Installera Max på enheter som stöds

Du kan streama Max på telefoner, surfplattor, datorer, tv-apparater, streamingspelare, digitalboxar och spelkonsoler.

Installera Max-appen eller gå till max.com på din dator för att börja streama redan idag.

Välj en enhetstyp:

Välj en enhet som stöds för installations- och uppdateringsstegen:

Amazon Fire-surfplatta
  • Amazon Fire-surfplattor (4:e generationen eller senare):

Installera: Gå till Appar på din Amazon Fire-surfplatta och sök efter Max. Tryck på Max och sedan på nedladdningsalternativet.

Uppdatera: Gå till Appar på din Amazon Fire-surfplatta och sök efter Max. Om en uppdatering finns tillgänglig trycker du på Uppdatera.

Androidtelefon eller -surfplatta
  • De flesta Android-telefoner och -surfplattor (med Android OS 5.1 eller senare)

Installera: Öppna Play Butik på din Android-telefon eller -surfplatta och sök efter Max. Tryck på Max och sedan på nedladdningsalternativet.

Det går inte att installera Max från någon annan plats än den officiella appbutiken Google Play.

Uppdatera: Öppna Play Butik på din Android-telefon eller -surfplatta och sök efter Max. Om en uppdatering finns tillgänglig trycker du på Uppdatera.

Max mobilapp stöds för närvarande inte av Google Chromebook. Gå till max.com i webbläsaren Chrome för att streama på Google Chromebook.

Get it on Google Play
Apple iPhone, iPad eller iPod Touch
  • Apple iPhone, iPad och iPod Touch (med iOS 14 eller senare)

Installera: Öppna App Store på din Apple-enhet och sök efter Max. Tryck på Max och sedan på Hämta.

Uppdatera: Öppna App Store på din Apple-enhet och sök efter Max. Om en appuppdatering finns tillgänglig väljer du Uppdatera.

Download on the App Store

Registrera dig eller logga in

När du har installerat Max-appen gör du något av följande:

Behöver du hjälp med att logga in? Gå till Det går inte att logga in.

Max har stöd för följande datorer:

• PC med Windows 7 eller senare
  • Mac med macOS X 10.10 (Yosemite) eller senare
  • Google Chromebook med webbläsaren Chrome, version 95 eller senare

Du kan streama Max på din dator på max.com. Använd någon av följande kompatibla webbläsare för bästa möjliga upplevelse:

• den senaste versionen av Chrome eller Firefox
  • den senaste versionen av Microsoft Edge för Windows
  • Safari version 13 eller senare.

Registrera dig eller logga in

Gå till max.com och gör något av följande:

Behöver du hjälp med att logga in? Gå till Det går inte att logga in.

Välj en enhet som stöds för installations- och uppdateringsstegen:

Amazon Fire TV
  • Amazon Fire TV-enheter med OS 5 eller senare
    Det här inkluderar Amazon Fire TV Stick, Echo Show 15 och smarta tv-apparater med inbyggd Fire TV.

Installera: Gå till Hitta på din Amazon Fire-surfplatta och sök efter Max. Tryck på Max och sedan på nedladdningsalternativet.

Uppdatera: På din Amazon Fire TV markerar du Max och trycker på menyknappen på din fjärrkontroll (knappen med tre linjer). Gå sedan till Mer info > Uppdatera i det nedre högra hörnet.

Android TV
  • TV-apparater från Android med Android TV OS 5.1 eller senare
    Det här inkluderar Smart TV med inbyggd Android TV (t.ex. de flesta Sony Android TV, 2015 års modeller och senare) och Chromecast med Google TV.

Installera: Öppna Play Butik på din Android TV och sök efter Max. Välj Max och sedan Installera.

Max-appen stöds av Google Play- och Dolby-certifierade enheter om den installerats från den officiella appbutiken Google Play. Det går inte att installera Max från någon annan plats än den officiella appbutiken Google Play.

Uppdatera: Markera Max-appen på din Android TV. Håll Välj-knappen intryckt och gå till Visa detaljer > Uppdatera.

Apple TV
  • Apple TV 4K eller Apple TV HD med tvOS 14 eller senare

Om du har en Apple TV (andra eller tredje generationen) går du till Annan tv-enhet. Om du inte är säker på vilken modell du har går du till Apple TV-modeller.

Installera: Öppna App Store på din Apple TV och sök efter Max. Välj Max och sedan nedladdningsalternativet.

Uppdatera: Gå till App Store och sök efter Max. Om det finns en uppdatering trycker du på Uppdatera.

LG Smart TV (i utvalda länder)
  • LG Smart TV med webOS 3.5 eller senare

Installera: Öppna LG Content Store på din LG TV och sök efter Max. Tryck på Max och sedan Installera.

Uppdatera: Gå till LG Content Store > Appar > Mina appar på din LG TV. Markera sedan Max och välj Uppdatera.

Om du inte hittar Max i LG Content Store är det möjligt att din LG TV inte stöds.

Ingen Max-app? Om Max-appen inte finns tillgänglig för din tv kan du gå till Stöds inte tv-enheten?

PlayStation (i utvalda länder)
  • PlayStation 4 och PlayStation 5

Installera:

1. På din PlayStation-konsol gör du något av följande:
    • PlayStation 4: Gå till PlayStation Store och sök efter Max.
    • PlayStation 5: Gå till Media > Alla appar och sök efter Max.
  2. Välj Max och sedan Ladda ner.

Uppdatera: Markera Max i din PlayStation-konsol och tryck på alternativknappen på handkontrollen. Tryck sedan på Sök efter uppdateringar.

Samsung TV
  • Samsung TV (modeller från 2016 och senare)

Installera: Logga först in på ditt Samsung-konto på din tv. Gå till Appar och sök efter Max. Tryck på Max och sedan Installera.

Om du inte kan installera Max-appen är det möjligt att din Samsung TV har för lite lagringsutrymme. Testa att ta bort en app innan du installerar Max-appen.

Uppdatera: Tryck på hemknappen på fjärrkontrollen och välj sedan Appar > ikonen för inställningar kugghjul > Uppdateringar.

Ingen Max-app? Om Max-appen inte finns tillgänglig i Samsungs appbutik kan du gå till Stöds inte tv-enheten?

Vodafone TV (i utvalda länder)

Max-appen är tillgänglig på följande Vodafone TV-enheter:

• Vodafone TV Gen 1, Gen 2 och Gen 3 (Tjeckien, Ungern, Portugal och Rumänien)
  • Vodafone TV Gen 1, Gen 3 och TiVo (endast Spanien)
  • VF TV Play (endast Portugal)

Installera: Tryck på knappen Hem eller Meny på fjärrkontrollen till din Vodafone TV. Gå sedan till Appar och tryck på Max.

Ingen Max-app? Om Max-appen inte finns tillgänglig för din tv kan du gå till Stöds inte tv-enheten?

Xbox (i utvalda länder)
  • Xbox One och Xbox Series X|S

Installera: Öppna Store på din Xbox-konsol och sök efter Max. Tryck på Max och sedan Installera.

Uppdatera: På din Xbox-konsol går du till Mina spel & appar. Markera Max och tryck på menyknappen på handkontrollen. Tryck sedan på Hantera appar och välj Uppdateringar.

Gå till Streama i 4K UHD för en lista över kompatibla 4K-, HDR10- och Dolby Vision-enheter.

Stöds inte tv-enheten?

Om Max-appen inte finns tillgänglig på din tv-enhet finns det några andra sätt att streama på din tv:

Du kan också ansluta en kompatibel streamingspelare (t.ex. Apple TV) för att streama Max på din tv.

Registrera dig eller logga in

När du har installerat Max-appen gör du något av följande: