Hantera Max-enheter

När du loggar in på en enhet med ditt konto läggs enheten till ditt konto. Antalet enheter som du kan streama på samtidigt beror på ditt abonnemang.

Se dina enheter

Så här ser du de enheter som för tillfället är inloggade på ditt konto:

1. Gå till Max på din telefon, surfplatta eller dator och välj din profil.
  2. Välj Konto och tryck sedan på Enheter.
    (Endast vuxenprofiler kan hantera enheter).
  3. Här hittar du en lista över de enheter som är inloggade på ditt konto (tillsammans med inloggningsdatum och land).
    Om du ser en enhet som du inte känner igen kan du gå till Stoppa obehörig användning av ditt konto.

Enheter läggs automatiskt till i enhetslistan när du loggar in (och tas bort när du loggar ut). Vi rekommenderar att du loggar ut från enheter som du inte längre använder.

Lägg till en enhet

När du loggar in på en ny enhet läggs den till ditt konto.

Du lägger till en enhet i ditt konto genom att installera Max-appen och logga in.

Logga ut från enheter

Om du inte längre äger eller använder en viss enhet kan du logga ut ditt konto från enheten. Gör så här:

1. Gå till Max på din telefon, surfplatta eller dator och välj din profil.
  2. Välj Konto och tryck sedan på Enheter.
    (Endast vuxenprofiler kan hantera enheter).
  3. Så här loggar du ut från:
    • En enhet: Tryck på X (bredvid enheten).
    • Alla enheter: Tryck på Logga ut alla enheter.

Obs! Om någon i ditt hushåll streamar kommer de inte att loggas ut från Max förrän serien eller filmen är slut.

Logga ut från aktuell enhet

Gå till Max och gör något av följande:

• Telefon, surfplatta eller dator: Välj din profil (uppe till höger) och tryck sedan på Logga ut.
  • Tv-enhet: Välj ikonen för Inställningar kugghjul och tryck sedan på Logga ut.