Meddelandet Ditt konto streamar på för många enheter

Du kan streama Max på flera enheter samtidigt. Om du ser meddelandet Ditt konto streamar på för många enheter har du uppnått det maximala antal enheter som ditt abonnemang kan streama samtidigt.

Antalet enheter du kan streama på samtidigt beror på ditt abonnemang:

Abonnemang Antal streams
Basic med reklam 2
Standard 2
Premium* 4

*Livesport kan bara streamas på 2 av 4 enheter.

Vilket abonnemang har jag?

Så här hittar du ditt abonnemang:

1. Gå till Max och välj ett av följande alternativ:
    • Telefon, surfplatta eller dator: Välj din profil och sedan Abonnemang.
    • Tv-enhet : Välj ikonen för Inställningar kugghjul, (längst ner till höger) och tryck sedan på Abonnemang.
      (Endast vuxenprofiler kan hantera enheter.)
  2. Här hittar du ditt nuvarande abonnemang. Utforska Max-abonnemang.

Om du vill streama på en ny enhet ber du någon i hushållet att sluta streama från Max. (När de har slutat streama behöver du kanske vänta några minuter innan du kan börja streama på din enhet.)

Gör så här för att se en lista över enheter som är inloggade på ditt konto:

1. Logga in på Max på din telefon, surfplatta eller dator. Kan du inte logga in?
  2. Välj din profil och tryck sedan på Konto och Enheter.
    (Endast vuxenprofiler kan hantera enheter).
  3. Här hittar du en lista över de enheter som är inloggade på ditt konto (tillsammans med inloggningsdatum och -land).
  4. Om du vill logga ut ditt konto från en enhet trycker du på krysset (x) bredvid enheten.

Mer information om hur du hanterar enheter via ditt konto hittar du i Hantera dina enheter.

Okänd enhet?
Om du inte känner igen en enhet går du till Stoppa obehörig användning av ditt konto.