Min leverantör finns inte med på listan

Har du registrerat dig för Max (eller HBO) via en internet-, mobil- eller tv-leverantör måste du aktivera ditt abonnemang innan du kan börja streama på Max.

Du kan aktivera ditt Max-abonnemang på två sätt:

• Länk för aktivering
  • Koppla till leverantör

Om företaget du får Max genom inte är listat på sidan Koppla till leverantör ska du istället ha fått aktiveringsinstruktioner från företaget. Följ dessa instruktioner för att aktivera ditt Max-abonnemang.

Välj ditt land för att se en lista över Max-leverantörer som tillhandahåller en aktiveringslänk.

Bosnien och Hercegovina
Bulgarien
Kroatien
Tjeckien
Frankrike
Polen
Serbien
Slovakien
Slovenien
Sverige

Frågor och svar om leverantörer

Vad är en leverantör?

Din leverantör är det företag som du registrerade dig via och som fakturerar dig för Max (eller HBO). Gå till Max-leverantörer för att se en lista över leverantörer.

Behöver jag aktivera mitt Max-abonnemang?

Det beror på hur du får Max (eller HBO):

• Nej: Om du har registrerat dig via Max.com eller genom Max-appen går du istället tillbaka och väljer Logga in.
  • Ja: Om det här är första gången som du loggar in och du får Max via ditt internet-, mobil- eller tv-paket behöver du aktivera ditt Max-abonnemang innan du loggar in på Max för första gången.

Du behöver bara aktivera Max en gång. Har du redan aktiverat ditt Max-abonnemang kan du logga in med din e-postadress och ditt lösenord för Max.