Sport på Max

Med abonnemangstillägget Sport (eller abonnemanget Premium med Sport på Apple-enheter) kan du streama prestigefyllda direktsända evenemang och de största ligorna och turneringarna från första parkett, till exempel Roland-Garros 2024 och Tour de France.

Priset för tillägget Sport varierar beroende på land. Gå till max.com/sports för mer information om sport och priser. Gå till Hantera abonnemangstillägget Sport om du vill ta bort tillägget från ditt abonnemang.

OS i Paris 2024
OS i Paris 2024 ingår i alla Max-grundabonnemang.

Abonnemangstillägget Sport

Vad ingår med tillägget Sport?

Med Max abonnemangstillägg Sport kan du se prestigefylld livesport.

Förutom livesport ingår sändningar före och efter matcher, on demand-innehåll för flera olika sporter, specialinslag och direktsända serier i tillägget Sport.

Med tillägget Sport får du tillgång till utvalda sportevenemang på Max. Du kan bland annat:

• streama Eurosport 1 och Eurosport 2
  • Allsvenskan 2024, PGA Tour och mycket mer
  • se Roland-Garros 2024 och Tour de France.

Gå till max.com/sports om du vill ha mer information om sport på Max.

Hur mycket kostar abonnemangstillägget Sport?

Tillägget Sport faktureras månadsvis och priserna varierar beroende på land. Gå till max.com/sports för prisinformation. Ett grundabonnemang krävs (eller abonnemanget Premium med Sport på Apple-enheter).

Tillägget Sport faktureras separat från ditt grundabonnemang (kostnaden visas på en separat rad på ditt kreditkorts- eller kontoutdrag).

Hur lägger jag till Sport till mitt abonnemang?

När du registrerar dig för Max väljer du ett grundabonnemang och det valfria tillägget Sport (eller månadsabonnemanget Premium med Sport på Apple-enheter).

Om du redan har ett grundabonnemang kan du lägga till Sport på två olika sätt:

Lägg till från ett sportevenemang
  1. Gå till Max och välj Sport (högst upp på skärmen).
  2. Välj ett sportevenemang.
  3. Välj Skaffa Sport och gör något av följande:
    • Välj att lägga till abonnemangstillägget Sport till ditt grundabonnemang.
    • Välj månadsabonnemanget Premium med Sport (om ditt grundabonnemang faktureras via Apple).
  4. Följ anvisningarna på skärmen för att lägga till tillägget Sport.
    Gå till Felsökning om du ser ett felmeddelande.
  5. Bekräfta ändringen och lägg till din betalningsinformation.
Lägg till från registreringssidan
  1. Gå till Max och gör något av följande:
    • Telefon, surfplatta eller dator: Välj din profil och sedan Abonnemang.
    • Tv-enhet: Välj ikonen för Inställningar kugghjul, (längst ner till höger) och sedan Abonnemang.
      (Endast vuxenprofiler kan hantera abonnemang).
  2. Välj Skaffa tillägg (eller Ändra abonnemang om ditt abonnemang faktureras genom Apple). Gå till Ändra abonnemang som faktureras av Apple för mer information.
  3. Följ anvisningarna på skärmen för att lägga till tillägget Sport.
    Gå till Felsökning om du ser ett felmeddelande.
  4. Bekräfta ändringen och lägg till din betalningsinformation.

När du lägger till tillägget Sport till ditt grundabonnemang debiteras du månadsvis fram tills du tar bort tillägget eller avslutar ditt grundabonnemang. Tillägget Sport faktureras separat från avgiften för grundabonnemanget (kostnaden visas separat på ditt kreditkorts- eller kontoutdrag).

Lägger du till tillägget Sport på max.com visas kostnaden för detta på ditt kontoutdrag som WBDSports.

Lägg till abonnemangstillägget Sport på en Apple-enhet
Faktureras ditt Max-abonnemang via Apples App Store ändrar du ditt abonnemang till Premium med Sport på din Apple-enhet (istället för att lägga till tillägget Sport). Gå till Ändra ett abonnemang som faktureras av Apple för mer information.
Hur streamar jag sport?

Gör följande om du har tillägget Sport (eller månadsabonnemanget Premium med Sport som faktureras via Apple) :

1. Gå till Max och välj Sport (högst upp på skärmen).
    Här hittar du direktsända och kommande matcher och evenemang tillsammans med de senaste höjdpunkterna och repriserna.
  2. Välj sportevenemanget du vill streama.
  3. Välj Se live för att börja titta på det pågående evenemanget eller Se från början pil som pekar bakåt för att streama från början.

Saker att veta om att streama sport på Max:

• Uppspelningskontroller: När du tittar på ett liveevenemang kan du pausa, spola framåt, bakåt och hoppa till det som händer live (Se live-knappen). Mer information finns i Max uppspelningskontroller.
  • Enheter: Sport kan streamas på alla enheter som stöds. Beroende på din enhet kan du streama livesport i HD 1080p med SDR och Dolby Atmos-ljud. Du kan också använda Chromecast, AirPlay eller en HDMI-kabel för att streama livesport på din tv.
  • Kvalitet: Beroende på din enhet och hur snabb din internetanslutning är kan du streama direktsänd sport i HD 1080p med SDR och Dolby Atmos-ljud. Utvalda evenemang finns tillgängliga i HDR10 eller Dolby Vision.
  • Repriser: Repriser är tillgängliga för utvalda evenemang efter att sändningen har avslutats.
  • Reklam: Livesport har samma reklam som sänds under tv-sändningen av evenemanget.

Felsökning

Välj meddelandet du får nedan:

Ändringar av ditt abonnemang kan inte göras på den här enheten

Får du det här meddelandet måste du lägga till abonnemangstillägget Sport på enheten där du startade ditt Max-grundabonnemang.

Ta först reda på vem som fakturerar dig för ditt grundabonnemang.

1. Gå till Max och gör något av följande:
    • Telefon, surfplatta eller dator: Välj din profil och sedan Abonnemang.
    • Tv-enhet: Välj ikonen för Inställningar kugghjul, (längst ner till höger) och sedan Abonnemang.
      (Endast vuxenprofiler kan hantera abonnemang).
  2. Ta reda på vem som fakturerar dig för ditt grundabonnemang (överst på skärmen).
  3. Ta nu reda på vem som fakturerar dig för ditt grundabonnemang nedan:
Lägg till abonnemangstillägget Sport genom {provider name}

Får du det här meddelandet måste du kontakta din abonnemangsleverantör (det företag som ditt Max-grundabonnemang faktureras genom) för att lägga till abonnemangstillägget Sport till ditt grundabonnemang.

Gå till Hantera ett Max-abonnemang för att ta reda på vem som fakturerar dig för ditt grundabonnemang.

Inte tillgängligt med din leverantör

Får du det här meddelandet innebär det att tillägget Sport inte är tillgängligt från din abonnemangsleverantör (företaget som ditt Max-grundabonnemang faktureras genom). Kontakta din abonnemangsleverantör för mer information.

Gå till Hantera ett Max-abonnemang för att ta reda på vem som fakturerar dig för ditt grundabonnemang.