Stoppa obehörig användning av ditt konto

Om du tror att någon har fått tillgång till ditt Max-konto utan din tillåtelse rekommenderar vi att du ändrar ditt lösenord. Då loggas ditt konto ut från alla enheter.

Gå till Hantera dina enheter för att se en lista över de enheter som har åtkomst till ditt konto,

Ändra ditt lösenord

Så här ändrar du lösenordet till ditt Max-konto:

1. Logga in på Max på din telefon, surfplatta eller dator. Går det inte att logga in?
  2. Välj din profil och tryck sedan på Konto.
  3. Välj ikonen för Redigera penna bredvid Lösenord.
  4. Ange ditt nuvarande lösenord.
    Om du inte kan lösenordet kan du istället återställa ditt lösenord.
  5. Ange ett nytt lösenord och välj Spara.

Ditt lösenord uppdateras och ditt konto loggas ut från alla enheter. Logga nu in på Max med ditt nya lösenord.

Meddelande ”Vi kunde inte uppdatera ditt lösenord”

Om du får det här meddelandet stämmer det lösenord som du angav inte överens med det som vi har för ditt konto. Lös problemet genom att testa följande:

Tips för kontosäkerhet hittar du på sidan Hjälp till att skydda ditt konto.