Zasebnost Max

Zasebnost je za nas zelo pomembna. Zbrali smo nekaj najpogosteje zastavljenih vprašanj in odgovorov, ki ti bodo v pomoč.

Pravilnik o zasebnosti

Pravilnik o zasebnosti Max določa, katere podatke zbiramo, kako jih uporabljamo in kako jih delimo z drugimi. Naš pravilnik o zasebnosti je na voljo na max.com/privacy.

Naš pravilnik o zasebnosti otrok je na voljo tukaj: max.com/privacy/children.

Upravljaj nastavitve piškotkov

Nastavitve zasebnosti in zbiranja podatkov lahko upravljaš v nastavitvah. To narediš tako:

  • V storitvi Max izberi svoj profil, nato Zasebnost in pravne informacije, nato pa Upravljaj nastavitve piškotkov.

E-poštne nastavitve in obvestila

Po e-pošti ti lahko občasno pošljemo priporočila za oddaje in filme, posodobitve izdelkov in posebne ponudbe. Če ne želiš prejemati teh e-poštnih obvestil, lahko v nastavitvah izklopiš trženjska e-poštna obvestila družbe Max in podružnic. Za več informacij pojdi v razdelek Nastavitve Max.

V svoj račun ti bomo še vedno pošiljali storitvena e-poštna sporočila (na primer ob spremembi gesla ali prijavi v novo napravo).

Obvestila aplikacije: v telefonu ali tabličnem računalniku se lahko prikazujejo tudi pojavna obvestila o novih oddajah in filmih Max, kot tudi drugi predlogi ali obvestila. Obvestila aplikacije lahko izklopiš v nastavitvah aplikacije v telefonu ali tabličnem računalniku.

Obvestila v aplikaciji: v mobilni aplikaciji Max so na voljo prilagojeni predlogi. Če jih želiš pregledati, izberi ikono zvonca zvonec v zgornjem desnem kotu aplikacije Max (samo v telefonih in tabličnih računalnikih). Obvestila v aplikaciji so na voljo samo za profile odraslih oseb.

Zahteve za pravice posameznika

Če želiš poslati zahtevo za zasebnost v povezavi z osebnimi podatki, ki smo jih zbrali od tebe, izpolni obrazec z zahtevo za pravice posameznika in kot vrsto zahteve izberi Dostop ali Izbris.

Opomba Preden pošlješ zahtevo za izbris, moraš preklicati naročnino.

Za dodatne informacije o tem preberi naslov »Zahteve za pravice posameznikov« v našem pravilniku o zasebnosti.

Za katero koli drugo zahtevo za zasebnost piši na naš e-poštni naslov za zasebnost wbdprivacy.com.