Max-palveluntarjoajat

Tässä on luettelo Maxia tukevista palveluntarjoajista:

Max.com

Voit tehdä tilauksen meidän kauttamme osoitteessa max.com ja sitten kirjautua sisään millä tahansa tuetulla laitteella.

Sovelluskaupat
Tilaaminen sovelluskaupan kautta
Tilaaminen sovelluskaupan kautta ei ole mahdollista kaikissa maissa. Jos tilaaminen sovelluskaupasta ei onnistu, voit tehdä tilauksen osoitteessa max.com.
  • Amazon Appstore (tietyissä maissa)
  • Apple
  • Google Play
  • Samsung TV

Voit tehdä tilauksen Max-sovelluksen kautta ja sitten kirjautua sisään millä tahansa tuetulla laitteella.

Internet-, matkapuhelin- ja TV-palveluntarjoajat

Valitse maa, niin näet luettelon Max-palveluntarjoajista.

Tanska
  • Allente
  • Altibox
  • CBB
  • Norlys
  • Telia
  • Telmore
  • YouSee
Suomi
  • Allente
  • Elisa
  • Telia
Ranska
  • Amazon Prime Video Channels
  • CANAL+
  • Free
  • Orange
Norja
  • Allente
  • Altibox
  • Riks TV
  • Strim
  • Telia
  • Telenor T-We
Portugali
  • Vodafone
Espanja
  • MasMovil
    • Yoigo
    • Telecable
    • Euskaltel
    • Rcable
    • Pepephone
  • Vodafone
  • Telefonica
  • Orange
Ruotsi
  • Allente
  • Telia
  • Telenor

Kun teet tilauksen internet-, matkapuhelin- tai TV-palveluntarjoajan kautta, sinun pitää aktivoida Max-tilauksesi ennen kuin voit kirjautua Maxiin.

Prime Video Channels (tietyissä maissa)

Prime Video Channels tukee Maxia.

Kun teet tilauksen Prime Video Channelsin kautta, sinun pitää aktivoida Max-tilauksesi ennen kuin voit kirjautua Maxiin.