Гледај ги Олимписките игри на Max
Прочитај повеќе
Од 26 јули 2024, ќе може да ги гледаш Олимписките игри Париз 2024 на Max со кој било основен пакет за претплата. Повеќе информации. Прочитај помалку

Претплати се повторно на Max

Ако и порано се имаш претплатено на Max или на HBO Max, еве како може да се претплатиш на Max со постојната сметка (на овој начин ќе ги имаш своите профили, „Мојот список“ и историјата на гледање).

Начини на повторна претплата

Ова се начините на кои можеш повторно да се претплатиш на Max:

Max.com

Еве како повторно да се претплатиш преку веб:

 1. Оди на max.com и најави се со твојата сметка на Max (или на HBO Max). Не можеш да се најавиш?
 2. Избери Започни со гледање (ако е достапно).
 3. На екранот „Добре дојде назад“, избери Регистрирај се веднаш.
 4. Избери пакет за претплата и период на наплата, па продолжи.
 5. Додај го начинот на плаќање и започни ја претплатата.
 6. Избери Започни со гледање и сѐ е подготвено да започнеш со гледање.

Сега може да се најавиш и да гледаш Max на кои било поддржани уреди.

Апликација Max

Еве како повторно да се претплатиш преку продавница за апликации (на пр. Apple или Google):

 1. Отвори Max и најави се со сметката за Max (или за HBO Max). Не можеш да се најавиш?
 2. Избери Обнови ја претплатата.
 3. Избери пакет за претплата и период на наплата.
 4. Следи ги упатствата на екранот за да се претплатиш преку продавницата за апликации.
 5. Избери Започни со гледање и сѐ е подготвено да започнеш со гледање.

Сега може да се најавиш и да гледаш Max на кои било поддржани уреди.

Оператор за интернет, мобилен телефон или телевизија

Еве како повторно да се претплатиш преку оператор:

Чекор 1: претплати се

Контактирај со оператор и претплати се на Max или на HBO.

За список на оператори за интернет, мобилен телефон и телевизија, оди на Оператори што нудат Max.

Чекор 2: активирај ја претплатата на Max

Откако ќе се регистрираш на Max, активирај ја претплатата на Max, а потоа може да почнеш да гледаш Max.

Напомена
Пакетите за претплата се разликуваат во зависност од операторот. За повеќе информации, оди на Кои оператори нудат пакети

Решавање проблеми

Не можеш да гледаш откако повторно се претплати?

Обиди се да се одјавиш и повторно да се најавиш. Еве како:

 1. Во Max, направи едно од следниве:
  • Телефон, таблет или компјутер: избери го својот профил, па избери Одјави се.
  • ТВ-уред: избери ја иконата „Поставки“ запченик (долу десно), па Одјави се.
 2. Најави се на Max и пробај да гледаш нешто.

Ако ова не помогне, оди на Реши проблемот со претплатата на Max.