet: Välj ikonen för Inställningar kugghjul, (längst ner till höger) och sedan Abonnemang.
      (Endast vuxenprofiler kan hantera abonnemang).
  2. Ta reda på vem som fakturerar dig för ditt grundabonnemang (överst på skärmen).
  3. Hitta sedan den som fakturerar dig för ditt grundabonnemang bland alternativen nedan:
Lägg till abonnemangstillägget Sport via {provider name}

Om du får det här meddelandet måste du kontakta din abonnemangsleverantör (det företag som ditt Max-grundabonnemang faktureras via) för att lägga till tillägget Sport i ditt grundabonnemang.

Gå till Hantera ett Max-abonnemang för att ta reda på vem ditt grundabonnemang faktureras via.

Inte tillgängligt med din leverantör

Om du får det här meddelandet går det inte att lägga till abonnemangstillägget Sport via din abonnemangsleverantör (det företag som ditt Max-grundabonnemang faktureras via). Kontakta abonnemangsleverantören för mer information.

Gå till Hantera ett Max-abonnemang för att ta reda på vem ditt grundabonnemang faktureras via.