Oppdater HBO Max til Max

Slik oppdaterer du fra HBO Max til Max:

På enheter som har HBO Max-appen installert, går du til appbutikken på enheten din, søker etter Max og velger nedlastingsalternativet.

Når du har installert Max, kan du slette HBO Max-appen fra enheten din.

Hvis du trenger hjelp til å installere Max-appen, velger du enheten din nedenfor:

Slik oppdaterer du til Max på telefonen eller nettbrettet:

Amazon Fire-nettbrett

På Amazon Fire-nettbrettet:

1. Åpne appbutikken og søk etter Max.
  2. Velg Max og deretter nedlastingsalternativet.
  3. Åpne Max og logg inn.

Hvis du ikke kan laste ned Max-appen, kan du prøve å oppdatere Amazon Fire-nettbrettet:

• Åpne Innstillinger-menyen, og velg deretter Enhetsalternativer > Systemoppdateringer > Oppdater.
  • Når det er oppdatert, kan du prøve å laste ned Max igjen.
Android-telefon eller -nettbrett

På Android-telefonen eller -nettbrettet:

1. Åpne Play-butikken og søk etter Max.
  2. Velg Max og deretter Installer.
  3. Åpne Max og logg inn.

Hvis du ikke kan laste ned Max-appen, kan du prøve å oppdatere Android-enheten din:

• Åpne Innstillinger, og velg deretter System > Systemoppdatering > Se etter oppdateringer.
  • Når du har oppdatert, kan du prøve å laste ned Max igjen.
Apple iPhone, iPad eller iPod Touch

På Apple-enheten din:

1. Åpne App Store og søk etter Max.
  2. Velg Max og deretter Hent.
  3. Åpne Max og logg inn.

Hvis du ikke kan laste ned Max-appen, kan du prøve å oppdatere iOS-enheten din:

• Åpne Innstillinger, og velg deretter Generelt > Programvareoppdatering.
  • Når den er oppdatert, kan du prøve å laste ned Max igjen.

Slik oppdaterer du til Max på TV-en:

Amazon Fire TV

På Amazon Fire TV:

1. Velg Finn og søk etter Max.
  2. Velg Max og deretter nedlastingsalternativet.
  3. Åpne Max og logg inn.

Hvis du ikke kan laste ned Max-appen, kan du prøve å oppdatere Amazon Fire TV-en din:

• Gå til Innstillinger > My Fire TV > Om > Se etter systemoppdateringer.
  • Når du har oppdatert, kan du prøve å laste ned Max igjen.
Android TV

På Android TV-en:

1. Åpne Play-butikken og søk etter Max.
  2. Velg Max og deretter nedlastingsalternativet.
  3. Åpne Max og logg inn.

Hvis du ikke kan laste ned Max-appen, kan du prøve å oppdatere Android TV-en din:

• Gå til Innstillinger > System > Om > Systemoppdatering > Se etter oppdateringer.
  • Etter oppdateringen kan du prøve å laste ned Max igjen.
Apple TV

På Apple TV-en:

1. Åpne App Store og søk etter Max.
  2. Velg Max og deretter nedlastingsalternativet.
  3. Åpne Max og logg inn.

Hvis du ikke kan laste ned Max-appen, kan du prøve å oppdatere Apple TV-en din:

• Gå til Innstillinger > System > Programvareoppdateringer > Oppdater programvare.
  • Etter oppdateringen kan du prøve å laste ned Max igjen.
LG Smart TV (i utvalgte land)

På LG Smart TV-en:

1. Åpne LG Content Store og søk etter Max.
  2. Velg Max og deretter Installer.
  3. Åpne Max og logg inn.

Hvis du ikke kan laste ned Max-appen, kan du prøve å oppdatere LG TV-en din:

• Gå til Alle innstillinger > Generelt > Om denne TV-en > Se etter oppdateringer.
  • Etter oppdateringen kan du prøve å laste ned Max igjen.
PlayStation (i utvalgte land)

På PlayStation-konsollen:

1. Gjør ett av følgende alternativer:
    • PlayStation 4: Gå til PlayStation Store og søk etter Max. Velg Max og deretter Last ned.
    • PlayStation 5: Gå til Media > Alle apper og søk deretter etter Max. Velg Max og deretter Last ned.
  2. Åpne Max og logg inn.

Hvis du ikke kan laste ned Max-appen, kan du prøve å oppdatere Playstation:

• Gå til Innstillinger-menyen og velg Oppdatering av systemprogramvare.
  • Etter oppdateringen kan du prøve å laste ned Max igjen.
Samsung TV

På Samsung TV-en:

1. Velg Apper og søk deretter etter Max.
  2. Velg Max og Installer.
  3. Åpne Max og logg inn.

Hvis du ikke kan laste ned Max-appen, kan du prøve å oppdatere Samsung TV-en din:

• Trykk på Hjem-knappen på Samsung TV-fjernkontrollen og velg Innstillinger-ikonet tannhjul. Velg deretter Kundestøtte > Programvareoppdatering > Oppdater nå.
  • Når du har oppdatert, kan du prøve å laste ned Max igjen.
Xbox (i utvalgte land)

På Xbox-konsollen:

1. Gå til Store på Xbox-konsollen, og søk etter Max.
  2. Velg Max og Installer.
  3. Åpne Max og logg inn.

Hvis du ikke kan laste ned Max-appen, kan du prøve å oppdatere Xbox-en:

• Gå til Innstillinger > System > Oppdateringer > Oppdater konsollen.
  • Etter oppdateringen kan du prøve å laste ned Max igjen.

Når du har installert Max-appen, kan du slette HBO Max-appen fra enheten din.