Glej Olimpijske igre na Max
Preberi več
Od 26. julija 2024 lahko gledaš Olimpijske igre Pariz 2024 na Max s katerim koli osnovnim naročniškim paketom. Več informacij. Preberi manj

Krmarjenje v aplikaciji Max

Želiš v Max gledati določeno vsebino, vendar ne veš, kako jo poiskati? Aplikacija Max vključuje enostavne načine za iskanje želene vsebine, poleg tega pa še prilagojena priporočila in mesto, na katero lahko shraniš vse, kar želiš gledati.

Dostopnost

V aplikaciji Max lahko krmariš z bralniki zaslona, bližnjicami na tipkovnici in glasovnimi ukazi Alexa (v nekaterih državah). Za več informacij pojdi v razdelek Dostopnost v Max.

Zaslon Domov

Ko prvič odpreš Max, se odpre zaslon Domov. Tukaj najdeš priljubljene filme in TV-serije, vključno s seznamom Nadaljuj ogled, Mojim seznamom, predstavljenimi zbirkami in priporočili (Priporočeno zate).

Na vrhu zaslona Domov najdeš možnosti, s katerimi lahko prebrskaš serije, filme, HBO in druge vsebine.

Do zaslona Domov prideš tako:

 • TV-sprejemnik: izberi ikono Domov hiša.
 • Računalnik: na vrhu zaslona izberi Domov.
 • Telefon ali tablični računalni: izberi ikono Domov hiša.

Brskaj po znamki: poišči vrstico »Predstavitev znamke«, nato pa izberi želeno znamko (npr. HBO, DC, ID).

Brskaj po žanru: poišči vrstico »Brskaj po žanru«, nato pa izberi želeni žanr (npr. akcija, komedija, resničnostne oddaje).

Poišči najboljših 10: če želiš poiskati najbolj priljubljene nove izdaje, poišči vrstici »Najboljših 10 serij« in »Najboljših 10 filmov«.

Na zaslonu Domov najdeš priporočila za oddaje in filme, ki temeljijo na vsebini, ki je bila ogledana v preteklosti. Vsebino lahko začneš gledati z zaslona Domov ali pa dodaš oddajo ali film na Moj seznam za poznejši ogled.

Obvestila v aplikaciji

Kot pomoč pri iskanju programa, ki bi ti bil lahko všeč, izberi ikono zvonca zvonec v zgornjem desnem kotu zaslona (samo v telefonih in tabličnih računalnikih).

Tukaj najdeš prilagojene predloge samo zate. Če najdeš nekaj zanimivega, izberi ikono menija 3 navpične pike, nato pa Dodaj na Moj seznam ali Več informacij (izbereš lahko tudi Odstrani).

Opomba Obvestila v aplikaciji so na voljo samo za profile odraslih oseb.

Moje stvari

V razdelku Moje stvari najdeš Moj seznam in Nadaljuj ogled. Izberi ikono Moje stvari oznaka, da ugotoviš, kaj je dodano na Moj seznam in za katere vsebine lahko nadaljuješ ogled.

Profil

Izberi ikono svojega profila, da upravljaš profile ali preklopiš med njimi.

V telefonu, tablici ali računalniku izberi svoj profil in poišči možnosti Nastavitve, Račun in Naročnina (obračunavanje). V TV-sprejemnikih sta možnosti Naročnina (obračunavanje) in Račun pod izbiro Nastavitve.

Otroški profili

Če želiš izvedeti več o starševskem nadzoru in izkušnji za otroke, pojdi v razdelek Vse o otroških profilih.

Iskanje

Iščeš določeno oddajo ali film? Če veš, kaj želiš gledati, lahko uporabiš funkcijo iskanja. Izberi ikono iskanja povečevalno steklo, nato pa vpiši nekaj od naslednjega v katerem koli podprtem evropskem jeziku:

 • ime serije
 • naslov filma
 • znamka (npr. »HBO«)
 • žanr (npr. »komedija«, »evropsko«)
 • ključna beseda (npr. »obnova«)
 • igralca ali igralko
 • ustvarjalca, režiserja ali pisca
 • naslov epizode

Med tipkanjem se prikažejo najbolj ustrezni ali priljubljeni rezultati.

Rezultati iskanja vključujejo samo serije ali filme, ki jih je mogoče gledati z aktivnim profilom.

Nastavitve

Tukaj lahko upravljaš nastavitve, kot so nastavitve predvajanja in samodejnega predvajanja. Za dodatne informacije pojdi v razdelek Nastavitve Max.