Max abonnemang: Premium, Standard och Basic med reklam

Du kan registrera dig för Max via många olika leverantörer. Vissa leverantörer erbjuder abonnemang med månadsvis eller årlig fakturering.

Abonnemangspris varierar beroende på land. Gå till max.com för prisuppgifter.

Här är de olika abonnemangen på Max:

• Basic med reklam
  • Standard
  • Premium
  • Premium med Sport (vid köp via Apple)

Abonnemangstillägget Sport: Streama utvalda sporter genom att lägga till abonnemangstillägget Sport till ditt grundabonnemang (tillgängligt med abonnemanget Premium med Sport via Apple). Pris och tillgänglighet varierar beroende på abonnemangsleverantör. Gå till abonnemangstillägget Sport för mer information.

Faktureras ditt abonnemang via Apple? Ändra ditt abonnemang till Premium med Sport om du vill lägga till sport.

Frågor och svar om Max-abonnemang

Vad ingår i varje abonnemang?

Alla Max-abonnemang är tillgängliga på alla enheter som stöds. Det här är vad som ingår:

Basic med reklam

• Streama på två enheter samtidigt
  • Full HD 1080p-upplösning
  • Full tillgång till sändningarna från OS i Paris 2024

Standard

• Streama på två enheter samtidigt
  • Full HD 1080p-upplösning
  • Upp till 30 offlinenedladdningar
  • Full tillgång till sändningarna från OS i Paris 2024

Premium

• Streama på fyra enheter samtidigt
  • Streama i 4K UHD, Dolby Atmos, Dolby Vision och HDR 10 för utvalda titlar
  • Upp till 100 offlinenedladdningar (begränsningar gäller)
  • Full tillgång till sändningarna från OS i Paris 2024

Premium med Sport (vid köp via Apple)

• Streama Eurosport 1 och Eurosport 2
  • Streama på fyra enheter samtidigt
  • Streama i 4K UHD, Dolby Atmos, Dolby Vision och HDR 10 för utvalda titlar
  • Upp till 100 offlinenedladdningar (begränsningar gäller)

Kanaler och liveinnehåll innehåller reklam för alla abonnemang. Med abonnemanget Basic med reklam är allt innehåll inte tillgängligt. On demand-innehåll kan innehålla sponsring.

Lägg till sport till ditt abonnemang

Du kan lägga till abonnemangstillägget Sport till alla grundabonnemang. Gå till abonnemangstillägget Sport för att se hur du lägger till sport till ditt grundabonnemang.

Vilka leverantörer erbjuder abonnemang?

Dessa leverantörer erbjuder abonnemang:

• Max.com
  • Amazon Appstore (i utvalda länder)
  • Amazon Prime Video Channels (i utvalda länder)
  • Apple App Store
  • Google Play
  • Samsung
Vilket grundabonnemang har jag?

Så här hittar du ditt abonnemang:

1. Gå till Max och gör något av följande:
    • Telefon, surfplatta eller dator: Välj din profil och sedan Abonnemang.
    • Tv-enhet: Välj ikonen för Inställningar kugghjul, (längst ner till höger) och tryck sedan på Abonnemang. (Endast vuxenprofiler kan hantera abonnemang.)
  2. Här ser du ditt nuvarande abonnemang och din faktureringsperiod.