Hur avslutar jag Max-abonnemanget?

Bra att veta
  • Ditt Max-abonnemang förnyas automatiskt tills dess att du avslutar det.
  • Borttagning av Max-appen avslutar inte ditt abonnemang.
  • Avsluta ditt abonnemang innan nästa faktureringsdatum för att undvika ytterligare avgifter.

Du kan abonnera på Max via många olika leverantörer. Hur du avslutar abonnemanget kan variera beroende på vem som fakturerar dig. Om du redan vet vem som fakturerar dig kan du hoppa till Steg 2.

Om du vill veta hur du avslutar tillägget Sport går du till Hantera tillägget Sport.

Steg 1: Ta reda på vem som fakturerar dig

Så här tar du reda på vem som fakturerar dig för Max:

1. Gör något av följande:
    • På webben: Gå till max.com/subscription och logga in (om det behövs). Det går inte att logga in
    • Telefon, surfplatta eller dator: Gå till Max, välj din profil och tryck sedan på Abonnemang.
    • Tv-enhet: Gå till Max, välj ikonen för Inställningar kugghjul, (längst ner till höger) och tryck sedan på Abonnemang.
  2. Här ser du vem som fakturerar dig för ditt grundabonnemang (överst på skärmen) och vem som fakturerar dig för tillägget Sport (om tillämpligt). Det är möjligt att grundabonnemanget och tillägget Sport faktureras av olika parter.

Du kan också titta på dina kontoutdrag eller fråga din internet-, mobil- eller tv-leverantör om de fakturerar dig för Max.

Steg 2: Avsluta ditt abonnemang

Om du faktureras via oss kan du läsa här om hur du avslutar ditt grundabonnemang:

1. Gå till max.com/subscription och logga in (om det behövs). Det går inte att logga in
  2. Välj Avsluta ditt abonnemang.
    Inget alternativ för att avsluta? Kolla vem det är som fakturerar dig för ditt grundabonnemang (högst upp på skärmen) och leta sedan upp dem i avsnittet Fakturering via tredje part nedan.
  3. Bekräfta avslutandet av ditt abonnemang och notera giltighetsdatumet.

Du kan streama tills ditt abonnemang går ut i slutet av din faktureringsperiod. Om du har tillägget Sport avslutas tillägget när ditt grundabonnemang upphör och du får en återbetalning för de återstående dagarna på ditt tillägg.

Gå till Ändra ett abonnemang som faktureras av Max för mer information.

Fakturering via tredje part

Ta reda på vem som fakturerar dig för ditt grundabonnemang nedan:

Amazon Appstore (i utvalda länder)

Om du faktureras via Amazon Appstore kan du läsa här om hur du avslutar:

1. Gå till Amazon.com/appstoresubscriptions och logga in på ditt Amazon-konto.
  2. I avsnittet Dina abonnemang letar du upp Max och stänger av automatisk förnyelse.

Du ska då få ett e-postmeddelande från Amazon som bekräftar uppsägningen. Du kan streama tills ditt abonnemang går ut i slutet av din faktureringsperiod. Om du har tillägget Sport avslutas det när ditt grundabonnemang upphör och du får då en återbetalning för de återstående dagarna på ditt tilläggsabonnemang.

Gå till Amazons artikel Hantera dina prenumerationer för mer hjälp.

Apple

Om du faktureras via Apple kan du läsa här om hur du avslutar:

1. Öppna appen Inställningar på din iPhone eller iPad.
    Om du inte har en iOS-enhet kan du gå till Apples artikel Säga upp en prenumeration.
  2. Välj ditt namn.
  3. Tryck på Abonnemang (logga in med ditt Apple-ID om du uppmanas till det).
  4. Välj Max i listan över abonnemang och sedan Avbryt abonnemang.
    Hittar du inte? Se till att du är inloggad med samma Apple-ID som du använde när du köpte abonnemanget. Gå till Apples artikel Kan inte hitta prenumeration om du behöver hjälp.

Du ska få ett e-postmeddelande från Apple som bekräftar avslutandet av abonnemanget. Du kan streama tills ditt abonnemang går ut i slutet av din faktureringsperiod.

Google Play

Om du faktureras via Google kan du läsa här om hur du avslutar:

1. Öppna appen Play Butik på en Android-telefon eller -surfplatta.
    Om du vill avsluta på din dator går du till Googles artikel Säga upp en Google Play-prenumeration.
  2. Välj din profilikon längst upp till höger.
  3. Välj Betalningar och prenumerationer och sedan Prenumerationer.
  4. Välj Max i listan över abonnemang och sedan Säg upp prenumerationen.
    Hittar du inte? Se till att du är inloggad med samma Google-konto som du använde när du köpte abonnemanget. Går till Säga upp en Google Play-prenumeration om du behöver hjälp.

Du ska få ett e-postmeddelande från Google Play som bekräftar uppsägningen. Du kan streama tills ditt abonnemang går ut i slutet av din faktureringsperiod. Om du har tillägget Sport avslutas det när ditt grundabonnemang upphör och du får då en återbetalning för de återstående dagarna på ditt tilläggsabonnemang.

Samsung TV

Om du faktureras via Samsung kan du läsa här om hur du avslutar:

1. Gå till samsungcheckout.com och logga in på ditt Samsung-konto.
    Gå till Samsungs artikel Avsluta en prenumeration för att avsluta på din Samsung TV.
  2. I menyn Köphistorik väljer du Prenumerationer.
  3. Hitta ditt Max-abonnemang och välj sedan Avsluta prenumeration.

När du har avslutat ska du få ett e-postmeddelande från Samsung som bekräftar avslutandet av abonnemanget. Du kan streama tills ditt abonnemang går ut i slutet av din faktureringsperiod. Om du har tillägget Sport avslutas det när ditt grundabonnemang upphör och du får då en återbetalning för de återstående dagarna på ditt tilläggsabonnemang.

Om du behöver hjälp med att säga upp ett abonnemang som faktureras av Samsung kan du kontakta oss.

Prime Video Channels (i utvalda länder)
  1. Gå till amazon.com/video/subscriptions/manage och logga in på ditt Amazon-konto (om du uppmanas till det).
  2. Hitta Max i avsnittet Dina kanaler.
  3. Välj alternativet Avsluta kanal och bekräfta.

Gå till Amazons artikel Avsluta din prenumeration på Prime Video Channel för mer hjälp.

Internet-, mobil- eller tv-leverantör

Logga in på din leverantörs webbplats och gå till deras hjälpcenter eller kontakta dem.